bu olay başıma geldi... bu uyarı direket kanalı kapatıyor 2 kanalımda bundan dolayı bomm...
ama sebebi: 1 tanesinde direket ban, youtube kanalı banlanıyor videolar kaldırılıyor siliniyor... ama diğer özellikler kullanılabilir durumda.. ama nedeni şudur: spam diye tahmın edıyorum, bir kaç yere yazı yazdım, reklam olsun dedik sabaha bomm... SPAM YAPMAYIN, ORAYA BURAYA VİDEO YANITI DEFALARCA YAPMAYIN AYNI KANALDA AYNI GUNDE...
2- kanalda topluluk ihtarı, oda boomm... ama videolar sılınmedı reklam çıkıyor, ama para kazanıyormu anlayamdım ... düzeltilmesii nistedim. mail gedli. SAHTE KULLANICI ADI VE İSİM VAR.. GERÇEK İSİM GİRİN ONAYLI BİR BELGE GONDERIN YOTUBE KANALI YONETIM HAKKINIZI ALIN DİYE... videolar çalışıyor reklam var, ama ben gerçek isim vermedim, öyle askıda kaldı kanal... silinmedi videolarda, çunku izlenen buyuk videolar vardı ondan dolayı snaırım esnek davrandılar....
not: bu arada bu kanallardan para kazanma kesınleşıyormu? yoksa kesınleşmiyomu onu bılemıyorum... para olayı nasıl olacak bakacaz..