Telifi Nasıl Engelleriz :/

masterthone

Yasaklanmış
Merhaba bir dizi çalışıyoruz arkadaşla birlikte. Dizi full eşleşen uğraşarak Eşleşeni geçiyoruz ama ilk gün adam telifi atıyo bizim videoyu aratıyomu kendi panelimi var ordan mı görünüyo video ıd si mi var ne var nası hemen telif atabiliyo kayıt programıyla çeksek ıd video id si değişik olsa teliften kaçmaya yardımcı olurmu?

3 Gün Telif Yemesem benim için yeterli ama ilk günden yiyorum eşleşeni geçtik bu sefer eşleşeni geçtiğimiz videolara telif alıyoruz. Artık çok bunaldık gece gündüz uğraşıyoruz 1 günde gidiyor uğraşlarımız telif atan tek bir gmail tek bir adam hep aynı kişi aylardır tek bir kişi telif atıyo ondan başka atan yok

Merhaba bir dizi çalışıyoruz arkadaşla birlikte. Dizi full eşleşen uğraşarak Eşleşeni geçiyoruz ama ilk gün adam telifi atıyo bizim videoyu aratıyomu kendi panelimi var ordan mı görünüyo video ıd si mi var ne var nası hemen telif atabiliyo kayıt programıyla çeksek ıd video id si değişik olsa teliften kaçmaya yardımcı olurmu?

3 Gün Telif Yemesem benim için yeterli ama ilk günden yiyorum eşleşeni geçtik bu sefer eşleşeni geçtiğimiz videolara telif alıyoruz. Artık çok bunaldık gece gündüz uğraşıyoruz 1 günde gidiyor uğraşlarımız telif atan tek bir gmail tek bir adam hep aynı kişi aylardır tek bir kişi telif atıyo ondan başka atan yok

O zamam başka film atın o filmi atmak zorunda mısınız hocam? Ayrica eşleşeni geçmek için yaptiklarinla zaten videonun id sini degistirmis oluyorsunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zamam başka film atın o filmi atmak zorunda mısınız hocam? Ayrica eşleşeni geçmek için yaptiklarinla zaten videonun id sini degistirmis oluyorsunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok iyi izleniyo muhteşem bi kategori film değil dizi. 3 gün kalsa zaten kaldıracağımı kaldırırımda kalmıyo işte bu diziye uğraşıyorum aylardır başka kategori bulmak istemiyorum. id değiştirme derken videoyu youtubeden indirip atarsan algılar diye düşündüm kendimiz çekersek özgün olmuş olur ama o zamanda telif geliyo

gerçekse engelleyemessin video ıd kayıt programı vs. telif konusunda hikaye onlar adam paneli açar kendi dizisi bir başka kişi yüklemişşe eğer adamın yüklediği görüntüden youtube yakalar

hocam getirisii çok iyi 1 haftada 500k yı buluyo izlenmeler, 2-3 gün telif gelmezse bizi ***ürür ama adam hiç durmadan telif atıyo yani telif için bi ofis kurmuş gibi ne atarsan direk telif warner bros gibi yağdırıyo mübarek

buradaki arkadaslar kaç defa dedi dizi işi sakat girmeyin diye bir sürü kategori var bırakın diziye girmeyin telifli riskli. yapım sirketlerin kanallarında çalısan editörler var mesela kanal d nin bir sürü editörü var issiz gibi youtubedan sürekli telif atıyolar.

Kısaca dizi-film sakat

youtube telif atma sistemini değiştirmediği sürece sahte telif yiyeceğiz, kaçış yok yani..

Eğer eşleşeni geçiyorsanız aratarak buluyordur sizi . Hergünde telif atıyorsa bundan kaçış yok hocam başka kategorilere yelken açın . Ordan ekmek çıkmaz .

Eger o dizinin hayranlarinin toplandigi bir facebook sayfasi falan varsa, diziyi abc123 gibi bir baslikla ve etiketsiz, aciklamasiz yayinlayarak, facebook grubunda paylas. Facebookta, paylastigin video hakkinda kisaca aciklama yaparak insanlarin tiklamasini ve paylasmasini saglayabilirsin. Ama bu sekilde bayagi dusuk izlenim alirsin

Kesin Kurtlar vadisidir patlama yapiyor 3 gün kalsa dediğine göre :)

konu hakkında bir bilgim yok.ama arkadaşların dediği gibi.telif atanlar videonuzu gerçekten aratarak buluyorsa.

kanalınız partnerse.telif atan kişinin ülkesine engelleyin videoyu göremesin.bir de telif atan kişinin veya şirketin herneyse youtube kanalını kendi kanalız açık iken gidin hakkında kısmından engelleyin. o zman bu süreyi belki 2-3 güne çıkarırsın.umarım faydalı olur.
iyi çalşmalar.

buradaki arkadaslar kaç defa dedi dizi işi sakat girmeyin diye bir sürü kategori var bırakın diziye girmeyin telifli riskli. yapım sirketlerin kanallarında çalısan editörler var mesela kanal d nin bir sürü editörü var issiz gibi youtubedan sürekli telif atıyolar.

Kısaca dizi-film sakat

buradaki arkadaşlar izlenmeleri görse herkes diziye başlar hocam

konu hakkında bir bilgim yok.ama arkadaşların dediği gibi.telif atanlar videonuzu gerçekten aratarak buluyorsa.

kanalınız partnerse.telif atan kişinin ülkesine engelleyin videoyu göremesin.bir de telif atan kişinin veya şirketin herneyse youtube kanalını kendi kanalız açık iken gidin hakkında kısmından engelleyin. o zman bu süreyi belki 2-3 güne çıkarırsın.umarım faydalı olur.
iyi çalşmalar.

yaptık hocam işe yaramadı 1 kaç saat içinde telif geliyo ayrıca hakkında kısmından engellemek bi işe yaramıyo onun size mesaj göndermesini engelliyomuşsunuz geçenlerde sormuştum öyle demişlerdi

yok hocam yabancı dizi ayrıca patlamamış hali bile fenaa :)

Buda Hukumet Kadın-2 gibi birsey herhalde adamlar fragman harici hiç bir sitede filme izin vermedi ta ki kendileri kaymagını dibine kadar parmaklarıyla siyirip yalıyana kadar .. :)

10 avukat tutmuslardı sırf internette düsmesin diye .. indirebilme vardı ama izliyebilme yoktu ... bu senin dizide aynısı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri