Teliften sonra yeni derdimiz topluluk ihlali

yakamoz01

Kayıtlı Üye
2 günden beri 3 birbirinden farklı içeriklere sahip kanalım topluluk ihlalinden ötürü banlandı. videolar normal videolardı. kesinlikle +16 görüntü, key ya da açıklamaya sahip değillerdi. 1 tek topluluk ihlali 1 kanalı kapatmaya yetiyor. yeni derdimiz hakkında çözüm önerisi olan var mı?

not: kapatılan kanallarıma itiraz ettim 1. red geldi diğerleri beklemede.

2 günden beri 3 birbirinden farklı içeriklere sahip kanalım topluluk ihlalinden ötürü banlandı. videolar normal videolardı. kesinlikle +16 görüntü, key ya da açıklamaya sahip değillerdi. 1 tek topluluk ihlali 1 kanlı kapatmaya yetyor. yeni derdimiz hakkında çözüm önerisi olan var mı?

4 gündür aynı sıkıntıyla uğraşıyorum. Kanalı açıyorum video atıyorum sabahına pufff kanal yok olmuş, maillerde topluluk ihlali yazıyor, söyledikleri videonun uzaktan yakından ilgisi yok toplulukla. Tahminimce karalisteye alındık ne kanal açsan bi videoyu sebep gösterip uçuruyorlar. Bugün VDS aldım, bi de burdan deneyecez tekrar patlarsa kanal buraya yazar güncellerim.

2 günden beri 3 birbirinden farklı içeriklere sahip kanalım topluluk ihlalinden ötürü banlandı. videolar normal videolardı. kesinlikle +16 görüntü, key ya da açıklamaya sahip değillerdi. 1 tek topluluk ihlali 1 kanlı kapatmaya yetyor. yeni derdimiz hakkında çözüm önerisi olan var mı?

hocam mail yolunu deneyelim diyorum.

1 Topluluk ile kanal kapanmaz başka sebebler olabilir. Kapanan kanallara gelen mail varmı ?

Cevap: Re: Teliften sonra yeni derdimiz topluluk ihlali

4 gündür aynı sıkıntıyla uğraşıyorum. Kanalı açıyorum video atıyorum sabahına pufff kanal yok olmuş, maillerde topluluk ihlali yazıyor, söyledikleri videonun uzaktan yakından ilgisi yok toplulukla. Tahminimce karalisteye alındık ne kanal açsan bi videoyu sebep gösterip uçuruyorlar. Bugün VDS aldım, bi de burdan deneyecez tekrar patlarsa kanal buraya yazar güncellerim.

hocam topluluk şikayetten oluyor sadece.

spam,dolandırıcılık vs. diye belirtiyorsa gelen mailde dediğin gibi kara liste durumudur.

Vds al keyfine bak.

---------- Mesaj saat 17:29:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:29:03 civarında gönderildi. ----------

1 Topluluk ile kanal kapanmaz başka sebebler olabilir. Kapanan kanallara gelen mail varmı ?

kapanıyor 1 ihtardan da.

Onun sayısı yok.

Re: Cevap: Re: Teliften sonra yeni derdimiz topluluk ihlali

spam,dolandırıcılık vs. diye belirtiyorsa gelen mailde dediğin gibi kara liste durumudur.

Vds al keyfine bak.

---------- Mesaj saat 17:29:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:29:03 civarında gönderildi. ----------

kapanıyor 1 ihtardan da.

Onun sayısı yok.

Senin önerin sonucu aldım VDS'yi umarım patlamaz kanallar :D

kapanan kanallarda mail var. tek mail o da topluluk ihlalini söylüyor. gelen mail

YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

videoid-xxxxxxxx - video adı
Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.

YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.

Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Cevap: Re: Cevap: Re: Teliften sonra yeni derdimiz topluluk ihlali

Senin önerin sonucu aldım VDS'yi umarım patlamaz kanallar :D

hayırlı olsun kardeşim.

Yapacağın şu ccleaner programını kur. Kanalların arası geçerken çerezleri tamamen sil o program ile pratikçe.

Daha sonra ayda 2-3 defa ip değiştir vds için.

Sorun olacağını hiç sanmıyorum.

Aynı anda hem adsense hesabına bakıp kendi pc den hem de vds den başka kanalına girme. Aynı ip den farklı kanallara giriş olmasın dikkat et bunlara.

Haftada en fazla 2-3 kanal aç. Kanal açarken de düzgün bilgiler olsun doğum tarihi/isim soyisim falan hep farklı olsun. Türkiye'yi seç gmailden. Bu şekilde açarsan hiç sorun olmaz kanallarına. Ben bu şekilde ilerliyorum 2 kanal gitti topluluktan yani şikayetten onlarda zaten bi b.k kazandırmıyordu doğru düzgün. Hayırlı ve bol kazançlar cümlemize.

Vds al keyfine bak.

kapanıyor 1 ihtardan da.

Onun sayısı yok.

2 İhtarlı kanalım var. 3 Telif veya 3 topluluk ihlali olması gerekiyor. Arkadaşın kanalları spamdan kapanmış olabilir. Kapanan kaallardan birinin URL sini paylaşın bakalım

2 İhtarlı kanalım var. 3 Telif veya 3 topluluk ihlali olması gerekiyor. Arkadaşın kanalları spamdan kapanmış olabilir. Kapanan kaallardan birinin URL sini paylaşın bakalım

hocam yok benim kanal tek video şikayetinden gitti emailde şikayet edilen video diye de belirtilmişti tek ihtar o kadar.

Spam da değil topluluk ihtarı.

Değişken bir durum bu 3 oluyor 1 oluyor değişiyor ama kesin bir rakam yok telif hakkında olduğu gibi.

Bende tam anlamadım bu topluluk ihtarı saçmalığını !

hocam yok benim kanal tek video şikayetinden gitti tek ihtar o kadar.

Spam da değil topluluk ihtarı.

Değişken bir durum bu 3 oluyor 1 oluyor değişiyor ama kesin bir rakam yok telif hakkında olduğu gibi.

Bende tam anlamadım bu topluluk ihtarı saçmalığını !

yukarıki mesajımda gelen maili yazdım. sanki kanal kapanmamış gibi mail geliyor ama kanal kapanıyor. bu saçmalığa çözüm bulamazsak çok canımız yanar.

yukarıki mesajımda gelen maili yazdım. sanki kanal kapanmamış gibi mail geliyor ama kanal kapanıyor. bu saçmalığa çözüm bulamazsak çok canımız yanar.

hocam mail atalım ingilizcesi çok iyi olan bir arkadaş hazırlasın metni.

Etkili olabilir düşüncesindeyim 1000 maili birden görünce sonuçta bizim videolarımızdan gelen tıklar youtube a para kazandırıyor.

Hocam teliften kapanan kanalıma da aynen mail geliyor para kazanma devre dışı kalacak 3.taraf videolarını silin falan saçma sapan :)

atalım hocam. ingilizcesi sağlam biri var mı forumda. ortak bir maili forumdaki bütün arkadaşlar atalım youtuba.

bu olay başıma geldi... bu uyarı direket kanalı kapatıyor 2 kanalımda bundan dolayı bomm...
ama sebebi: 1 tanesinde direket ban, youtube kanalı banlanıyor videolar kaldırılıyor siliniyor... ama diğer özellikler kullanılabilir durumda.. ama nedeni şudur: spam diye tahmın edıyorum, bir kaç yere yazı yazdım, reklam olsun dedik sabaha bomm... SPAM YAPMAYIN, ORAYA BURAYA VİDEO YANITI DEFALARCA YAPMAYIN AYNI KANALDA AYNI GUNDE...

2- kanalda topluluk ihtarı, oda boomm... ama videolar sılınmedı reklam çıkıyor, ama para kazanıyormu anlayamdım ... düzeltilmesii nistedim. mail gedli. SAHTE KULLANICI ADI VE İSİM VAR.. GERÇEK İSİM GİRİN ONAYLI BİR BELGE GONDERIN YOTUBE KANALI YONETIM HAKKINIZI ALIN DİYE... videolar çalışıyor reklam var, ama ben gerçek isim vermedim, öyle askıda kaldı kanal... silinmedi videolarda, çunku izlenen buyuk videolar vardı ondan dolayı snaırım esnek davrandılar....

not: bu arada bu kanallardan para kazanma kesınleşıyormu? yoksa kesınleşmiyomu onu bılemıyorum... para olayı nasıl olacak bakacaz..

atalım hocam. ingilizcesi sağlam biri var mı forumda. ortak bir maili forumdaki bütün arkadaşlar atalım youtuba.

evet.

Arkadaşlar aramızda iyi ingilizcesi olan var mıdır ?

---------- Mesaj saat 18:05:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:46 civarında gönderildi. ----------

bu olay başıma geldi... bu uyarı direket kanalı kapatıyor 2 kanalımda bundan dolayı bomm...
ama sebebi: 1 tanesinde direket ban, youtube kanalı banlanıyor videolar kaldırılıyor siliniyor... ama diğer özellikler kullanılabilir durumda.. ama nedeni şudur: spam diye tahmın edıyorum, bir kaç yere yazı yazdım, reklam olsun dedik sabaha bomm... SPAM YAPMAYIN, ORAYA BURAYA VİDEO YANITI DEFALARCA YAPMAYIN AYNI KANALDA AYNI GUNDE...

2- kanalda topluluk ihtarı, oda boomm... ama videolar sılınmedı reklam çıkıyor, ama para kazanıyormu anlayamdım ... düzeltilmesii nistedim. mail gedli. SAHTE KULLANICI ADI VE İSİM VAR.. GERÇEK İSİM GİRİN ONAYLI BİR BELGE GONDERIN YOTUBE KANALI YONETIM HAKKINIZI ALIN DİYE... videolar çalışıyor reklam var, ama ben gerçek isim vermedim, öyle askıda kaldı kanal... silinmedi videolarda, çunku izlenen buyuk videolar vardı ondan dolayı snaırım esnek davrandılar....

not: bu arada bu kanallardan para kazanma kesınleşıyormu? yoksa kesınleşmiyomu onu bılemıyorum... para olayı nasıl olacak bakacaz..

spamdan olmuyor kardeşim topluluk ihtarı. Şikayet edilen video var mesela mailde belirtiyorlar zaten.

Spam'ın açıklaması açık ve net zaten.

Benim de bugün başıma geldi, hiç alakası olmamasına rağmen ihtarsız kanalım tek bir topluluk ihlalinden kapatılmış. Bu nasıl iştir anlamadım!

ben dedim size, gelin 0,75 kurustan gmail acıyım. eğer patlarsa ben burdayım. En az 20 kişiye ücretsiz olarak açtım ama nafile:D

Bende az cok spam yapıyorum ve yüklediğim videoların %50'si +16
Toplam 20 kanalım var. Aktif 5 kanal. Her kanalda ortalama 10-12 video falan var.
İşler yogun olduğu için, attım öyle kaldı. ve her kanalda 2-3 video kesin tutuyor.
bi kaç gün önce attıgım video hitleri.

rxwjk.png

Toplasan youtube'a 100 video atmamışımdır. Günlük hiç yoksa 50cent geliyor. Bereket versin. 1$ dahi görüyorum o derece :D
İşleri toparlıyım biraz geniş çaplı bir yt2yt yapıcam.
Eğer düşündüklerim yolunda giderse, yaptığımı acıklarım muhakkak. hep bana yapmam. Yada bakarsın bende E-Book yazarım. Benim neyim eskik:D

Adına ne derseniz diyin ama benimde ilk defa bu kadar kısa sürede üst üste kanallarım topluluktan patladı.son 7 günde 4 kanal birden gümledi.hadi 1 tanesi +16 kanaldı tamam anladım ancak diğerleri hiç alakasız kanallardı.2 kanal 7 aylık +16 olan 1 aylık diğeri ise 1.5 aylık kanaldı.bu 4 kanalın günlük ortalaması 100$ idi.tahminimce şikayet edildiler kanalları bir birlerinin öne çıkan kanallar bölümüne eklemiştim.muhtemelen aynı kategoride çalışanlar tarafından şikayet edildi.youtube bu şikayetleri inceleme konusunda sanırım çok da dikkatli davranmıyor.iyi bende toplayım 15-20 kişi gece gündüz milletin kanallarına şikayet yağdıram youtube göz yumsun.geçen gün konu açmıştım kanal resmime kadar kopyalamışlar diye.adamlar benim kanalları kopyalıyor onların ki sapa sağlam duruyor.anlayamadım bir türlü yahu bir terzinin tasarım yaptığı bir videoda nasıl bir içerik uygunsuzluğu olabilir.3-4 gündür gelirler %75 oranında düştü.telif olsa tamam dicem başkasının videosu dicem ama ben youtube to youtube pek çalışmıyorum.çok fazla kanalım da yok çok video da yüklemiyorum ama gel gör ki topluluktan patlatıyor :S sanırım yeni furya topluluk ihtarı.

Adına ne derseniz diyin ama benimde ilk defa bu kadar kısa sürede üst üste kanallarım topluluktan patladı.son 7 günde 4 kanal birden gümledi.hadi 1 tanesi +16 kanaldı tamam anladım ancak diğerleri hiç alakasız kanallardı.2 kanal 7 aylık +16 olan 1 aylık diğeri ise 1.5 aylık kanaldı.bu 4 kanalın günlük ortalaması 100$ idi.tahminimce şikayet edildiler kanalları bir birlerinin öne çıkan kanallar bölümüne eklemiştim.muhtemelen aynı kategoride çalışanlar tarafından şikayet edildi.youtube bu şikayetleri inceleme konusunda sanırım çok da dikkatli davranmıyor.iyi bende toplayım 15-20 kişi gece gündüz milletin kanallarına şikayet yağdıram youtube göz yumsun.geçen gün konu açmıştım kanal resmime kadar kopyalamışlar diye.adamlar benim kanalları kopyalıyor onların ki sapa sağlam duruyor.anlayamadım bir türlü yahu bir terzinin tasarım yaptığı bir videoda nasıl bir içerik uygunsuzluğu olabilir.3-4 gündür gelirler %75 oranında düştü.telif olsa tamam dicem başkasının videosu dicem ama ben youtube to youtube pek çalışmıyorum.çok fazla kanalım da yok çok video da yüklemiyorum ama gel gör ki topluluktan patlatıyor :S sanırım yeni furya topluluk ihtarı.

çok haklısın hocam.

Topluluk tamamen saçmalık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri