Telifsiz Kategoriler hakkında Fikir Alışverişi | Beyin Fırtınası

Captain Price

Kayıtlı Üye
Artık yapım şirketlerinin içeriklerini çalışmak çok zorlaştı malüm

Bu içeriklerde hem telif var, telifi gelmedi diyelim, video biraz yükseldimi flag yeme ihtimali var, hadi buda gelmedi diyelim, Videolar sonradan yine engel yiyebiliyor manüel olarak
3ten fazla kanalın kapanması adsensenin banlanmasına neden olabiliyor

dizi, film, çizgi film, anime, animasyon gibi içeriklerden düzenli sabit gelir elde etmek zor gözüküyor artık kanımca,

Sizce youtube de telifsiz, flagsız, temiz içerik diye birşey var mı ve bu bahsettiğim içerikler dışında youtubeden düzenli her ay sabit kazanç elde etmek mümkünmüdür sizce

Son düzenleme:
Bildigim bir abd dizisi var , 6 aydır telif atmıyo ;) aranınca , deneme yanılmayla bulunabilir ;)

Artık yapım şirketlerinin içeriklerini çalışmak çok zorlaştı malüm

Bu içeriklerde hem telif var, telifi gelmedi diyelim, video biraz yükseldimi flag yeme ihtimali var, hadi buda gelmedi diyelim, Videolar sonradan yine engel yiyebiliyor manüel olarak
3ten fazla kanalın kapanması adsensenin banlanmasına neden olabiliyor

dizi, film, çizgi film, anime, animasyon gibi içeriklerden düzenli sabit gelir elde etmek zor gözüküyor artık kanımca,

Sizce youtube de telifsiz, flagsız, temiz içerik diye birşey var mı ve bu bahsettiğim içerikler dışında youtubeden düzenli her ay sabit kazanç elde etmek mümkünmüdür sizce

bildiğim bazı animeler var telif yemediğim pardon 3 ay önce 1 kere nasıl olduysa gelip 1 videoya telif atıp kanalı batırdılar o kadar :D 2 yıldır çalışıyorum 0 telif onun dışında. dünya engelini koyup giden dizi çizgi film firması çok.

çizgi film film dizi bunlar bitti artık adSEnse çalışsan hesap ban , partner çalışsan kanal kapanacak ödeme alamayacaksın. ÇARE ÖZGÜN

Flag olmayan kategori yok ama bazen kanal kapanıyor bazen kapanmıyor

telifsiz kategori var. Araştıran bulur emin ol. Cizgi çalışıyorum sadece

çizgi film film dizi bunlar bitti artık adSEnse çalışsan hesap ban , partner çalışsan kanal kapanacak ödeme alamayacaksın. ÇARE ÖZGÜN

Türkçe özgün de ekmek yok hocam mesela 3-5 k abone günlük 10k izlenime İngilizce içerikte ulaşsanız tamamdır idare eder sizi her ay ama bunu Türkçe ile sağladığınız da maalesef cigara paranızı çıkarırsınız herhalde :( Türkçe'de maddi olarak bir işe yaraması için özgünün en az bir 30-40 k abone günlük 60-100 k arası izlenim gerek videonun uzunluğuna bağlı olarak ki maddi olarak zorlanmayıp hayatınızı devam ettirebilmek için. Bu bağlamda özgün olacaklara tavsiyem dile yetenekleri varsa 4-5 ay dil okuluna gitsinler 2 bin tl ye falan patlar herhalde 0 sa ingilizceleri b-2 seviye ingilizce yeterli olur özgün video yayın yapmak için. en azından tuttururlarsa daha kısa vadede daha fazla kazanç elde etmeye başlarlar ve İngilizce videoyu kanada ABD İngiltere Avustralya izliyor ve dünya genel İngilizce bilen de daha çok her türlü İngilizce ile şans daha fazla ama herkesin dil öğrenebilir diye bir şey yok yetenek varsa dediğim gibi.

Türkçe özgün de ekmek yok hocam mesela 3-5 k abone günlük 10k izlenime İngilizce içerikte ulaşsanız tamamdır idare eder sizi her ay ama bunu Türkçe ile sağladığınız da maalesef cigara paranızı çıkarırsınız herhalde :( Türkçe'de maddi olarak bir işe yaraması için özgünün en az bir 30-40 k abone günlük 60-100 k arası izlenim gerek videonun uzunluğuna bağlı olarak ki maddi olarak zorlanmayıp hayatınızı devam ettirebilmek için. Bu bağlamda özgün olacaklara tavsiyem dile yetenekleri varsa 4-5 ay dil okuluna gitsinler 2 bin tl ye falan patlar herhalde 0 sa ingilizceleri b-2 seviye ingilizce yeterli olur özgün video yayın yapmak için. en azından tuttururlarsa daha kısa vadede daha fazla kazanç elde etmeye başlarlar ve İngilizce videoyu kanada ABD İngiltere Avustralya izliyor ve dünya genel İngilizce bilen de daha çok her türlü İngilizce ile şans daha fazla ama herkesin dil öğrenebilir diye bir şey yok yetenek varsa dediğim gibi.

ben zaten ingilizce özgün kanalım vaar

bilen söylemez bilmeyen araştıracak bu konunun fikir alışverişi olmaz.olura herkes aynı ortak paydada buluşur aynı şeyi çalışır ve oradanda para yenmez

Şimdide yeni icat çıkarmıslar flag dan telifden kapanmayan kanalı geçersiz etkınlıkten para kazanılamaz hale getiriyorlar Abartmıyorum 80- ile 120 k izlenim alan kanallarımın başına illa bir bela gelıyor ya flag ya topluluk ya spamdan kapanıyor En son olarakda yıne tek movie ile adsense başvurusu yapmıstım adsense kabul edıldı fakat 2 gün sonra geçersiz etkınlıkten banlandı İtiraz ettığımde de geçersiz etkınlıkten banlanmadığını tespıt ettık ve hesabınız tekrar açmıyacağız gibisinden mesaj geldi Benim için artık spam ve adsense olayı işler bu ayarda giderse bitmiştir İlerde bir düzelme olmasada tekrar dönüş yapmayı düşünmüyorum Elimde kalan 10 cıvarı son kanallarda guizde bulunan ıkı kanal biri telifli diğeri topluluk ıhlalli Bugun yarın para kazanması gıder veya partnerden atılır Vsp de bulunan ıkı kanaldan biri hiç bir sorun olmadığı halde geçersız etkınlık nedenı ile sorunlu vsp yüzünden En zor zamanımda bu vsp de su koyuverdi Eğer telifsiz kategorı bulan arkadasımız olursa ne koparırsa onun ıcın kar'dır Ayni kategorıden ve aynı vıdeolardan fazla içerik yoksa hem iyi kazanır hemde spam topluluk gibi derdi olmaz önceden başıma geldi benim videoları spamlayanlar yüzünden benim kanalda uçmustu

toplam 100milyon izlenme almış kanal kaç para yapmıştır türkçe içerikte ??? tr çalışanlar iyi kötü tahmin edebilirler

Telif sorununu geçsen bu seferde işin içine flagciler giriyor hocam. Başkalarınında aynı kategoriye çalışmasını kaldıramıyorlar flage boğuyorlar kanalları. Derin devlet misali

Hocam ne gibi videolar yapıyorsunuz.Aklımda benimde yabancı bir kanal açma düşüncesi var.Slaytlarla oluşturulmuş bir kanal olacak.Sizce nasıl bir yol izlemem lazım.

yok tr ile ilgili özgün kanal yapıp yapmama konusunda fikir almak için sordum değer mi değmez mi diye

---------- Spam Engelliyici 04:06 ---------- Önceki Mesaj 04:05 ----------

tr kanalda her 1m ye 1 milyar veriyor he ??

1 milyon izlenime 1000 $ alınır (Minimum)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri