Telif böyle yenir

Sükür Namazı Kılıp Gelıyorum Gecmıs olsun :(

Telifler gelene kadar parayi götürmüstür bu üstad.

Siz de aynısını yaşamak istiyosanız TouchGamePlay kanalından video alın %100 test edilmiş onaylanmıştır.

bende durmadan bu adamdan telif yiyorum. "[email protected] "

bi ara araştırdım soruşturdum sahte vs dediler geri bildirim yap dediler yaptım reddedildi ve kanalım kapatıldı.bende yenı kanallar acıyorum adsenseye baglamıyorum en fazla 3 gun dayanıyor tekrar telıf yolluyor eleman :)ve bır kerede 20-25 tane bırden yolluyor.adam yollamaktan bıkmıyor bende o kapattıkca yenısını acıyorum ugrassın dursun.

Neyse bir dizi daha öğrenmiş olduk.... :D

nasıl bir tarikata denk geldik yuuhhh :)

bu amerikan sporlarının hepsine ambargo var...en ücra köşedeki amerikan spor videolarını atıyorum yine de telif geliyor.

bende durmadan bu adamdan telif yiyorum. "[email protected] "

bi ara araştırdım soruşturdum sahte vs dediler geri bildirim yap dediler yaptım reddedildi ve kanalım kapatıldı.bende yenı kanallar acıyorum adsenseye baglamıyorum en fazla 3 gun dayanıyor tekrar telıf yolluyor eleman :)ve bır kerede 20-25 tane bırden yolluyor.adam yollamaktan bıkmıyor bende o kapattıkca yenısını acıyorum ugrassın dursun.

bu mesajı attıktan 5 dakıka sonra 2 telıf daha attı ve 5 dakıka gecmeden kanal kapandı :)

Birde marifet gibi böyle şeyler paylaşıyorsunuz ya, pes!

Aklıma bu geldi :D

tumblr_mq3wieKsv31r4xcjlo1_1280.jpg

ahaha az once cbs ten bende yedim 25 tane videonun 25 inede telif atmislar :D

yüklediğim video sayısı kadar telif yemiş,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri