Telif hakkı aldım yardım

Sorkulu38

Yasaklanmış
Konu:

Tarih:
14 08 2013
Kanalınıza yüklemiş olduğunuz "Bir Aşk Hikayesi" videolarını kaldırmanızı talep ediyoruz. Videoları bugün kaldırmamanız durumunda, telif hakkı bildirimi ile kanalınızda yer alan ve kanalımıza ait olan tüm videolar hakkında Youtube'a telif hakkı bildiriminde bulunulacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kimden:
Güncel Özetler
Kime:
FOX Turkiye

NE YAPMAM GEREK ? sahte telif ilk telif hakkımı aldım ne yapmaylıyım

---------- Mesaj saat 21:48:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:21 civarında gönderildi. ----------

çok acil arkadaslar gidecem şimdi gece olayların olmasını istemiyorum :(

Bize göre bu bir telif değil, telif gönderileceği ihtarıdır. Çünkü FOX TV telifleri ihtar göndermeden direkt atar. Bu ihtar size aynı videoları yükleyen bir başka kanaldan atılmış olabilir, dikkatli olun ve sakın telifin gerçekliğinden iyice emin olmadan videolarınızı silmeyin. Size bu uyarıyı gönderen kişinin kanal, iletişim bilgileri filan yok mu ? Detay bilgi varsa paylaşın da size yardımcı olalım.. FOX TV neden ''Güncel Özetler'' diye bir isim kullansın ki ?

kaldır kardeşim ne yapacaksın başka bu telifle baş etmek zorr..

ki video sana ait değil dua et uyarmış direk telifte atıyor bu eleman 2 kanalımı kapattı benim

Bize göre bu bir telif değil, telif gönderileceği ihtarıdır. Çünkü FOX TV telifleri ihtar göndermeden direkt atar. Bu ihtar size aynı videoları yükleyen bir başka kanaldan atılmış olabilir, dikkatli olun ve sakın telifin gerçekliğinden iyice emin olmadan videolarınızı silmeyin. Size bu uyarıyı gönderen kişinin kanal, iletişim bilgileri filan yok mu ? Detay bilgi varsa paylaşın da size yardımcı olalım.. FOX TV neden ''Güncel Özetler'' diye bir isim kullansın ki ?

hocam sahte telif atılırsa ne yapmalıyız, nasıl hareket etmeliyiz.

Bugün hıyarın biri yabancı bana mesaj atmış 40k aboneli sitesi falan olan bir kanal tüm videoları sil demiş benim videolarım falan gibi fakat bi kaç videolarını arattım kendi kanalımda hiçbiri yok salak mıdır nedir :D Sahte telif atacak büyük ihtmal ne yapmam lazım ?

Bende ne olur ne olmaz kopyalıyorum videoları :D

bende öyle soruyom sahte teliflerde ne yapmalıyız nasıl hareket etmeliyiz ?

hocam sahte telif atılırsa ne yapmalıyız, nasıl hareket etmeliyiz.

Bugün hıyarın biri yabancı bana mesaj atmış 40k aboneli sitesi falan olan bir kanal tüm videoları sil demiş benim videolarım falan gibi fakat bi kaç videolarını arattım kendi kanalımda hiçbiri yok salak mıdır nedir :D Sahte telif atacak büyük ihtmal ne yapmam lazım ?

Bende ne olur ne olmaz kopyalıyorum videoları :D

http://www.ytpara.com/telif-sikayet...te-telif-sikayet-konusu-onemli.html#post77019

---------- Mesaj saat 22:08:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:17 civarında gönderildi. ----------

nasıl hareket edeyim şimdi ?
Size gelen ihtar ile ilgili caps veya iletişim bilgilerini paylaşmadığınız için ne yapmanız gerektiği konusunda kesin bir şey diyemeyiz. Eğer gelen ihtar gerçekten FOX TV'den gelen bir ihtar ise videoları derhal silmenizi öneririm. İhtarda ''Alliance Yapim (Fox TV) '' diye bilgi var mı ? varsa büyük ihtimal ihtar gerçektir

size nasıl bir bilgi vermemi istiyorsunuz . ?

daha ihtar gelmemiş anladıgıma göre uyarı veriyor bana silin die kanal bu

FOX Turkiye - YouTube

Uyarı ve ihtar aynı şeydir zaten.. telif gönderme eylemi gerçekleşmeden önce bilgi vermişler size.. İhtar linkini vermiş olduğunuz kanaldan gelmiş ise videoları silmekten başka çareniz yok malessef.. Size tavsiyem başınız ağrımadan silin onları

Beyler Bir aşk hikayesi kimde varsa kaldırsın yağdırıyorlar resmen. Fox dizilerini bırakın artık

Ha illa bırakmam diyorsan abone hit istiyorum diyorsan içi farklı dışı farklı, dışı ak için kara yapacaksın :)

1 video 97 izlenimli bir videoydu sildim kardeş. yardım ettigin icin tesekkur ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri