Telif Hakkı Mail geldi.

Kaanbulut

Yasaklanmış
Arkadaşlar mail geldi bana ama hangi video bilmiyorum vede göremiyorum ?

Birden çok telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada Content ID engellemesi aldığınızdan hesabınızın para kazanma işlevi devre dışı bırakılmıştır. Hesabınızdan tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz, hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Ayrıca hiç bir videomda 3. eşleşen var zaten toplamda 8 videom var. Vede hiç birinde sorun yok. Durduk yere hiç bir şey anlamadım bile mail geldi. Bir baktım para kazanma iptal telifli videoda yok hiç bir şey yok sebebi nedir bunu ?
En azından hangi videodan telif yediğimizi görelim ?

---------- Mesaj saat 17:46:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:07 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar biri bir şey desin.

adamlıktan nasibini almamıs biri sahte telifi basmıstır. bizim ülkemizde çok oluyo bu olay zaten 8 video varmıs yeni kanal aç devam et para kazanmada iptal olmus zaten

Ne yazıkki teliften kanalının para kazanma özelliği gitmiş.İçerisindeki parayı alamazsın yeni kanalla devam et kardeşim.Kategorin felan neydi yabancı mı çalışıyordun son zamanlarda bu durum arttı hergün 1-2 kişi forumda bundan dert yanıyor.Geçmiş olsun

Hocam yabancı haber giriyordum. Kopya değil sitelerden anından indirip atıyordum kanalda toplasan zaten 8 tane video vardı. Ne alaka yani onuda anlamış değilim. 3 - 5 tane çakal şikayet etti diye kanal mı gitti bir anlam veremedim.

Hocam yabancı haber giriyordum. Kopya değil sitelerden anından indirip atıyordum kanalda toplasan zaten 8 tane video vardı. Ne alaka yani onuda anlamış değilim. 3 - 5 tane çakal şikayet etti diye kanal mı gitti bir anlam veremedim.

Haber kanallarında telif olayı aslında azdır bende 10 u geçik kanal vardı her birinde en az 500 video ve sadece foxtan telif yedim muhtemelen adsenseden kazanç elde edenleri kıskanan biri sahte telif atmıştır.

adsenseye bişe olmasında boşver video kanalını dostum... banada uyarı geldi bir kanalda onaylamadım uyarıyı oyle duruyor telif.. :D para keserler diye işte.. ama iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum... para durumu ne olur ??

---------- Mesaj saat 18:25:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:23:32 civarında gönderildi. ----------

bana telif uyarısı geldi.. kabul deıyorum uyarısı zank diye ekranımın karşısında.. bende onaylamadım.. o kanaldan para kazanıyorum diye... girmezden geldim yani.. sorum şudur: bu durumda o sitede donene videolardan para kazanma vede ay sonu kesınleşen netleşen para olarak hesabımda gorurmuyum ??? ilk uyarı olacak dağa bu... ama ne bileyim para olayı netleşme olayı sorun olur mu? ne yapmalıyım?

adsenseye bişe olmasında boşver video kanalını dostum... banada uyarı geldi bir kanalda onaylamadım uyarıyı oyle duruyor telif.. :D para keserler diye işte.. ama iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum... para durumu ne olur ??

---------- Mesaj saat 18:25:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:23:32 civarında gönderildi. ----------

bana telif uyarısı geldi.. kabul deıyorum uyarısı zank diye ekranımın karşısında.. bende onaylamadım.. o kanaldan para kazanıyorum diye... girmezden geldim yani.. sorum şudur: bu durumda o sitede donene videolardan para kazanma vede ay sonu kesınleşen netleşen para olarak hesabımda gorurmuyum ??? ilk uyarı olacak dağa bu... ama ne bileyim para olayı netleşme olayı sorun olur mu? ne yapmalıyım?

Bana telif gelmedi ki direk kanalın para kazanması kapatıldı.

eşleşen diyor yada dunya genel engelli diyor...
3 gun para kazanma vardı sonra bu uyarı geldi.. bende sildim gitti... sorun yok dostum.... yoluna devam et...

bende hiç bir şey demiyor. Para kazanma kırmızı. :) Ve videolar da para kazanma yok. Ben diğer mevzuyu anlamadım. Bu video dünya genelinde engellendi diye 2 - 3 defa o tarz video yükleyip silince. Para kazanmanın iptal olması çok saçma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri