Teşekkürler Turknet

Captain Price

Kayıtlı Üye
Bundan 15 gün önce turknet online işlemlere girdim, sonra tarife bilgileri kısmından internet paketini yükselt seçeneği vardı ona tıkladım, tarifemi 35mb yükselttim, normalde 16mb kullanıyordum, ve telefonuma mesaj geldi, ayın 1inde 35mb li tarife aktif olacağı yazıyordu,

şimdi heyecanla speedtest tarattım ve işte sonuç :)

Vaybe , 6 7 yıldır 16mb kullanıyorum, kişisel internet kullanım tarihimde ilkkez bu hızı gördüm :)

Güncel 22 Aralık 2019 Ekleme

Perşembe akşamı 35 mbps tarifeden 75 mbps tarifeye geçiş yaptım
Cuma günü 75 mbps aktif oldu ancak sık sık kopma sorunu oluyordu, 8 10 saat sonra kopma sorunu düzeldi, şuan herşey kusursuz, hayatımda bu hızları ilkkez alıyorum,
ben upload hızımın yükselmesi için bu tarifye geçtim, fark sadece 1 mbps oldu, ama download hızı harika 10 mb saniye ile dosya indiriyor

4040846290.png

3907551893.png

Güncelleme 12 Aralık 2024
1000 mbps hıza sahibim şuan.

r 10.net/internet-operatorleri/4303802-dunyada-ilkkez-1000-mbps-internet-kullaniyorum-tesekkurler-turknetten-sonra-tesekkurler-atlantisnet.html

Son düzenleme:
Bundan 15 gün önce turknet online işlemlere girdim, sonra tarife bilgileri kısmından internet paketini yükselt seçeneği vardı ona tıkladım, tarifemi 35mb yükselttim, normalde 16mb kullanıyordum, ve telefonuma mesaj geldi, ayın 1inde 35mb li tarife aktif olacağı yazıyordu,

şimdi heyecanla speedtest tarattım ve işte sonuç :)

Vaybe , 6 7 yıldır 16mb kullanıyorum, kişisel internet kullanım tarihimde ilkkez bu hızı gördüm :)

196 tl'ye türkcell meganet kullanıyorum 75 gb kotası var, lakin akşam 2 ile 8 arası kota işlemiyor. Saate 60 mb alıyorum. Akşam aç yat anında işi bitiriyor. Tabi vınn öyle sıcak oluyor ki bazen kendini kapatıyor :D

Buda benim TurkNet sonucum :) Ödediğim ücret 59,90
Rn7lrn.png

Oo1paz.png

Aynı paket türk telekomda ise 365 TL Üstelik ev telefonu ve 1000 dakika her yöne dahil değil :) Oysa TurkNette hepsi var :)
760ral.png

Son düzenleme:
Salak gibi 2 senelik taahüt yaptırmasaydım şuan bende geçerdim Turknet'e. Beklicez artık ne yapalım :)

Bulunduğu yere göre değişiyor türknet. Bir yerde son sürat alabiliyorken diğer yerde 30mbit bağlantıyı ya kafasına göre yada portlar yoğun diye çat diye 2mbite düşürebiliyor. Alt yapısı telekomdan olan her kuruma tövbeliyim, tek iyi yanı var eşşek gibi taahhüte zorlamıyor sizi yıllarca. Sıkıntım mı var? 1 ay sonra elveda.

kapıştıralım :D

Beyler idare edin hız konusu görünce anında ss atıyorum bi bu işe yarıyor gerisi 240p :D

Bulunduğu yere göre değişiyor türknet. Bir yerde son sürat alabiliyorken diğer yerde 30mbit bağlantıyı ya kafasına göre yada portlar yoğun diye çat diye 2mbite düşürebiliyor. Alt yapısı telekomdan olan her kuruma tövbeliyim, tek iyi yanı var eşşek gibi taahhüte zorlamıyor sizi yıllarca. Sıkıntım mı var? 1 ay sonra elveda.

benim internetlerden birisinin süresi bitti.bende bi deneyeyim madem taahhütle ugraştırmıyor.

taahüt yok, akk yok bin dakika konuşma süresi ücretsiz, telefon faturası yok ayriyetten, herşey 59,90

Devlet intternet dağıtıcılarının vergisini arttırınca türknet özgür iletişim tarifesi 64TL oldu :D uploadı 1mbit arttırdılar buna karşılık eğer bölge altyapısı destekliyorsa, 3 yerine 4mbit upload yani.

ben 5 ay kullanabildim, sonradan sürekli kopmalar olmaya başladı ve çözemediler...

ben 5 ay kullanabildim, sonradan sürekli kopmalar olmaya başladı ve çözemediler...

aynen hocam aynı sorun bendede oldu iptal ettirdim netspeed bağlattım adamlar tt ekiplerini kaç kere gönderip sorunu çözdüler şu anlık sıkıntı yok 6 mbps sabitlettirdim interneti bana yetiyor kota da yok 44 tl tahatsüz

kopmalar stabil bağlantı üzerinde hız almanızdan kaynaklanıyor. Bende ilk başta sizin gibi düşünüyordum ve iptal ettirecektim. Sonra modem hat değerlerimi kontrol ettim. alabileceğim stabil hız değerlerini hesapladım ve Turknet yetkililerine bu hızda sabit kalmasını talep ettim. yaklasık 20 ay olacak Turknet'te ve kopma sorunum hiç olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri