Telif Hakkı Karşı Bildirimi Bulunmak

• Kullanıcı alxfatih1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

alxfatih1

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtubeye bi video yüklemiştim yeni ilk yükleyende bendim hatta parada kazanıyodum

sonra bi baktım video telif yemiş birinden telif atan kişiye ulasmaya calıstım

gmail postalarına ya bakmıyor yada cevap vermek istemiyor

Ve video kendi kanalım tarafından kaldırıldığı söyleniyo aynı böyle yani AOG Kanal benim kanalımdır

resim yükleyemiyorum Davacı AOG KANAL yazıyor gelen telif hakkındao kanal benım (20 MESAJ GELIRSE FOTOLARI ATICAM suan foto yükleme yetkım yokmus :)

Ve ben bu kişiyle iletişim kuramadığımdan bende karşı bildirimde bulundum 2 defa ama 2sındede gelen mail aynıydı

gelen maillerde su yazıyo ''Karşı bildiriminizi bize sağladığınız bilgilerle işleme alamadık'' (20 MESAJ GELIRSE FOTOLARI ATICAM suan foto yükleme yetkım yokmus :)

Karşı bildirimizi işleme alamadık diyor ben nasıl doldurmam gerekiyor ama ben eminimki bu çocukda değil telif hakkı bi arkadasımın videosu bu

kanaldan hiç bir yeni yüklediğim videoda para kazanmayı acamıyorum artık

Şimdi bana biri karşı bildirim formunun nasıl doldurulcağı anlatabilirmi lütfen formu tarafım ama tam istediğimi bulamadım biri yardımcı olursa çok iyi olur

Hocam karşılık veremezse, kanıt sunamazsa eğer telifin kalkar diye biliyorum.

Hocam karşılık veremezse, kanıt sunamazsa eğer telifin kalkar diye biliyorum.

kardeşim ben karşı bildirimde bulnamadımki
'Karşı bildiriminizi bize sağladığınız bilgilerle işleme alamadık
diyor sonrada böyle devam ediyor
Bir karşı bildirimin eksiksiz olması için belirli birkaç öğe içermesi gerekir. Karşı bildiriminizi yeniden göndermek isterseniz gönderiminizin eksiksiz olduğundan emin olmanın en iyi yolu karşı bildirim formumuzu kullanmaktır.

ama formu full dolduruyorum karsı bildirimde bulunabilmem lazım

kardeşim ben karşı bildirimde bulnamadımki
'Karşı bildiriminizi bize sağladığınız bilgilerle işleme alamadık
diyor sonrada böyle devam ediyor
Bir karşı bildirimin eksiksiz olması için belirli birkaç öğe içermesi gerekir. Karşı bildiriminizi yeniden göndermek isterseniz gönderiminizin eksiksiz olduğundan emin olmanın en iyi yolu karşı bildirim formumuzu kullanmaktır.

ama formu full dolduruyorum karsı bildirimde bulunabilmem lazım

Hocam posta adresi yerine mail mi yazdınız?

ben çizgifilim yükledim ve alaksız biri bana telif attı bende geri bildirim sundum o firmanın gerçek maqilini de buldum gönderdim ama degerlendirme sonunda olumsuz oldugunu sölediler. ve silinen videoların geri yüklenmicegini aynı zamanda daha kapsamlı araştırma yapılacagını sölediler yani eldekilerde gidebilir anlicagın.

---------- Mesaj saat 23:17:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:23 civarında gönderildi. ----------

Sayın,

Karşı bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Verdiğiniz bilgiler ışığında, içeriği YouTube'da yayınlamak için gereken haklara sahip olmadığınız anlaşılıyor. Bu yüzden, maalesef talebinizi değerlendirmeye alamayacağız. Karşı bildiriminiz asıl davacıya iletilmemiştir ve videonuz geri yüklenmeyecektir.

Biraz zaman ayırarak lütfen YouTube Telif Hakkı Merkezi'ndeki eğitici bilgileri inceleyin.

Telif hakkı ihtarının belirtilen süre içinde başka telif hakkı bildirimleri almamanız şartıyla, belirli koşullara tabi olarak 6 ay geçerli olacağını unutmayın.

Maalesef bu konuda size daha fazla yardımda bulunamayacağız.
- YouTube Ekibi

ben çizgifilim yükledim ve alaksız biri bana telif attı bende geri bildirim sundum o firmanın gerçek maqilini de buldum gönderdim ama degerlendirme sonunda olumsuz oldugunu sölediler. ve silinen videoların geri yüklenmicegini aynı zamanda daha kapsamlı araştırma yapılacagını sölediler yani eldekilerde gidebilir anlicagın.

---------- Mesaj saat 23:17:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:23 civarında gönderildi. ----------

Sayın,

Karşı bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Verdiğiniz bilgiler ışığında, içeriği YouTube'da yayınlamak için gereken haklara sahip olmadığınız anlaşılıyor. Bu yüzden, maalesef talebinizi değerlendirmeye alamayacağız. Karşı bildiriminiz asıl davacıya iletilmemiştir ve videonuz geri yüklenmeyecektir.

Biraz zaman ayırarak lütfen YouTube Telif Hakkı Merkezi'ndeki eğitici bilgileri inceleyin.

Telif hakkı ihtarının belirtilen süre içinde başka telif hakkı bildirimleri almamanız şartıyla, belirli koşullara tabi olarak 6 ay geçerli olacağını unutmayın.

Maalesef bu konuda size daha fazla yardımda bulunamayacağız.
- YouTube Ekibi

kardeşim orda isimi felan dolduruyosun dimi postaya kendi gmail adresini yazıyosun dimi sen görüntü atıyosan bi örnek doldurlmuş karşı bildirim fotosu yada açıklamalı yazarmısın bende kabul edilmiyo karşı bildirim

kardeşim orda isimi felan dolduruyosun dimi postaya kendi gmail adresini yazıyosun dimi sen görüntü atıyosan bi örnek doldurlmuş karşı bildirim fotosu yada açıklamalı yazarmısın bende kabul edilmiyo karşı bildirim

Posta adresi bölümüne adres yazacaksın.Ondan işleme alınmamış. :)

isim kendi adını yaz postayada iletişim için herhangi bir posta adresi yazıyosun telefonu salla posta kodunu ve adreside değiştirerek at

527 video bulunan hesap yaklaşın 1 ay önce kapatıldı şimdi bu uyarı var
YouTube kanalınızda içerik var, ancak kanalınız devre dışı bırakılmış. Kanalınızı etkinleştirin. Daha fazla bilgi edinin.
bu kanalı etkinleştirsem olurmu tekrar

Mail adresini biliyorsan ayni mailde fake mail al youtube at geri cekiyrum telifi diye öle dene

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri