Telif mi,Topluluk Kuralları mı, Ban mı ???

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Dostlar az önce youtube kanalıma girmeye çalıştığımda bu ekranla karşılaştım ve hiçbir youtube kanalımla giriş yapamıyorum, oturum açın dediğimde direk bu ekran görüntüsü geliyor. Anlamını bilen, yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Hiç biri değil spam dan dolayı kanalların kapanmış dostum. Geçmiş olsun.

Re: Cevap: Telif mi,Topluluk Kuralları mı, Ban mı ???

Hiç biri değil spam dan dolayı kanalların kapanmış dostum. Geçmiş olsun.

Dostum Spam derken açar mısın biraz daha? Bir de bu uyarı tamamen kapatıldığı anlamına mı geliyor yoksa bir süre sonra açılacağı mı?

Cevap: Re: Cevap: Telif mi,Topluluk Kuralları mı, Ban mı ???

Dostum Spam derken açar mısın biraz daha? Bir de bu uyarı tamamen kapatıldığı anlamına mı geliyor yoksa bir süre sonra açılacağı mı?

evet erişimi kaybettiğin yani tamamen kapandığı anlamına geliyor kanalının.

Topluluk ihtarı almışsın gibi geldi bana sen mail aldın mı topluluk ihtarı maili falan ?

Re: Cevap: Re: Cevap: Telif mi,Topluluk Kuralları mı, Ban mı ???

evet erişimi kaybettiğin yani tamamen kapandığı anlamına geliyor kanalının.

Topluluk ihtarı almışsın gibi geldi bana sen mail aldın mı topluluk ihtarı maili falan ?

Şimdi baktım topluluk ihtarı gelmiş saçmasapan izlenim almayan bir video yüzünden. Birader şimdi ne kadar sövsem azdır, 1 aydır uğraşıyorum tek kanalla çok güzel özgün içerik yakaladım, güzel abone geldi,güzel izlenim geldi tıklamalarda tam istediğim gibi, tam ekmeğini yemeye başlayacaz derken al işte puff, bitti gitti...

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Telif mi,Topluluk Kuralları mı, Ban mı ???

Şimdi baktım topluluk ihtarı gelmiş saçmasapan izlenim almayan bir video yüzünden. Birader şimdi ne kadar sövsem azdır, 1 aydır uğraşıyorum tek kanalla çok güzel özgün içerik yakaladım, güzel abone geldi,güzel izlenim geldi tıklamalarda tam istediğim gibi, tam ekmeğini yemeye başlayacaz derken al işte puff, bitti gitti...

gecmıs olsun kardes. Allah beterınden korusun. özgün içerik meselesi artık bana göre uzak geliyor. gectıgımız ay 3 adet özgün video hazırladım. yarım saatlık fılm bıldıgın. hızlandırılmıs hali 24dk falan sürüyor. kendim özenle introsunu hazırladım. çekime başladık yaklasık 4 saat cekım surdu. kamera acıları falan hepsını ayarladım. 2 dılde alt yazı destegı mevcuttu. prof. kamera ıle cekıldı. sonuc 24 gosterım. özgün içerik tr'de tutmuyor sahsi görüşüm

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Telif mi,Topluluk Kuralları mı, Ban mı ???

gecmıs olsun kardes. Allah beterınden korusun. özgün içerik meselesi artık bana göre uzak geliyor. gectıgımız ay 3 adet özgün video hazırladım. yarım saatlık fılm bıldıgın. hızlandırılmıs hali 24dk falan sürüyor. kendim özenle introsunu hazırladım. çekime başladık yaklasık 4 saat cekım surdu. kamera acıları falan hepsını ayarladım. 2 dılde alt yazı destegı mevcuttu. prof. kamera ıle cekıldı. sonuc 24 gosterım. özgün içerik tr'de tutmuyor sahsi görüşüm

Kardeş yemin ederim şu an sinirden ekranı kırasım geliyor.Özgün içerik bulana kadar GoogleAdsense başında günlerimi geçirdim. 2 aydır gece gündüz demeden video topluyorum, hepsini baştan kesip biçip hazırlıyorum, isimleri tagleri özenle giriyorum. Her gün o izlenim sayısının tıklama sayısının artışını bir bir izledim, şans ya bugün içimden geçirdim sonunda yavaş yavaş istediğim rakamlara ulaşıyor diye.Ban yediğim video o kadar saçma o kadar gereksiz bir videoki görsen hak verirsin. Al işte sonuç bu. Bütün emek boşa inan şu an gelen tıklama sayısı,para harcadığım emeğin yanında hiçbişe. İyi niyetli arkadaşlar olacaktır usanma,yılma devam et diye, gerçekten hevesim kaçtı hatta tiksindim. En iyisi biraz ara vermek yada bırakmak.

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Telif mi,Topluluk Kuralları mı, Ban mı ???

Kardeş yemin ederim şu an sinirden ekranı kırasım geliyor.Özgün içerik bulana kadar GoogleAdsense başında günlerimi geçirdim. 2 aydır gece gündüz demeden video topluyorum, hepsini baştan kesip biçip hazırlıyorum, isimleri tagleri özenle giriyorum. Her gün o izlenim sayısının tıklama sayısının artışını bir bir izledim, şans ya bugün içimden geçirdim sonunda yavaş yavaş istediğim rakamlara ulaşıyor diye.Ban yediğim video o kadar saçma o kadar gereksiz bir videoki görsen hak verirsin. Al işte sonuç bu. Bütün emek boşa inan şu an gelen tıklama sayısı,para harcadığım emeğin yanında hiçbişe. İyi niyetli arkadaşlar olacaktır usanma,yılma devam et diye, gerçekten hevesim kaçtı hatta tiksindim. En iyisi biraz ara vermek yada bırakmak.

cok haklısın. valla ıyılıkmı kötülük mü bilmiyorum ama suan benim içinde bulundugun durudan ötürü beterin beteri vardır derler ya. aynen o hesap. bildiğin youtube'a sarılmıs durumdayım. bir iş yeri açtım 6 ay içerisinde 25.000 lira batırdım ve kredileri duruyor. bı yandan calısıyorum bi yandan youtube'da yardırıyoruz. kazanıyormuyum. sıfır kazanç :) ama allah buyuktur. elbet bı yerden bı cıkıs kapısı verır. bence bırakma. bu işin üstüne düşen herkez kazanır. Ama bugun ama yarın. yeterkı Allah yolunu acsın. Ac kanal bas videoları gıtsın

benimde en önemli iki kanal gitti bugün ben ne yapacağım bilmiyorum valla
bende tam dikiş tutturuyordum bu işe kafam karman curman

valla dostlar 50 kanalım gitti benimde ama bakın gece saat 03:16 hala yardırıyoz... bu uykusuz gecelerin sefasını sürcemiz günler gelecek ;)

Kanallar kapanır o kadar takmayın benim hergün kanallarım kapanıyor :D

aynı mesajları bütün kanallarıma aldım ve mesakın içeriğinde eren han olarak bir daha youtube hesabı açamayacağım söyleniyor.çıldırıcam şimdi ekranı kırıcam adsense pinim çıkmış günlük 10 doları yakalamışım bir kanalımı partnere vermişim çat hepsi bir anda.şimdi nabıcam kimin adına nasıl devam etmem gerekli lütfen bundan sonrası için yol gösterin.

arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle kanalı kapanan arkadaşlara
dün gece benimde başıma aynısı geldi
ben ana kanalımın mail adresiyle girmeye çalışınca uyarı yazısı çıkıyo ana kanalımda 14 adet alt kanal var ve bunlar halen aktif izlenim alıyor ve tık da alıyor ben bu alt kanallarıma ulaşamıyorum. ben pek anlayamadım bu durumu ne yapmam gerekiyo alt kanallarıma nasıl ulaşacağım. yada bu şekilde bıraksam bi sıkıntısı olur mu adsenseme?

Alt kanallara ulaşamazsın. Çünkü onalara özel bir şifren yok. Bu tarz kanal açarken ana kanal a video atmamak gerekiyor. Diğer kanalların para kazandırmaya devam edecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri