Telifsiz Müzik önerisi verebilir misiniz?

ismail_srp

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba

Telifsiz müzikler arıyorum.Youtube kütüphanesindeki ve youtube de free music yayınlanan bir kanal üzerinden 40-50 adet telifsiz müzik temin ettim.Ancak bunlar artık yeterli gelmiyor.Hep aynı müzikleri kullanmak istemiyorum.Telifsiz olarak müzik önerisi yapabileceğiniz bir kanal veya bir site var mıdır? Elinde telifsiz müzik olanlar varsa paylaşabilirseniz çok makbule geçer.Bu konu hem ben hem de birçok kişi için yararlı olacaktır.Hatta Ytpara da telifsiz müzik veritabanı da oluşturulabilir.

Şimdiden herkese teşekkürşer.

hocam youtubenin müzik kütüphanesinde gereğinden fazla müzik var ... bence birazdaha kurcalayın gözden kaçırdığınız güzel müzikler bulabilrisiniz ... üstteki kategoriler kısmından kategori kategori bakın bazen sadece favorileri gösteriyor ...

birde müzik kısmı yt en çok sorun yaratan kısım sen gidersin başka siteden bulursun müziği telifsiz dersin yüklersin telif ihtarı almazsın videon tutmaya başlar bir bakarsın telif gelir ... bence youtube kütüphanesinden şaşma ... hatta yt kütüphanesinde bile telifli müzikler mevcut .. :D

youtube'a intro beats isimli kanalda telifsiz müzikler var oraya bakmanı tavsiye ederim . Ayriyetten NoCopyRightSouns isimli youtube kanalında yeterince telifsiz müzik olduğunu düşünüyorum . İyi Forumlar :)

Yazacaklarım tamamen benim düşüncemdir, hiç bir kesinliği ve ıspatı yoktur.

Youtube , her kanala ve videoya puan verir. Bu puan neticesinde de sıralamaya koyar veya önerilen videolarda cıkarır. O yüzden sesi youtubedaki freemusic kanallarından ya da kütüphanesinden almaman az da olsa avantaj saglar. Ne kadar özgün , o kadar üstte ...

intro beats in içeriği gayet güzelmiş ama bana sorunsuz gibi görünmedi ne yalan söyleyim buradan bir müzik alıp kullanmam çünkü hiçbir parçada müziklerin kullanımı ile ilgili bilgi yok normalde NCS'a felan bakarsanız her parçada bu bilgilendirme tek tek yapılıyor olduğunu görürsünüz.

Ancak evet cidden güzel bir arşivi var. Belki kullanmadan önce [email protected] adresinden kanalla iletişim kurup bilgi alabilirsiniz..

youtube'a intro beats isimli kanalda telifsiz müzikler var oraya bakmanı tavsiye ederim . Ayriyetten NoCopyRightSouns isimli youtube kanalında yeterince telifsiz müzik olduğunu düşünüyorum . İyi Forumlar :)

teşekkürler inceleyeceğim.

hocam youtubenin müzik kütüphanesinde gereğinden fazla müzik var ... bence birazdaha kurcalayın gözden kaçırdığınız güzel müzikler bulabilrisiniz ... üstteki kategoriler kısmından kategori kategori bakın bazen sadece favorileri gösteriyor ...

birde müzik kısmı yt en çok sorun yaratan kısım sen gidersin başka siteden bulursun müziği telifsiz dersin yüklersin telif ihtarı almazsın videon tutmaya başlar bir bakarsın telif gelir ... bence youtube kütüphanesinden şaşma ... hatta yt kütüphanesinde bile telifli müzikler mevcut .. :D

Haklısınız dediğiniz gibi olursa işin içinden çıkılmaz hale gelebiliriz :(

Daha önce free müzik yayınlanan bir kanaldan birçok müzik indirdim.Denemek için yükledim müziklerin çoğu telif yedi.Bende aralarından yemeyenleri ayıkladım.Kala kala 20-30 adet kaldı.Ancak bunların da ilerde telif yemeyeceği ne malum.

Kanalın adresi: https://www.youtube.com/user/ItsLoiro/videos

Örnek müzik:

https://www.youtube.com/watch?v=1x3NEF2JJoE

Dediğiniz gibi en iyisi youtube kütüphanesi galiba.Ancak orda da istediğim müzikleri bulamıyorum.

Son düzenleme:
Konuya mesaj atan arkadaşlara teşekkürler. Benimde işime yaradı. Bir nevi konuyu kaybetmeme amaçlı mesajımı bırakayım. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri