Telifi geri çek ricası

capari_83

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir telif geldi kanalıma. Telifi gönderene telifi çekmesi ricasında bulundum. Bana şöyle bir şey yazmış. Ne demek istemiş tam olarak?

Can I withdraw the copyright no I have to work for living the charge is 100.00 useage fee how do you wish to pay ?

50'e bağla işi. 25 şimdi 25 iş bitince de :)

Ben telif çekebilir miyim ben ücret yaşamak için çalışmak zorunda hayır ödemek isteyen nasıl 100.00 kullanım hızı ücreti nedir?

Demis :D

O da ne demekse :p

Yoksa Türk müdür bu arkadaş :) ? translateden çevirip mi yazdı ne?

hocam diyorki ben geri çekebilirmiyim , hayır yaşamak için çalışıyorum ve 100 dolar ödemeyi nasıl yapmak istersin :D. orda dolar demiyor ama fee, transfer ücreti , transfer , vergi gibi bişey demektir arkadaşlar. yani 100 papel demeye getirmiş :)

"Bakalım çekebilir miyim? Hayır, yaşamak için ihtiyacım var, istersen 100$ Gönder ve teklifi geri çekeyim ne dersin?"

Hocam çöpe atacak paran varsa tamam de, yoksa ben önermem. Kullandığı dil hiç güven vermedi, 100 Vereceksin 1000 İsteyecek, telifinle mutlu mesut yaşa derim.

Telif gelen video ki izlenim 100 k civarı mı?

Ben çok çalıştım bu video için. 100.000 tane izleyicinin kazancı sende kaldı bunu nasıl odeyeceksin ? hakkımı helal etmiyem diyor sanırım

Teklifimi geri çeker miyim. Tabiki hayır. Ben yaşamak için bu işi yapıyorum. sen benım 100.000 izlenimimi çaldın bunu geri nasıl ödeyeceksin ki diyor. translate le çevirmeyin arkdaslar sadece türkçede mecazi anlam ve bir kelimenin 2 anlamı yok. ing dede var.

Telif gelen video ki izlenim 100 k civarı mı?

yok ya hocam 64 izlenme vardı.

---------- Spam Engelliyici 07:43 ---------- Önceki Mesaj 07:41 ----------

Teklifimi geri çeker miyim. Tabiki hayır. Ben yaşamak için bu işi yapıyorum. sen benım 100.000 izlenimimi çaldın bunu geri nasıl ödeyeceksin ki diyor. translate le çevirmeyin arkdaslar sadece türkçede mecazi anlam ve bir kelimenin 2 anlamı yok. ing dede var.

64 izlenim almıştı video yalan söylüyor adi :)

Türkçede mecazi anlam ve bir kelimenin iki anlamı var hocam karıştırdınız galiba :)

Biri gelmis 100 bin izlenimden bahsediyor, biri gelmis dogru ceviri yapani yanlis cikartmaya calisiyor. Arkadas adam yardim istemis biliyosaniz cevirin bilmiyosaniz bilenler cevirsin, tahminle olacak is mi bu? Yanlis yonlendirmeyin insanlari.

Adam kisaca "Telifi geri cekebilir miyim? Hayir, yasamak icin calismak zorundayim. Video kullanim ucreti 100,00 (dolar pound euro artik hangi bolgede yasiyorsa), nasil odemek istersin?" demis o kadar.
[MENTION=7855]capari_83[/MENTION] 64 izlenimli video icin gerek yok kanal cok onemli degilse. O 100 dolar yada artik herneyse, o miktarin ardi arkasi kesilmez.

Biraz "dinsizin hakkindan imansiz gelir" isine donmus bu. simdiye kadar videosunu izinsiz kullandigin icin amcaya 100 papeli ver, ya da telifi pasa pasa kabul et.

sadece şuna bak anlarsın.

Benim çalışmamdan 100 aldın(100bin izlenim aldın yada çaldın yada parasını aldın gibi bir şey diyor) Bunu nasıl ödeyebilirsin diyor.

I have to work for living the charge is 100.00 useage fee how do you wish to pay ?

eğer çekmemi istiyorsan ben yaşamak için çalışmak zorundayım diyor :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri