Tepkim var arkadaşlar

conrand

Kayıtlı Üye
Herkesin bildiği gibi bugün Hatay da kötü bir olay yaşandı bununla ilgili bir yorumum olmayacak.Ancak youtubeda para kazanma amaçlı patlamanın ilk videosu bilmem ne diye haberi duyunca direk youtubeda REKLAMLI video yükleyenlere gerçekten sinirim bozuldu bana göre yanlış bir şey bu para kazanmak için bazı değerlerimizi hiçe saymak bana göre değil.Patlamada ölen insanların aileleri orada kahrolurken adsense den para geldi diye sevinen arkadaşları kınıyorum gerçekten.

İyi geceler Herkese

niye oynu öyle düşünüyorsunki ....adam videolari yüklüyor millet izlesin diye illaki para olacak diye birşey yok..sonuçda örnek vereyim mynet.com gibi haber siteleri de kendi sitelerine ekliyorlar onlarin amacida ozaman para kazanmak sen birkere iyi düşün sonra konu aç boş konu açip insanlari rahatsiz etmene gerke yok koçum benim.

niye oynu öyle düşünüyorsunki ....adam videolari yüklüyor millet izlesin diye illaki para olacak diye birşey yok..sonuçda örnek vereyim mynet.com gibi haber siteleri de kendi sitelerine ekliyorlar onlarin amacida ozaman para kazanmak sen birkere iyi düşün sonra konu aç boş konu açip insanlari rahatsiz etmene gerke yok koçum benim.

Reklamı kapatıp yüklesin arkadaşım millet izleyecekse izler abone olcaksa olur benım burda anlatmak ıstediğim şey farklı. ayrıca koçum benım gibi artislik terimlerine gerek yok tartısma cıkaran sensin konuyu boş gördüysen boş tarafa bakmışsın :)

mynet cart curt demişsin aynen onların amacıda para kazanmak .. Amaç vatandaşın haberi olsun olsaydı . emin ol arkaa planda paylasılmayan şeyleri haber yaparlardı ! devlet korkusu ceza alcam korkusu olmazdı

Burda konuya yanlış yerden bakıp koçum benim falan yazıp gereksiz artislik yapmaya gerek yok .

---------- Mesaj saat 00:01:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:57:36 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/forum-disi-konular-sohbetler/1682-hatay-reyhanlida-bombali-saldiri.html

bu arkadaş videom şöyle oldu böyle oldu dıye konular açıp sevınen arkadaş ... bahsettiğim olay bu .. Ben sadece kişisel fikrimi yazmak istedim arkadaşa bi lafım da yok
ben bu arkadasa hitaben açmamıştım konuyu hatta videomdan kazandım dıyınce videoyu bilmeden tebrik bile etmiştim :)

Reyhanlı'daki olaydan üzülmeyen kimse yoktur dünyada (Esad dışında). Fakat biraz bilincini profesyonel düzeye çek. Profesyonel çalışmalarda duygusallığa yer yoktur. Hatta haber kanalı açmış olanlar. En iyi şekilde, en hızlı şekilde videoları halkın arzına sunarlarsa kamu görevi yapmış da olurlar. Tabiki para da kazanacaklardır.

Geçen sene ABD'de psikopatın biri ilkokul basıp kaç tane çocuk öldürdü. Ben buradaki öğretmenin hikayesini videoyu kırparak yeniden düzenleyerek açıklama ekleyerek yayınladım. Milyona gitti. Tabiki o öğretmene üzüldüm fakat bundan para da kazanmalıyım. Çünkü işim bu diye üdşünüyorum.

Bir ara haber vidyoları paylaşırken, milletin üzüntüsünden, kaybından rant sağlıyor gibi hissediyordum kendimi ben de, pek etik bir durum değil ama tüm haber ajansları bu mantıkla çalışıyor maalesef hatta tüm medya, bir yerlerde bir şeyler patlasa da prim yapsak diye. Kesinlikle doğru bir şey değil ama düzen böyle yürüyor maalesef.

Benim de tepkim var. İnsan, insanlığını hiç bir zaman kaybetmemeli ne uğruna olursa olsun.

Bence de böylesi videodan para geleceğine hiç gelmesin daha iyi. Herkesin fikri başka tabi ama bunu profesyonellikle açıklayamazsınız.Neyse derin konu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri