dostum bak benim bu forumda 100 küsür mesajım var. benim kadar bu forumda takılan bi başkası olsaydı onun mesaj sayısı belki 1000 e gelirdi. ben 6 ay boyunca bu forumu hatim ettim, okudum araştırdım denedim yanıldım yenisini denedim yine yanıldım sürekli çabaladım, taktikler aradım taktikler öğrendim, kategoriler aradım yeni şeyler öğrendim ama nihai olarak hiç birinde tutturamadım. şu an kaç kuruş kazanıyosun de; ben 6 aydır 1 kez olsun adsense ten para alamadım. lakin şu var. sadece 1 defa yıldım. onda da adsense in youtube girişi yasaklanmıştı, yeni kanal bağlayamıyor ve var olan kanallar da kapalı olduğu içindi. bi arkadaş yardım etti, o sorunu da hallettim. şimdi ne var biliyor musun. aklımda aylarca araştırıp öğrenmenin, çalışıp yanılmanın verdiği tecrübe var. sürekli tırnaklarımla kazayıp başaramamanın hırsı, delaleti var. benim 3-4 gün önce tüm kanallarım tekrar kapandı. inan sevindim. neden biliyor musun? çünkü alayı çöptü. ben hala bu işi tam olarak öğrenemedim. lakin sürekli deniyorum. sürekli yeni şeyler. telif aşma yöntemleri, dünya genelini çözme çabaları, video editleri, kesip biçmeler renk ayarlarıyla ses ayarlarıyla oynamalar tekrar tekrar upload, download her yolu deniyorum. bunlar bana hiç bi fayda sağlamasa da sağ cebime hepsini iliştiriyor, biriktiriyorum. hepsi, her saniye bir adım ileriye götürüyor. dönüp arkana bakmanı engelliyor. neden? çünkü yarın sen daha önce üstünden geçtiğin bir şeyle karşılaştığında " ben bunu biliyorum lan! " diyebilecek kıvama geleceksin. sen bunu daha önceden denedin, sonucunu biliyorsun. ne olacağını, nasıl yapılacağını, nasıl bi etki yaratacağını önceden test etmişsin. durmayacaksın artık, hep ilerleyeceksin. ben bu motivasyonla durmaksızın ilerliyorum. şuan 4-5 aylık bi süreç var önümde öğrenmeye aç olacağım. ardından çok daha güzel vakitler ayırıp vds üzerinde işlemler yapacağım, motor gibi aralıksız çalışacağım. bak o zaman benim bu kazanımlarım, tecrübelerim şuan ki kazancımın üstüne fersah fersah ekleyecek mi eklemeyecek mi. o zaman gör sen beni diyorum. burada herkesin ağzından çıkan ortak tekbir cümle var. " ne kadar ekmek, o kadar köfte; ne kadar emek, o kadar başarı. "
yılmayacaksın üstadım. afedersin ama eben s*lse dahi yılmayacaksın. bu iş çok çok büyük engeller konulmazsa sonsuz bir iş. 70 yaşında bile uğraşılabilecek bir iş. sen bu tohuma ne kadar iyi bakarsan o kadar güzel meyve üretecek inan. herkesten açık açık şunu yap bunu yap demesini de bekleme sakın çünkü inan onlar da bi yerden vurabilmek için senin çabaladığın süreçten fazlasını sarfetmiştir. kimse bedava lokma dağıtmaz kolay kolay. sen anlatılanlardan ipuçları yakalayacaksın, kendi aklında fikirler oluşturacak ordan kıracaksın. devam et çalışmaya, kazanacaksın. hadi kolay gelsin.