Teliften Kanalım Kapandı Parasını Alabilir miyim?

• Kullanıcı archy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

archy

Kayıtlı Üye
Merabalar arkadaşlar.
Aslında özel olarak serkan (@serk@nYT) abiye sormak istemiştim fakat kendisine özel mesaj atılmıyor, o yüzden burdan yazmak istedim şimdiden kusura bakmayın. Bilen arkadaşlar da yardımcı olursa, yol gösterirse çok sevinirim.
Güzel gelir getirmiş bir kanalım vardı içinde büyük miktar olan bir adsense bağlı. Biraz önce 3. telifi alarak feshedildi. Bana yapmam gerekenler hakkında bilgi verir misiniz? Adsensede kesinleşmesi için ne yapabilirim? Cidden çok zor durumdayım yol gösterirseniz sevinirim.
Gmaili silmek aklıma geldi fakat "If you have any pending financial transactions you will still be responsible for those charges." gibi bir ön şart var bekleyen finansal aktiviteler ödenmez gibisinden. Şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler

Cevap: İyi bilen arkadaşlar bakabilir mi? Özellikle Serkan abi

Silersen parasını alamazsın silme kalsın öyle şimdilik kesinleştikten sonra silersin.

Benim bildiğim kadarıyla silerken böyle bir şart var doğru ama para kesinleşiyor yani çoğunlukla.
Yanlış yönlendirmeyeyimde.
Gmaili kökten silmekten bahsediyorsunuz dimi, şuanda bakamıyorum...
En azından ben o şekilde sildim ve kazancımı %22 kesinti ile aldım.
Finans vs. muhabbeti formaliteden var sanırım.

evet gmaili ve ürünlerini tamamen silmekten bahsediyorum. If you have any pending financial transactions you will still be responsible for those charges. bu ibare var altında da evet ödemelerimi alamayabilecegimi kabul ediyorum diye onaylamamı istiyor

fakat teliften dolayı kapandığı için kanala giriş yapamıyorum

Pm'de belirttiğine göre adsensende zaten tek kanal varmış sıkıntı etmene gerek yok.

Arkadaslar benmde dun 1telifli kanalım vardı bugun 2telif daha gelmiş kanal kapanmış kanal baya bi kazandırmıştı ben kanala yeni şifre alıp gmailden koparmıştım @plus.google.com şeklinde giriyodum youtube acaba paranın gelme ihtimali varmı ? kanal adsenseye bağlıydı

Forumda bugüne kadar okuduğum tüm konulardan ve yaptığım arastırmalardan yola çıkarak, silmenin her türlü daha yararlı oldugu kanısına vardım.

Arkadaslar benmde dun 1telifli kanalım vardı bugun 2telif daha gelmiş kanal kapanmış kanal baya bi kazandırmıştı ben kanala yeni şifre alıp gmailden koparmıştım @plus.google.com şeklinde giriyodum youtube acaba paranın gelme ihtimali varmı ? kanal adsenseye bağlıydı

Hemen hemen benimkide benzer bir olay, 2 telif vardı sonuncusu geldi. Fakat o şifre degistirme olayını nası yapıyosun kardesim ben hic bir sekilde giremiyorum?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hemen hemen benimkide benzer bir olay, 2 telif vardı sonuncusu geldi. Fakat o şifre degistirme olayını nası yapıyosun kardesim ben hic bir sekilde giremiyorum?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben telif yemeden önce şifre değiştirmeyi yapmıstım hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri