Tesadüf mü yeni teknoloji mi ?

wildwood

Kayıtlı Üye
Bu sabah sakalımda açıklıklar oluşmaya basladıgını farkettim. Konuyu sadece telefonda bi arkadasıma anlattım. Hiç bir şekilde internetten arastırma yapmadım.
Yt sabahtan beri sakal serumu reklamı çıkarıyor karsıma :D. Daha önce bu reklamın cıkmadıgından eminim . Bu tesaduf mu sizce ? Sizde de cıkıyor mu aynı reklam ?

Yt gibi sende 502 error hatası veriyosun :D

Zaten o reklamların amacı o şekilde. Senin internette yaptığın işlemlerde çerezlerden yararlanarak ilgilendiğin reklamları gösteriyor sana. Yani sen sakal olayını araştırdığın için bunlar çerezlerde var o çerezlerdende direk reklam olarak yararlanıyorsun :)

Google cookielerine göre sana uygun reklamları gösteriyor.

Zaten o reklamların amacı o şekilde. Senin internette yaptığın işlemlerde çerezlerden yararlanarak ilgilendiğin reklamları gösteriyor sana. Yani sen sakal olayını araştırdığın için bunlar çerezlerde var o çerezlerdende direk reklam olarak yararlanıyorsun :)

msjımda yazıyordu özellikle... Hiç bir şekilde araştırma yapmadım. hatta unutmustm .ta ki yt gözüme sokana kadar :D

---------- Mesaj saat 21:27:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:10 civarında gönderildi. ----------

Google cookielerine göre sana uygun reklamları gösteriyor.

Abi cookii yok :D . hiç bişekilde aratmadım orda burda . sadece telde bi arkadasıma söyledim. sonra unuttum gitti. '' saç sakal nasıl cıkar , sakalım dökülmüş vah vah '' falan yazmadım google ya da yt ba .

Sizde çıkmıyor mu aynı reklam

üstad misal sen googleda sakal serumu ile alakalı bişeyler aramışsındır yt de de o reklamlar çıkar

bu arada geçmiş olsun kendimi düşünemiyorum bi elim yüzümde gezerdim heralde :D

üstad misal sen googleda sakal serumu ile alakalı bişeyler aramışsındır yt de de o reklamlar çıkar

bu arada geçmiş olsun kendimi düşünemiyorum bi elim yüzümde gezerdim heralde :D

Senden sonraki msjı yazan insallah okur . Aramadım :). Arasam zaten böyle bi konu açmam. ilginç olan hiç bir şekilde arama yapmamama ragmen youtubun sakalıma takmış olması :)

Telefonda nereden söyledin? Android telefonlarda hangouts falan google'a bağlı olduğu için oradan almış olabilir bilgileri.

Algıda seçicilik bunun açıklaması küçük pskikolojik reaksiyonlar :)

Cevabi bu videoda galiba :D[/QUOTE]

Benimde aklıma bu geldi ilk :)

---------- Mesaj saat 21:45:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:49 civarında gönderildi. ----------

Algıda seçicilik bunun açıklaması küçük pskikolojik reaksiyonlar :)

Doktor bey açık konuşun deliriyor muyum ?

banada sıcak sohbet ve arkadaşlık reklamları çıkıyor neden acaba? google yalnız oldumu biliyormu yoksa :D

Cevabi bu videoda galiba :D

Benimde aklıma bu geldi ilk :)

---------- Mesaj saat 21:45:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:49 civarında gönderildi. ----------

Doktor bey açık konuşun deliriyor muyum ?[/QUOTE]

2 günde yüzüklerin efendisi serisini bitirdim sağdan soldan Gandalf çıkacak gibi geliyor şimdi sen söyle ben deliriyor muyum :D Şaka bir yanada hocam hakikatten bu dediğiniz olay banada çok olur dediğim gibi belli başlı şeyleri düşünmeniz günlük hayatta tekrar karşınıza çıktığında daha fazla dikkatinizi çekmesini sağlıyor olay budur yani.

çerezlerden kurtulmak istersen superantispyware kullan çok sağlam reklam virüsü siliyor 4 saate bir çalıştırıyorum:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri