Teliften kapanan kanal hk.

Mehmet4226

Kayıtlı Üye
merhaba. yaklaşık 1 saat içinde 20 videoya telif hakkı atıldı. kanal 7 gün içinde kapanacaktır diyor. telif atan kişiye mail attım geri çekmesi için fakat çekeceğini pek zannetmiyorum. adsense de belli miktar vardı adsenseyi değiştirdim ve ana maili yöneticilikten attım, youtubedan da ilişkisini kestim. adsenseye bir zarar olur mu

merhaba. yaklaşık 1 saat içinde 20 videoya telif hakkı atıldı. kanal 7 gün içinde kapanacaktır diyor. telif atan kişiye mail attım geri çekmesi için fakat çekeceğini pek zannetmiyorum. adsense de belli miktar vardı adsenseyi değiştirdim ve ana maili yöneticilikten attım, youtubedan da ilişkisini kestim. adsenseye bir zarar olur mu

Mail sendeyse hocam bir zarar olmaz benimde başıma gelmişti.

Adsense'ye pek sıkıntısı olmaz ama önümüzdeki ay kesinleşmesini beklediğin tutar hesabına yansımayacaktır kanalın kapanırsa

Adsense'ye pek sıkıntısı olmaz ama önümüzdeki ay kesinleşmesini beklediğin tutar hesabına yansımayacaktır kanalın kapanırsa

hocam benimde adsense bağlı youtube kanalım teliften kapandı
adsensesli hesabın youtube kanalında aynı kişi diye kanal kapatıldı
bu youtube kanalların adsensle ilişiğini kessem
yeni youtube kanalımı bu adsense bağlasam bir sıkıntı olur mu
lütfen çok mağdur durumdayım bir açıklar mısınız

hocam benimde adsense bağlı youtube kanalım teliften kapandı
adsensesli hesabın youtube kanalında aynı kişi diye kanal kapatıldı
bu youtube kanalların adsensle ilişiğini kessem
yeni youtube kanalımı bu adsense bağlasam bir sıkıntı olur mu
lütfen çok mağdur durumdayım bir açıklar mısınız

Valla hocam sayısız adsense hesabım var hangisinde ne kapandı ne kadar sıkıntılı vs. hiç bakmaksınız ciddi kanallarıma rastgele bir pinli adsenseleri ekleyip devam ediyorum. Bu adsenselerin çoğunda sayısız kanal kapanmıştır. Ama sorun olmadığını sana bu şekilde örnek vermek isterim. Aksi bir durum da olabilir ama ben hiç yaşamadım böyle bir sorun 2 senedir

Valla hocam sayısız adsense hesabım var hangisinde ne kapandı ne kadar sıkıntılı vs. hiç bakmaksınız ciddi kanallarıma rastgele bir pinli adsenseleri ekleyip devam ediyorum. Bu adsenselerin çoğunda sayısız kanal kapanmıştır. Ama sorun olmadığını sana bu şekilde örnek vermek isterim. Aksi bir durum da olabilir ama ben hiç yaşamadım böyle bir sorun 2 senedir

hay allah senden razı olsun ben yine işimi sağlama alıp kanalları çıkartacağım adsense hesabından peki bir miktar para var onları geri alabiliyor muyum

ve 2. olarak adsensli gmail hesabını başka bir gmaile atayabiliyor muyuz
tamamen kapanan youtube gmail ile ilişiği kesilebiliyor mu

hay allah senden razı olsun ben yine işimi sağlama alıp kanalları çıkartacağım adsense hesabından peki bir miktar para var onları geri alabiliyor muyum

ve 2. olarak adsensli gmail hesabını başka bir gmaile atayabiliyor muyuz
tamamen kapanan youtube gmail ile ilişiği kesilebiliyor mu

İlk soruyu anlamadım, miktar para tam olarak nerede yani bakiye olarak yansıdı mı anasayfaya yoksa henüz raporlarda gözüken para mı?

İkinci soruna, evet istediğin hesaba aktarabilirsin adsenseyi.

Eskiden başımıza bu durum geldiginde, bir yöntem deniyorduk kanalı geçici olarak kapatıp, kesinleşmelere 3 gün kala açıyorduk. ben hatırlayamadım nasıl yaptıgımı. hatırlayan varsa arkadaşa yardımcı olsun hem de taktigin halen işe yarayıp yaramadıgını denemiş oluruz. sonuçta kaybedecek bir şey yok.
Geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri