Telifli Olduğu Apaçık Belli Olan Videoları Nasıl Ekliyorlar

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

freusty

Kayıtlı Üye
Telif hakkı isteyeceği 1500 km öteden anlaşılan videoları ŞAAKK diye youtube a yapıştıran adamlar var beyler. sorun bu değil illa bi şekilde halledilir ama her Allah'ın günü popüler kısmında duran bu videolar nasıl olur da silinmez bunun çözümünü bilen var mı aramızda? adamlar arkadaşım hoşgeldin programını çatır çatır ekliyor, ben aynı videoyu koyduğum an " video dünya genelinde engellendi " uyarısıyla karşılaşıyorum, herif daha sabah açtığı kanalında videoları şakır şakır dizip içine 10 ar reklam sokup 1 ay boyunca o kanalda videoyu sildirtmeden tutabiliyor arkadaşlar. bu nasıl mümkün olur benim aklım hayalim almıyor. biz aynı işi yapmaya kalksak yarım saat geçmeden kanala onlarca ihtar yağar, anında kapatılır kanal. bu adamlar zemzem suyuyla mı yıkanıyor nedir yani?

risk almadan kazanılmaz.
yolu önce alan parayı da alır ;)

allah aşkına?? o kadar açıklayıcı bi mesaj yazmışsın ki dualarım her daim seninle artık. sayende forumdan uzaklaşıp kendimi dine adayacağım, teşekkürler.

Aynı soruyu herkez soruyor ama bilenlerin söyleyecegini zannetmiyorum.Tittle yöntemini paylasan arkadasa bile kac kisi cattı söyledi diye.Neden böyle diyeceksin kesin ama bende bilmiyorum :D

az önce deneme mahiyetinde tekrar ark. hoşgeldin videosu upload ettim. anında dünya engeline takıldı + content id dalgasını da yasakladılar. 15 dk dan uzun video eklememi engelledi adamlar. nasıl oluyor çözemedim gitti arkadaş.

Telif hakkı isteyeceği 1500 km öteden anlaşılan videoları ŞAAKK diye youtube a yapıştıran adamlar var beyler. sorun bu değil illa bi şekilde halledilir ama her Allah'ın günü popüler kısmında duran bu videolar nasıl olur da silinmez bunun çözümünü bilen var mı aramızda? adamlar arkadaşım hoşgeldin programını çatır çatır ekliyor, ben aynı videoyu koyduğum an " video dünya genelinde engellendi " uyarısıyla karşılaşıyorum, herif daha sabah açtığı kanalında videoları şakır şakır dizip içine 10 ar reklam sokup 1 ay boyunca o kanalda videoyu sildirtmeden tutabiliyor arkadaşlar. bu nasıl mümkün olur benim aklım hayalim almıyor. biz aynı işi yapmaya kalksak yarım saat geçmeden kanala onlarca ihtar yağar, anında kapatılır kanal. bu adamlar zemzem suyuyla mı yıkanıyor nedir yani?

Ben bu yüzden kazanamıyodum 1 senedir şükür bunu anladım geç de olsa:)...adamlar teliften korkmuyorlar bu yüzden kazanıyorlar ..kanal telif yese de siliyolar aradaki izlenim onlara kalıyor :)

Aynen bu nasıl oluyor merak ediyorum doğrusu

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] hocamın imzasına bak hocam sen işi bilene bırak :D

zaten bu işi bilen deve yüküyle parayı götürüyor bizede taşıyamadığı kalıyor :)

aaynı soruyu yüzlerce arkadaşıma sordum kimse bilmiyor.

allah aşkına?? o kadar açıklayıcı bi mesaj yazmışsın ki dualarım her daim seninle artık. sayende forumdan uzaklaşıp kendimi dine adayacağım, teşekkürler.
ben gayet açık yazdığımı sanıyordum ama biraz daha açayım o zaman.
telif gelecek diye yüklemeye çekineceksek bu işi bırakmamız lazım.ayrıca videoyu ilk atan her zaman bir adım öndedir.dün bir konu paylaşmıştım.. http://www.ytpara.com/youtube-ban/26018-google-seffaflik-raporu.html
telif atan şirketlere bak hiç biri %100 olarak yer almıyor.en fazla telif yollayan microsoft gibi şirketlerin bile %1 kaldırılmayan url si var.1000 videoda 10 video yapar ki bu senin dert yandığın videolar bunlar oluyor...

aaynı soruyu yüzlerce arkadaşıma sordum kimse bilmiyor.

Bilenin de söyleyeceğini sanmıyorum :rolleyes: Bu ünleme çözüm bulmak gibi birşey değil. Pasta dilimi çoğalsın istemez kimse. Zaten çoğu vur kaç yapıyor. Pasta dilimi çoğalınca bi anlamı kalmaz pek.

Arkadaş ikidir konusu açılıyor 100tl verip zoomin kanal alıp sabahlara kadar uykusuz kalıp video indirp yüklüyoruz, ayrıca ilk atmak zorundasın,gizliyoruz vs adamlar üst üste konu açıp sonrada zorla bizim kanala telif aldırıyorlar tabiki riski alıyoruz,ama bukadar reklam yapmayın kanalları sizde çelışın sizde risk alın kazanın. o Yüzden tr çalışmak istemiyorum videoların önde çıktımı herkezin gözü kalıyor ama dayanamıyorum yabancı çalışırken, trdende ek gelir yapayım diyorum,abartmayın trden öyle yüklü paralar kazanılmıyor.ayrca yapılmaz diye bir şey yoktur sadece sabır ve azim ile herşeyin üstesinden gelinir.Ayrıca adsensedede ünlem geçiliyor serkan hocam izah etti bu ve daha farklı yöntemlerle oluyor.sadece çok zaman alıyor zaman almadan daha çabuk yapanlar varmıdır ünlem geçmeyi vardır yapana helel olsun .

herkezin peşinde oldugu armut piş ağzıma düş hesabı arkadaşlar bazı şeyleri deneyin serkan abi de aynısını diyor deneyin deneyin risk alın biraz kaybedicek bişeyiniz yokki ama kazanıcanız şeyler var hep birinin söylemesini bekliyorsunuz

ben gayet açık yazdığımı sanıyordum ama biraz daha açayım o zaman.
telif gelecek diye yüklemeye çekineceksek bu işi bırakmamız lazım.ayrıca videoyu ilk atan her zaman bir adım öndedir.dün bir konu paylaşmıştım.. http://www.ytpara.com/youtube-ban/26018-google-seffaflik-raporu.html
telif atan şirketlere bak hiç biri %100 olarak yer almıyor.en fazla telif yollayan microsoft gibi şirketlerin bile %1 kaldırılmayan url si var.1000 videoda 10 video yapar ki bu senin dert yandığın videolar bunlar oluyor...

ooo bu raporu yeni gördüm ben sırf bundan bile ekmek yenebilir :))

gidin sayfanın en sonuna en az telif atan şirketlerin yayınlarını araştırın abanın :))

Ah şu 150-200k kazananların taktiklerini bi bilsek. Millet açığı bulmuş kullanıyor acil öğrenmeli :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri