Telif Geri Nasıl Çekilir?

hotnews

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir amatör müzik kanalım var. Müziğin sahibi olan arkadaş telif göndermişti. Kendisine ulaştım ve geri çekmeye ikna ettim. Arkadaşın videolarını sildim telif atılanı bıraktım.

Telif geri nasıl çekilir bu konuda acil yardıma ihtiyacım var. Arkadaşa durumu izah etmem gerekiyor.

1) Telif şikayeti hangi mail adresi ile yapıldıysa, o mail üzerinden youtube a ([email protected]) mail atılmalıdır.
2)Mail içeriğinde şu yazmalı;

KİŞİ TÜRK İSE;
Mail başlığı; Geri çekme beyanı
Mail İçeriği; İşbu belgeyle telif hakkı ihlali hak talebimi geri çekiyorum.
Telif yiyen videonun tam url si;www.youtube.................
imza; Kişinin tam yasal ismi

KİŞİ YABANCI İSE;
Subject heading;A statement of retraction
Mail content; I hereby retract my claim of copyright infringement
The complete and specific URL of the video in question; www.youtube................
An electronic signature; Typing your full legal name will do

Bir telif hakkı ihlali bildirimini gönderdikten sonra, telif hakkı sahibi içeriği yanlış tanımladığını fark edebilir veya şikayetiyle ilgili olarak fikrini değiştirebilir. Böyle bir durumda, YouTube telif hakkı hak taleplerini başlangıçta gönderen tarafın geri çekme isteğini karşılamaktan memnuniyet duyacaktır.
Bir video kaldırdıysanız:

İçerik sahibiyseniz ve bir telif hakkı ihlali bildirimini geri çekmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki bilgileri bize gönderdiğinizden emin olun:
Geri çekme beyanı ("İşbu belgeyle telif hakkı ihlali hak talebimi geri çekiyorum")
Söz konusu videonun eksiksiz ve kesin URL'si (ör. w ww.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxx )
Elektronik imza (tam yasal adınızı yazabilirsiniz)
Lütfen geri çekme isteğinizi, orijinal hak ihlali hak talebinizi gönderirken kullandığınız e-posta adresinden gönderdiğinizden emin olun. E-posta adresi farklı olursa, geri çekme isteğinizi işleme koyamayabiliriz.
Videonuz kaldırıldıysa:

Bir telif hakkı hak talebinden etkilenen bir kullanıcıysanız, geri çekme isteğinde bulunması için telif hakkı sahibine doğrudan ulaşabilirsiniz.
Hak talebinde bulunan kişinin bir YouTube hesabı varsa, iletişim kurmanın en kolay yolu YouTube'un özel mesajlaşma özelliğidir. Hak talebinde bulunan kişiden, yukarıda listelenen öğelerin tümünü hazırlayarak [email protected] adresinden doğrudan bizimle iletişim kurmasını isteyebilirsiniz.

Yalnızca orijinal telif hakkı ihlali hak talebinin gönderildiği e-posta adresinden veya alan adından gönderilen geri çekme isteklerini işleme koyabileceğimizi lütfen unutmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri