Telif Hakkına Takılmadan Youtube'a Video Yüklemek

• Kullanıcı Recebivorer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Recebivorer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.blog53.com
Merhaba arkadaşlar ;

Daha önce bu başlıkta bir konu açmıştım ancak forum 1 hafta geriye alınınca benim konu da uçmuş oldu :) Yeni konuyu açmak için anca fırsat bulabildim bu seferkini yazı yerine video ile anlatmak istedim.

Bu arada daha önceki konumuzda tek yöntem vardı bu videoda 2 farklı yöntemi anlatıyorum ve denemesini yapıyorum.

16 dk lık bir video .

https://www.youtube.com/watch?v=SLTrjmBa3B4

arkadaşın dediğine ek olarak şunu söyleyeyim

Ses telifini aşmak için camtasia studioda videonun sağa tıklayıp Clip speed'ini 110% değerine getirirseniz ses telifinden kurtulursunuz(bazen daha da arttırmak gerekir ses düzeni bozulur kendi optimum seçeneğinizi oluşturabilirsiniz)

ayrıca görüntüyü yan yatırmak kalite açısından sorun yaratır izlenebilirliğini azaltır onun yerine görüntüyü çerçeve içine alın biraz daha kaliteli bi çalışma yapmış olursunuz

bunları yaptıktan sonra küçük resimi ayrıca özenle seçip yükleyiniz bu yöntemler uygulandıktan sonra dediğim gibi izlenim oranı düşer ama küçük resime aldanıp gelen seyirci zaten fragman olduğu için ayrılmaz izler videoyu

Eline sağlık ancak videoları sesli çekseniz daha makul olmaz mı?

Eline sağlık hocam allah razı olsun izliyoruz şimdi.

Ses telifini aşmak için camtasia studioda videonun sağa tıklayıp Clip speed'ini 110% değerine getirirseniz ses telifinden kurtulursunuz(bazen daha da arttırmak gerekir ses düzeni bozulur kendi optimum seçeneğinizi oluşturabilirsiniz)

ayrıca görüntüyü yan yatırmak kalite açısından sorun yaratır izlenebilirliğini azaltır onun yerine görüntüyü çerçeve içine alın biraz daha kaliteli bi çalışma yapmış olursunuz

bunları yaptıktan sonra küçük resimi ayrıca özenle seçip yükleyiniz bu yöntemler uygulandıktan sonra dediğim gibi izlenim oranı düşer ama küçük resime aldanıp gelen seyirci zaten fragman olduğu için ayrılmaz izler videoyu

[MENTION=2030]Recebivorer[/MENTION] Çok Teşekkürler hocam :)

teşekkürler usta çok yararlı bi konu olmuş..

Elinize sağlık böyle bir şey lazımdı :)
Ses telifini aşmayı konuya eklermisiniz görmeyen arkadaşlar için iyi olur.

Eline sağlık kardeşim , güzel olmuş. :)

Tum bu yontemleri +birkac yontemi uygulayip da telifden gecemedigim video : pokemon sezon 1 bolum 1 :)..yarin cok farkli bisey deneyecem eger o sekilde dunya genelini gecersem degmeyin keyfime:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tşkler onnumara bir paylaşım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri