Tertemiz 1 aylık kanala ünlem geldi

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. İçerisinde yaklaşık 10 video olan bir kanalım vardı. Kesinlikle tek bir ünlem,eşleşen vs hiçbir şey almadı videolar. Tertemiz kanaldı. Dün bi video atayım dedim normalde ünlem gelmemesi gereken bi video ama tak ünlem geldi ve 4-5 saat sonra güzelim kanal uçtu gitti. Bunun sebebi ne olabilir? Resmen tek bir hata bile istemiyor youtube. Onca gün sorunsuz tertemiz giden kanalım bir tane ünlemli video geldi diye hemen uçuruverdi kanalımı. ( ünlem gelen videoyu hemen sildim bekletmedim bile.)

içerik sana aitse itiraz et geç oluyo ama dönüyolar

ünlemli video yükledin diye hesapmı kapanır gözünüzü seviyim başka bir şey var o işte

ünlemli video yükledin diye hesapmı kapanır gözünüzü seviyim başka bir şey var o işte

Hocam 1-1.5ay 0 sorunla tertemiz ayakta olan kanal. Dokunmadim bile o süreçte. Ayni kanaldan bi tane daha vardi. Yukledigimde unlem gelen ayakta diğeri uçtu. Bu da mı tesadüf

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 1-1.5ay 0 sorunla tertemiz ayakta olan kanal. Dokunmadim bile o süreçte. Ayni kanaldan bi tane daha vardi. Yukledigimde unlem gelen ayakta diğeri uçtu. Bu da mı tesadüf

tesadüf tabi 100-150 ünlem yediğim kanal ayakta desem?

tesadüf tabi 100-150 ünlem yediğim kanal ayakta desem?

Baska ne sebep olabilir? Ayni yontemle ayni seyleri yaptigim diger kanal hala ayakta da bu unlem yiyenin yedilten 4 5 sonra kapanmasinin ne sebebi olabilir

Baska ne sebep olabilir? Ayni yontemle ayni seyleri yaptigim diger kanal hala ayakta da bu unlem yiyenin yedilten 4 5 sonra kapanmasinin ne sebebi olabilir

Hocam ünlemle alakası yoktur muhtemelen benim günük 4-5 ünlem yediğim knal hala ayakata
kanalı kendiniz mi açtınız yoksa satın mı aldınız aklıma ilk gelen bu
satın aldıysanız diğer kanalında uçma ihtimali yüksek

Arkadaşlar merhaba. İçerisinde yaklaşık 10 video olan bir kanalım vardı. Kesinlikle tek bir ünlem,eşleşen vs hiçbir şey almadı videolar. Tertemiz kanaldı. Dün bi video atayım dedim normalde ünlem gelmemesi gereken bi video ama tak ünlem geldi ve 4-5 saat sonra güzelim kanal uçtu gitti. Bunun sebebi ne olabilir? Resmen tek bir hata bile istemiyor youtube. Onca gün sorunsuz tertemiz giden kanalım bir tane ünlemli video geldi diye hemen uçuruverdi kanalımı. ( ünlem gelen videoyu hemen sildim bekletmedim bile.)

Aynı durumu yaşıyor gibiyiz. Bugün benim de patladı kanallar. :(

benim video yüklenmeyen sadece gmail yönlendirmesinde kullandığım mail e ait kanal topluluk yemiş :D ünlemde bir şey mi:D

benim video yüklenmeyen sadece gmail yönlendirmesinde kullandığım mail e ait kanal topluluk yemiş :D ünlemde bir şey mi:D

yok sadece üzüldüm yani keşke kendiliğinden kapansa üzülmemde bir şey denemek için yeni video atmıştım bu kanalıma yazık oldu diye kendimi yiyorum dünden beri. çünkü aynı gün açtığım içinde video olan ünlem görmemiş kanalım hala ayakta.

sanırım benim botu kullanıyordun değil mi hocam ünlem geçme sistemi işe yaramıyor mu kanalda?

sanırım benim botu kullanıyordun değil mi hocam ünlem geçme sistemi işe yaramıyor mu kanalda?

merhaba hocam. evet senin sistemi kullandım ama ünlem verdi işte video ünlemi geçemedim. bende buna şaşırıyorum. daha önce kanalım ünlem bile görmemiş, o attığım videoyu yine ünlem geç sistemiyle attım ama ünlem geldi. orasını anlayamıyorum. bunun tek sebebi kanalın spam olarak algılanması ama o da mümkün değil çünkü spam olarak algılanmasını gerektirecek tek bir işlem yapılmadı o kanala.

Kanal gmailine bak mesaj da neden kapandıgı yazıyordur ünlemden kanal kapandıgını görmedım ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri