Telif Kontrol için ne yapılabilir?

fenomen

Kayıtlı Üye
Tüm kanallar tek maile yönlendirip kontrol ediliyordu telif eşleşen vs. Ama artık sadece abone bildirimleri geliyor telif falan gelmiyor maile. Bu kanalların kontrolleri nasıl sağlanılabilir?

benim de dikkatimi çekti bir kanala telif gelmiş tesadüfen farkettim, mail gelmemiş..

takip..

Ben şuan böyle bir sorunun olup olmadığını denetleyemiyorum malesef. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba ?

Bana da 5 saat önce telif maili geldi,sahte telifçiler boş durmuyor anlaşılan...

Ne zamandan beri bu durum var.Sabah 11 de bana telif maili geldi.

şimdi sana geliyorsa 1 2 gün sonra gelmicek diyebilirim. tüm kullanıcılarda yavaş yavaş aktif oluyor.

3 4 gün önce bi arkadas daha acmıstı konu mail gelmiyor diye ben geliyo demistim ama artık gelmiyor bana da 2 gündür. yani yavaş yavaş herkesde gelmicek.

Son düzenleme:
gelmiyor arkadaşlar, eğer bu durum gerçekten bir sorunsa ve artık mail gelmeyecekse çok büyük bir sıkıntı var demek, çünkü 35 kanalım var, formda 100 lerce kanalı olanlar var 3 telifte para kazanmalar gidecek biz bunun takibini nasıl yapacağız..

gelmiyor arkadaşlar, eğer bu durum gerçekten bir sorunsa ve artık mail gelmeyecekse çok büyük bir sıkıntı var demek, çünkü 35 kanalım var, formda 100 lerce kanalı olanlar var 3 telifte para kazanmalar gidecek biz bunun takibini nasıl yapacağız..
bana geliyor hocam sorun sizde galiba.Daha demin eşleşen vermiş mail geldi.Dünde telif maili gelmişti.

hiç sorma kanal açma şevkim kalmadı su olaydan sonra teliften bi kanal kapansa tüm emek bosa gidecek adsensede ne var ne yok kapanacak.

bana geliyor hocam sorun sizde galiba.Daha demin eşleşen vermiş mail geldi.Dünde telif maili gelmişti.

bilmiyorum belki de sistemi yavaş yavaş devreye alıyorlar, bana da 2 gün önce ye kada geliyor du.. Acaba farklı bir sekmeye mi aldılar ayarlarda, ben sadece yorumlar gelsin diye işaretlemiştim..

Mail gerçekten gelmiyorsa kanal takip sistemi yapmak lazım kanal url sini girince bütün videoları ziyaret edecek eğer video yayında değilse uyaracak. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] galiba fırtına geliyor hocam ongorulerinizi alalım.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri