Test ödemem gelmiyor

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 4 haneli kazancım kesinleşti ancak test ödemesi gelmiyor adsensede öyle birşey çıkmadı ne yapmalıyım pazartesi yatması gereken para diğer aya mı ertelenecek?
Hesap bilgileri doğru banka hesabımı güncelledim ama birtürlü olmuyor :(:mad:

ne zaman istedin hocam perşembe istediysen yatmamış olabilir

tr adsenseden tr banka hesabı girdiniz demi ?

önümüzdeki aya sarkmaz merak etme. test ödemesini girdiğin zaman 1 gün sonra hesabında olur. Net ve kesindir. (adsensen banlanmadığı sürece)

test ödemesinin gelmesi bazen 1 hafta kadar sürüyor ödemelerde sadece 21ine kadar değil 30 una kadar ödeme yapılır merak etmeyin tabi test ödemesini alıp hesabınızı doğrularsanız.

Hocam ayrı konu açmak istemedim ama ben de banka hesabımı girdim, test ödemesi felan gelmedi hiç. Pin'i dün girdim, banka hesabını gireli 1 ay oldu (Bulgaristan adsense)

Hocam ayrı konu açmak istemedim ama ben de banka hesabımı girdim, test ödemesi felan gelmedi hiç. Pin'i dün girdim, banka hesabını gireli 1 ay oldu (Bulgaristan adsense)

Bende yaklaşık 1 ay önce galiba banka hesabını girmiştim. ancak test ödemesinin gelmemesı canımı sıktı artık bakalım yarın belki paralar gelir.

---------- Spam Engelliyici 17:48 ---------- Önceki Mesaj 17:47 ----------

test ödemesi isteyeli kaç gün oldu

Banka hesabını ekleyeli çok oldu 3-4 hafta fln ama test ödemesi seçeneği gelmemesi üzerine 17 mayısta tekrar güncelledim aynı banka hesabını şimdi bakalım artık.

Yurt dışında yaşıyorum hocam burda halkbank var halkbank hesabımın ibanını fln girdim

---------- Spam Engelliyici 09:30 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

Payoneer ne işe yarıyor hocam ? normal banka hesabı daha iyi değil mi ?

Ordaki halkbanktan açtırdıysan gelmez normal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri