Merhaba arkadaşlar videolarımdan birindeki para kazanma kapanmış ancak ne herhangi bir telif uyarısı var ne de başka bir ihtar var.. Mail'imi de kontrol ettim orada da herhangi bir uyarı mail'i yok.. Topluluk kuralları vs hepsi iyi durumda görünüyor fakat para kazanma özelliği yok yani ünlem işareti bile yok öyle bir menü yok anlayacağınız
Ben anlam veremedim bu işe ?
Bir haber videosu idi ama +18 sayılabilir yani konusu ve görüntüler itibari ile.. Youtube müstehcen felan diye kapatmış olabilir mi ? Video hala izlenebilir durumda ama silmem gerekir mi ? Birde yeri gelmişken aklıma geldi youtube'un erotizme bakışı nasıl yani adult'tan bahsetmiyorum bir daha böyle bir video yükleyecek olursam bilgim olsun diye..
Teşekkür Ederim.
Bir haber videosu idi ama +18 sayılabilir yani konusu ve görüntüler itibari ile.. Youtube müstehcen felan diye kapatmış olabilir mi ? Video hala izlenebilir durumda ama silmem gerekir mi ? Birde yeri gelmişken aklıma geldi youtube'un erotizme bakışı nasıl yani adult'tan bahsetmiyorum bir daha böyle bir video yükleyecek olursam bilgim olsun diye..
Teşekkür Ederim.