Teşekür Ederim :)

niksiz22

Kayıtlı Üye
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] abime bana yardımlarından dolayı çok teşekür ederim bana çok yardımı oldu bu forumda o kadar sağlam insanlar varki teşekür ederim ytpara beni bu güzel insanlarla tanıştırdığın için :)

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] abime bana yardımlarından dolayı çok teşekür ederim bana çok yardımı oldu bu forumda o kadar sağlam insanlar varki teşekür ederim ytpara beni bu güzel insanlarla tanıştırdığın için :)

Bu güzel konuyu açtığın için bende sana teşekkür derim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :)

bi beğen ataydın okadar yardım etmiş forumda böyle insanların olması gurur verici bütün yardımsever insanlara teşekkür ediyorum

Şikayet konusu görmeye alışmıştık, değişik oldu güzel oldu. Daha çok kişinin daha çok kişiye yardım etmesi dileğiyle. :)

Yardımsever insanlar azalsa da bazen kafalarını çıkarıyorlar kabuklarından. [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION] Bol kazançlar kardeşimsin.

akmaster kardeşim özelden gönderceğin vps,bot,kategori ve taktikler için şimdiden teşekkür ederim:)

Şikayet konusu görmeye alışmıştık, değişik oldu güzel oldu. Daha çok kişinin daha çok kişiye yardım etmesi dileğiyle. :)

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] Candır can :D

Yardımsever insanlar azalsa da bazen kafalarını çıkarıyorlar kabuklarından. [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION] Bol kazançlar kardeşimsin.

Elimden geldiğince skypedan olsun pm den olsun gelen mesajlara yanıt veriyorum :)

akmaster kardeşim özelden gönderceğin vps,bot,kategori ve taktikler için şimdiden teşekkür ederim:)

Kategori paylaşımına karşıyım şuanda sadece vps kullanıyorum youtube dışından videoları alıp renderleyerek atıyorum ne ünleme takılıyor nede başka birşey :)

bu gruptaki tüm abilerimin hepsi candır banada çok yardımları dokundu hepsini öpüyorum küçüğüm diye hiçbiri dışlamadı beni

Hiç ama hiç unutmam yt ile ilk tanışıyorum ve uzun süren çabalarım sonucu foruma üye oldum. Tabii hiçbir sey bilmiyoruz o zamanlar. Akmaster a sorduğum sorulari hatırlarım usenmeden sıkılmadan belirli bi cercevede bana cok yardımı dokunmustur. Bu yüzden ona saygi duyarim, severim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] tarık adamın dibidir ya

teşekkürler hocam :)

bu gruptaki tüm abilerimin hepsi candır banada çok yardımları dokundu hepsini öpüyorum küçüğüm diye hiçbiri dışlamadı beni

Nasl davranırsan öyle davranış görürsün :)

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] bana neden yardım etmiyorsun bakıyım :P

probleminizi söyleyin size cevabını söyleyeyim :)

Hiç ama hiç unutmam yt ile ilk tanışıyorum ve uzun süren çabalarım sonucu foruma üye oldum. Tabii hiçbir sey bilmiyoruz o zamanlar. Akmaster a sorduğum sorulari hatırlarım usenmeden sıkılmadan belirli bi cercevede bana cok yardımı dokunmustur. Bu yüzden ona saygi duyarim, severim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elimden geldiğince sorulara yanıt vemreye çalışıyorum yanıt vermdiysem görmemişimdir :D

Bana ne çok soru sorsada sıkılmıyorum akmaster candır :D

herşey karışılıklı adem :)

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] tarık adamın dibidir ya

sende öylesin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri