Telif + Ünlem The End [Ünlem ve Telif'in İlacı Bulundu !]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar hepimiz Youtube için çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Hatta Ünlem sorunu Youtube' nin bizler için Spam çalışanlar için yaptığı en ağır algoritmalardan birisidir. Hepimiz günlerdir yazdık çizdik açıkçası neredeyse her yolu denedik, ölçük biçtik, kestik ezdik vs... birsürü hadise... forumu dış dünyaya kapatır bile olduk. kimimiz uykusuz kaldı, kimimiz' in hayalleri söndü Youtubeden özellikle Spam yaparak para kazanmaya o kadar alıştıkki çünkü herkes bir şekilde bu sektör üzerinden iyi kötü para kazanır hale geldi. Bu işin hobiden ziyade, bir ihtiyaç oldugunuda biliyorum, çünkü herkesin kendisine göre bir sıkıntısı var, bende sizler gibi günlerdir gecemi gündüzüme kattım neredeyse hiç uyku yüzü görmedim, hatta ve hatta bu problem'in çözümü için 8 yıldır çalıştığım iş yerine bile havlu atmak zorunda kaldım .. Çünkü hissediyordum , ölüm dışında her problemin bir çaresi yolu yordamı oldugunu biliyorum. Biz hepimiz bu işe inandık, hep beraber olduk, forum olarak beraber sevindik ve beraber üzüldük, bunu daha öncede açıklamak isterdim malüm bir yönetici arkadaş' ın tavırları ve bir grup onu destekleyen arkadaşlar' a çok kırıldım. Ben her zaman doğruları söyler ve doğruları hissederim ve herşeyin farkındayım. Ben yerine göre anlayış göstermesinide bilirim. Bu yönetici Benimle hem dalga geçiyor ve cevap olarak halen dalga geçti ve bunu destekleyen bir kaç yönetici daha oldu tek kelime ile yazıklar olsun diyorum boşuna o mevkide duruyorsun. Benim şikayet'im Forumun Hostun'u yoruyormuş :) lafa bak yazık yazık çok yazık.... Ben bu yönetici dediğim kişileri Allah' a havale ettim. Şikayet şikayettir arkadaşım şikayetin küçüğü büyüğü olmaz. Ben yanlış anlasam dahi ki yanlış anlamadım bariz dalga geçildi... Altında da bir üyemiz yorum yazmış bu çok güzeldi diye :) yazık yazık vallaha çok yazık acıyorum.. İnsan gelip bir yazı yazar kardeşim kusura bakma sen beni yanlış anladın vs vs. ama o yönetici bunları yapmak yerine cevabı halen dalgaca oluyor. Bu tip insanlar yüzünden Gerçekten insanda paylaşım yapma hevesi kalmıyor! Bu yapılan çirkince davranışlara rağmen bu paylaşımı yaptım çünkü ben yaşadığınız zorlukları düşündüm. neyse diyorum kim ne yaparsa kendisine yapar.... Bunu söylemek istemezdim yerine göre anlayışlı bir insanım herkesin bir karakteri kimisi şakayı sever kimisi sevmez kimisi yanlışda anlayabilir. Fakat bu tip cümleleri lütfen sizinle samimi olan bir üyenize, arkadaşınıza yapın. Ben sizinle samimi değilim açıkçası tanımıyorum o yüzden rica ediyorum ben yazı yazmadığım sürece bana bu tip cümleler yazılmasın. Lütfen sizinle samimi olan arkadaşınıza yazın bu tip cümlelerinizi... Onlar kendilerini biliyor. neyse kusura bakmayın bunlar içimizde kaldı bu konuya sıkıştırma gereği hissettim ....

Şimdi gelelim asıl konuya değerli arkadaşlar evet yanlış duymadınız Ünlemi çözelim derken Telif olayınıda KESİN olarak çözmüş bulunmaktayim. Aslında KESİN cümlesinden nefret ederim çünkü hayatta hiç bişey garanti değildir. Arkadaşlar Youtube dünyada erişime kapanmadığı sürece bu yöntemi sürekli olarak uygulayabileceksiniz. Bilindiği gibi ünlem alan kanallar bir daha iflah olmuyor, problem geçici olarak yeni kanallara 1 defalığına binlerce video yüklüyorsunuz ve kalan sağlar kalıyor buda geçici bir çözüm zaten ilerde yeni kanallarada müdahale edeceklerini düşünüyorum. Yani youtubede olan bir videoyu yüklediğiniz O AN KANALA ÜNLEM GELİYOR ve orjinal dahi yükleseniz o kanal kara listeye alınıyor. Eski kanalınızı doğrulasanız bile sonuçta spam yapacağımız için yine ünlem belası ile karşılaşacağız. Çözüm olarak ya özgün olacağız bunu çoğumuz yapamıyor çünkü youtubede özgün olmak ve tutulmak için şebeklik yapılması gerekiyor oda bizim doğamızda yok :) yada Spam'ın özgününü yapacağız. Şu anda bizim işimize gelen Spam'ın özgünüdür. ve bu yöntemle yapacağınız videolar tamamen özgün olacaktır daha doğrusu youtubede vs hiç bir yerde bulamayacağınız özgün videolar bot tarafından videosal olarak özgünleştirip yüklenecektir. Özgünleştirilmekten ziyade açıkçası özgün video yani her kullanıcının ayrı bir özgün videosu olacaktır. Video özgün oldugu içinde hem kanalınız uzun vadede açık kalacak hem teliften hemde ünlem belasından kurtulmuş olacağız. Biz testlerimizi aşağı yukarı 1 haftadır yogun bir şekilde yaptık ve kesin bir çözüme ulaştık . Allah'ın izni ile dediğim gibi Youtube Dünya erişimine kapatılmadığı sürece ilgili arkadaşa yönlendirdim ben keşfi buldum ilgili arkadaşında bu keşfi en güzel şekilde değerlendireceğine inanıyorum o yüzden bu keşfi şimdilik sadece onunla görüşüldü, artık bu sistemin Bot' a entegre edilmesi ile herşey yeniden başlayacaktır. Tüm değerli arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Saygılarımla

Merhaba hocam. Telife nasıl bir önlem alabildiniz ki ? Adamın atmasını nasıl engelleyeceksiniz ?

yaptığınız çalışma için teşekkürler. hangi bota yönlendirdiniz sakıncası yoksa.

Okudum sağolda hangi bot bu?
Sadece tek bottamı olacak bu özellik?
Diğer botları kullananlar bu botu almazsa ! sorunu yaşamaya devam mı edecek?

Yani demek istediğin sadece o botu kullananlarmı ! sorununu aşacak?
Bu iddilara karşı Daha detaylı bilgi beklerdim.

Hocam diger bot sabipleriyle de paylasacak misiniz cozumu ?

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazdiginiz yazi icin emeginize tesekkur ederim ama Butun yaziyi okudum bastan sona ama bana bir faydasini goremedim . Cozumu yazmissinizdir diye butun yaziyi okudum umut ettim hayal kirikligina ugradim.

bu ne ya bir sürü yazı var sonuc yok ortada çalısmanızı takdir ediyorum ama konuyu sadece ilgi çekmek için açılmıs bir konu olarak görüyorum 1 değil 2 değil 3 değil 4 hiç değil tam 5 kilo bal reklamı gibi olmus maden bişe yaptınız ve paylasmaya karar verdiniz direk yazsaydınız bari

üstat buraya da yazacak mısın yoksa videoyap içinde gizli olarak mı kalacak?

Berkan, ünlem için çözüm olabileceği tamam bu işlemlerin; ancak telife çözüm olacağını sanmıyorum. Çünkü her ne kadar özgünleştirilmiş desek de her ne yaparsak yapalım, içinde telif hakkı barındırılan bir videonun birkaç karesini dahi almış olduğumuzda videoya telif gelme ihtimali var. Yani çözümün sanırım ünlemi neredeyse sıfıra indiriyor ve telif gelmesini zorlaştırıyor. Videoyap botunu bekleyelim bakalım, önemli olan burada botun işlemleri ne kadar hızlı yapabileceği. Çünkü en azından benim bildiğim üzerinde çalışılan özgünleştirme diyebileceğimiz yöntemleri gerçekleştirmek istediğinde bot süre çok uzar işlenmesi vs. Yok eğer ünlem sorunu oldukça bot özgün YT'de olmayan video atıp bu ünleme düşünce başvuruda bulunup açtıracaksa birkaç tane (ki bu da işe yarıyor) o da iş yapar. Videoyap'ın içine entegre olsun madem, biz de kullanalım, önerelim. Çalışmaların için teşekkürler.

Videoyap botu sahibi dün gece görüşüldü konuyu takip eden bazı arkadaşlarımız biliyor. Bu sabah 8' den itibaren ilgili arkadaş hızla çalışmalara başlamıştır kısa zamanda yetiştirecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri