Teliften Zarar Gelir mi ?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

WaDa

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar benim yaklaşık 20 kanalım var herbirinde 2 şer telif var eninde sonunda birisi teliften kapanacak ama sormak istediğim teliften kapanan kanal adsenseye zarar verirmi ?

Merhaba Arkadaşlar benim yaklaşık 20 kanalım var herbirinde 2 şer telif var eninde sonunda birisi teliften kapanacak ama sormak istediğim teliften kapanan kanal adsenseye zarar verirmi ?

Hayır vermez ama AdSense'ye bağlı kanallarını etkileyebilir. Yani para kazanm özelliğin devre dışı kalırsa diğer bütün kanalların para kazanması gider.

Yanlışım varsa düzeltin

Telifli kanalların para kazanma özelliklerinin devredışı bırakılma ihtimali çok yüksek sadece bu zararı olur ban felan yemezsin

O kanalları Bekletmen Yanlış Bence Para Kazanma Gidebilir Toptan Hepsinde

Ben Olsam Beklemeden 2 telifli Kanalları Silerdim Yinede Sana Kalmış

Hayır vermez ama AdSense'ye bağlı kanallarını etkileyebilir. Yani para kazanm özelliğin devre dışı kalırsa diğer bütün kanalların para kazanması gider.

Yanlışım varsa düzeltin

benim bildiğim teliften para kazanma gitmiyorda topluluktan gidiyor çok kanal kapandı 3 teliften para kazanma gitmedi ama geçen topluluktan gitmiş para kazanmalar

benim bildiğim teliften para kazanma gitmiyorda topluluktan gidiyor çok kanal kapandı 3 teliften para kazanma gitmedi ama geçen topluluktan gitmiş para kazanmalar

Bende teliften kapanan kanallarımda para kazanma gitmişliği olmuştu ona dayanarak söylemiştim. Ya belli olmuyor YouTube çok değişken bir bakmışsın herşey berbat olmuş olabiliyor :D

Ben BAN dan korkuyorum para kazanmanında gideceğini sanmıyorum gitseydi çoktan gitmişti yaklaşık 1 ay oldu 2 şer telif var para kazanma gitse simdiye dek giderdi diye düşünüyorum..

3. telif gelince kanal direk kapanıyormu yoksa 1 hafta süremiz mi var ?
kapanırsa adsenseye bağlı kanalları etkilemez diye düşünüyorum

Ben BAN dan korkuyorum para kazanmanında gideceğini sanmıyorum gitseydi çoktan gitmişti yaklaşık 1 ay oldu 2 şer telif var para kazanma gitse simdiye dek giderdi diye düşünüyorum..

3. telif gelince kanal direk kapanıyormu yoksa 1 hafta süremiz mi var ?
kapanırsa adsenseye bağlı kanalları etkilemez diye düşünüyorum

direk kapanır kanal hocam :D

yok topluluk gelicek bişeyi yok ama 1 ay dır açık ve artık bişey olacağını sanmadığım için bırakıyorum öyle para kazanma gitsede hallederiz sanırım..

inş. gitmezde.

20 kanal alt kanalsa ve telif alt kanaldaysa adsense zarar gelmez kesinlikle. Fakat birkaç gün sonra 2 telif alan kanalın kapanacak. Kapandığı vakit eğer kapanan kanalı silmezsen teker teker sağlam kanalların da kapanacak. İstersen kapanmasını bekle istersen riske girme 2 telifli kanalları sil komple.

20 kanal alt kanalsa ve telif alt kanaldaysa adsense zarar gelmez kesinlikle. Fakat birkaç gün sonra 2 telif alan kanalın kapanacak. Kapandığı vakit eğer kapanan kanalı silmezsen teker teker sağlam kanalların da kapanacak. İstersen kapanmasını bekle istersen riske girme 2 telifli kanalları sil komple.

alt kanalın ne alakası var hocam ? biraz açarmısınız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri