Tertemiz risksiz adsense nasıl açarım ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Özgün Kanalımı nereye bağlayayım sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Hocam al bi tane pc ikinci el dandik laptop. Bi de vınn al . 4 gb lik bile yeter ordan aç gir . Annenin adına veya yakınının adına aç kendi adını kullanma. Daha önce yt de kullanılmamış yelefon gir. Git bir tane kontorlu hat al hatta :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

pc alacağıma format atsam olmazmı :D valla kafa allak bullak ya

Ya boşver riski neden alıyoesun başkan . Al sahibindenden bir tane hatta intel core 2 duo kasalar var küçük. 160 lira dalan onlar bakmak istediginde girersin ondan

nebiliym gidipte pc almak garip geliyor bana ya :/ aaa aslında evde bi tane 2000 li yılların başından kalma pc varda o da beni ne kadar götürür bilemem 2 gün sonra çalışmaz fln ortada bırakır

nebiliym gidipte pc almak garip geliyor bana ya :/ aaa aslında evde bi tane 2000 li yılların başından kalma pc varda o da beni ne kadar götürür bilemem 2 gün sonra çalışmaz fln ortada bırakır

Tavsiyelerim bu kadar valla riski göse alma kendi pc nden girme derim ben asla kendi isminle açma dahi

Arkadaşlar format atsanız bile çözüm olmaz. js api ,web rtc,canvas fingerprint gibi konuları araştırın.tesekkur için mesajımı begenebilirsiniz.anlayan anladı :)

Arkadaşlar format atsanız bile çözüm olmaz. js api ,web rtc,canvas fingerprint gibi konuları araştırın.tesekkur için mesajımı begenebilirsiniz.anlayan anladı :)

Anlamayan için diyorum bunu :d pc de bir çok ürün var için. Hdd gibi mesela. Bunların içinde kod var. Mac adres gibi. Google hangi pc den açılmış olduğunu anlıyor.Bunları da değiştirmen gerek. Ama zor iştir

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:30 ----------

Sunu da deyim. Adsenseyi acarken veya gmail acarken pc deki bilgileri sistem kopyaliyor. Önemli olan temiz açmak. Açtıktan sonra başka yerlerde girmenin önemi yok.

javascript ile hdd serial okunmuyor bildiğim kadarı ile. ancak bir google ürünü pc de kuruluylsa mesela chrome google drive gibi o zaman görebilir.

zavallı google mühendisleri html 5 ve javascript in verdiği imkanlar dahilinde takip etmeye çalışıyorlar işte. gözünüzde çok büyütmeyin bunları herşeyin çözümü var.

o nasıl oluyor ki :D

Şaka amaçlı yazmıştım ama :D.Aylık 5 milyon görüntüleme üzeri olan siteler alabiliyordu sanırım.Bir nevi business hesap oluyor :D.Sana özel danışman veriyor adsense hesaplarıda sanırım ihlallerden öyle kolay kolay kapanmıyor.

kesinlikle partner hocam neden derseniz birgün adsense banlanırsa veya kanal kapatılırsa çok uğraşırsınız belki açtıramassınız bile ama iyi bir partnerde olursa partner ilgileniyor ve hemen açıyorlar.

Ben gizzadayım tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri