Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim de dikkatimi çekti bir kanala telif gelmiş tesadüfen farkettim, mail gelmemiş..
takip..
Ne zamandan beri bu durum var.Sabah 11 de bana telif maili geldi.Tüm kanallar tek maile yönlendirip kontrol ediliyordu telif eşleşen vs. Ama artık sadece abone bildirimleri geliyor telif falan gelmiyor maile. Bu kanalların kontrolleri nasıl sağlanılabilir?
Ne zamandan beri bu durum var.Sabah 11 de bana telif maili geldi.
bana geliyor hocam sorun sizde galiba.Daha demin eşleşen vermiş mail geldi.Dünde telif maili gelmişti.gelmiyor arkadaşlar, eğer bu durum gerçekten bir sorunsa ve artık mail gelmeyecekse çok büyük bir sıkıntı var demek, çünkü 35 kanalım var, formda 100 lerce kanalı olanlar var 3 telifte para kazanmalar gidecek biz bunun takibini nasıl yapacağız..
gelmiyor arkadaşlar, eğer bu durum gerçekten bir sorunsa ve artık mail gelmeyecekse çok büyük bir sıkıntı var demek, çünkü 35 kanalım var, formda 100 lerce kanalı olanlar var 3 telifte para kazanmalar gidecek biz bunun takibini nasıl yapacağız..
bana geliyor hocam sorun sizde galiba.Daha demin eşleşen vermiş mail geldi.Dünde telif maili gelmişti.
Bende hepsi açıkbilmiyorum belki de sistemi yavaş yavaş devreye alıyorlar, bana da 2 gün önce ye kada geliyor du.. Acaba farklı bir sekmeye mi aldılar ayarlarda, ben sadece yorumlar gelsin diye işaretlemiştim..
hepsini açınca da bütün reklam mailler geliyorBende hepsi açık![]()
Reklam maili gelmiyor daha doğrusu ben hiçbir ayar yapmadımhepsini açınca da bütün reklam mailler geliyormotoro sıyırırım o zaman telefonun mesaj sesi susmuyor
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.