Test This Stream Butonu NEY ?

youtub60

Kayıtlı Üye

Resimdede görüldüğü gibi bu şekil buton çıkıyor sitemde dailymation olarak gösteriyor eski youtube linkli içeriklerede baktım bu çıkıyor sizce buney benden habersiz nasıl böyle bişi çıkar ?

hdfilmifullizle.org site adresi anliyan varsa bi bakabilirmi adblock var iken bile çıkıyormuş arkadaşa sordumda.

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Screenshot by Lightshot buda kodkaynağındaki yeri

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

How to remove "Test this stream" Button below blogger comment box - Customization - Blogger Help Forum burada bi kaç bilgi varda ingilizçe :(

Son düzenleme:
<script src="https://webcdn.streamtest.net/streamtest.js" type="text/javascript"></script> şu kodu silersen düzelicek :)

kodu direk dmca dan kopyaladıysan olmaması lazım ancak başka bir yerden kopyaladıysan olmuştur yanlış hatırlamıyorsam dmca eklemiyordu böyle birşey

oradan aldımda hocam panelden siliyorum orayı gine aynı değişme yok dmca butonunu kaldiriyim dedim kalkmadı nasıl bi lanet bişi bu :D

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

filezillada nerede acaba bu kod

oradan aldımda hocam panelden siliyorum orayı gine aynı değişme yok dmca butonunu kaldiriyim dedim kalkmadı nasıl bi lanet bişi bu :D
hocam silip kaydettiğinizde kalkması gerek cache varsa cacheyi silip deneyin

şuan kalkmış gözüküyor

Son düzenleme:
hocam silip kaydettiğinizde kalkması gerek cache varsa cacheyi silip deneyin

BU Dmca nın bana bi faydası olurmu butonu koysammı yoksa kaldırsam ne olur :D ben dedim maksar güvenli site ayagına koyiyim dedimde. bu buton olursa işimi bozar reklam koymadım siteye henüz

kalması bir sıkıntı teşkil etmez sanırım ancak film sitesinde kullandıklarını görmedim sanırım

O değilde benim aklıma başka bir şey takıldı. Online film izleme sitesine DMCA koruması falan mı koydunuz? :D Zaten kendiniz telif haklarını ihlal edip, korsancılık yapıyorsunuz. :)

O değilde benim aklıma başka bir şey takıldı. Online film izleme sitesine DMCA koruması falan mı koydunuz? :D Zaten kendiniz telif haklarını ihlal edip, korsancılık yapıyorsunuz. :)

tövbe de mümin kardeşim emek var :D
maksat backlink olsun ya yoksa :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri