Telif Hakki (Önemli Konudur)

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BeratResmi

Guest
Merhaba arkadaşlar,Ben [MENTION=13245]Pala[/MENTION] nickli üyenin yan profiliyim ona giriş yapamıyorum burdan yazmak istedim..

Malesef ki yanlişlikla bir arkadaşima telif gönderdim.Olay aynen şöyle oldu.
Benim yaptiğim bir alt yapi müziğine birisi izinsiz girmiş ben ona telif hakkı yollicaktim,o sirada arkadaşimin da şarkisini dinliyordum.Onun şarkisini facebookta paylaşmak amaçli kopyaladım..Onu paylaştim sonra diyer çocuga telif yollıcaktım onun link kopyaladım zannedim ama kopyalanmamiş.bende yanlişlıkla kendisine telif hakkı gönderdim şimdi kanalina telif gelmiş.Fakat telife itiraz etse telif kalkar mı ? 15 gün sonra ? Ben telifi geri çektigime dair mail attim youtube fakat hala açmadilar.

Sizce ne yapilmalidir bilen arkadaşlar varmi?

itiraz a gerek yok. senin kanalın da telif hakkı bildirimleri oynatma listeleri vs yazan yerde telifi geri çek kısmı var ordan geri çekebilirsin.

Merhaba arkadaşlar,Ben [MENTION=13245]Pala[/MENTION] nickli üyenin yan profiliyim ona giriş yapamıyorum burdan yazmak istedim..

Malesef ki yanlişlikla bir arkadaşima telif gönderdim.Olay aynen şöyle oldu.
Benim yaptiğim bir alt yapi müziğine birisi izinsiz girmiş ben ona telif hakkı yollicaktim,o sirada arkadaşimin da şarkisini dinliyordum.Onun şarkisini facebookta paylaşmak amaçli kopyaladım..Onu paylaştim sonra diyer çocuga telif yollıcaktım onun link kopyaladım zannedim ama kopyalanmamiş.bende yanlişlıkla kendisine telif hakkı gönderdim şimdi kanalina telif gelmiş.Fakat telife itiraz etse telif kalkar mı ? 15 gün sonra ? Ben telifi geri çektigime dair mail attim youtube fakat hala açmadilar.

Sizce ne yapilmalidir bilen arkadaşlar varmi?

https://www.youtube.com/my_claims

buradan geri çekebilirsin şipşak.
O şarkı nasıl yanlış olarak siliniyor anlamış değilim nasıl bi analiz sistemi var yt nin :confused:

Konuyla alakası yok ama yan profil dediğiniz yedek üyelik mı? Yedek hesap açmak serbest mi? Serbest ise bende açıyım kendime bi tane

Yan profil ne bildiğin multi hesap açmışsın.

Başlıkta yanıltıcı özel sorununuz ama genel problem varmış gibi başlık atmışsınız.

Arkadaşlar yan profil diyorum çünkü şifresi değişmiş forumda olan geçenlerde bir sorun vardi 1 ay önce o günden beri giremıyorum o hesap ile buraya.. yanliş yönlere çekmeyelim konuyu.

Arkadaşlar yan profil diyorum çünkü şifresi değişmiş forumda olan geçenlerde bir sorun vardi 1 ay önce o günden beri giremıyorum o hesap ile buraya.. yanliş yönlere çekmeyelim konuyu.

Yan profil neymis hocam? Yani senin 2 hesabin vardi, birinden giremedigin icin digerinden mi giriyorsun?

Pala :

BeratResmi

Bildiğin multi üyelik açmışsın.
Görende 1 ay önce açtın sanır bu niki.
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri