TGN Sorunum.

• Kullanıcı RecLast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

RecLast

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Benim TGN de bir sorunum var aslında bir sorum sorun değil. Şöyleki ben TGN partnerliğine katılmıştım ve geçen haftalarda kabul edildim aktivasyonları vs herşeyini hallettim. Kanal Ayarlarıma vs bakıyorum orada TGN partnerliği gözüküyor herhangi bir sorun yok herşey iyi güzel durumda. Fakat şöyle bir sorunum var. Bildiğim kadarı ile Dashboard linki gönderilmesi lazım bana 1 2 hafta oldu hatta geçti ama herhangi bir Dashboard yada herhangi bir ID PW gönderilmedi. Ben nasıl Dashboard a ve kazançlarıma bakabilirim acaba? TGN e mail atmalımıyım bu durumda? ve Mail konusunda biraz yardımcı olurmusunuz benim ingilizcem ne yazıkki pek yeterli değil böyle bir maili atmak için.

Şimdiden yardım eden arkadaşlara Teşekkürler.

2 3 ay önce tgn partnerlikteydik.Bize dashboardlarının şuan olmadığını ileride çıkacağını söylemişlerdi.Yani para yatınca görebiliyorduk.Hala aynı durum var sanırım

Merhaba arkadaşlar.

Benim TGN de bir sorunum var aslında bir sorum sorun değil. Şöyleki ben TGN partnerliğine katılmıştım ve geçen haftalarda kabul edildim aktivasyonları vs herşeyini hallettim. Kanal Ayarlarıma vs bakıyorum orada TGN partnerliği gözüküyor herhangi bir sorun yok herşey iyi güzel durumda. Fakat şöyle bir sorunum var. Bildiğim kadarı ile Dashboard linki gönderilmesi lazım bana 1 2 hafta oldu hatta geçti ama herhangi bir Dashboard yada herhangi bir ID PW gönderilmedi. Ben nasıl Dashboard a ve kazançlarıma bakabilirim acaba? TGN e mail atmalımıyım bu durumda? ve Mail konusunda biraz yardımcı olurmusunuz benim ingilizcem ne yazıkki pek yeterli değil böyle bir maili atmak için.

Şimdiden yardım eden arkadaşlara Teşekkürler.

kabul edildiğinden eminmisin... sana gelen maili yayınlarsan... iyi olur

IM2dcas.jpg

Bu yeterlidir sanırım. Doğrulandı aktivasyonlar falan herşeyi tamam hazır durumda. Hatta anlaşmaları onayladım paypal falan yazdım şuan herşeyi normal gözüküyor dediğim gibi sadece Dashboard verilecekmi nasıl bakıcam bunları öğrenmek istiyorum :S VISO Catalyst diye bişeyleri varmış onun Dashboard ı kullanıyorlarmış sanırım bilgisi olan yokmu hiç TGN partnerlik yapan?

IM2dcas.jpg

Bu yeterlidir sanırım. Doğrulandı aktivasyonlar falan herşeyi tamam hazır durumda. Hatta anlaşmaları onayladım paypal falan yazdım şuan herşeyi normal gözüküyor dediğim gibi sadece Dashboard verilecekmi nasıl bakıcam bunları öğrenmek istiyorum :S VISO Catalyst diye bişeyleri varmış onun Dashboard ı kullanıyorlarmış sanırım bilgisi olan yokmu hiç TGN partnerlik yapan?

sana yolladıkları mailde mutlaka linki vardır tekrar kontrol et ...

Bana en son yolladıkları mail bu şekilde ;

Dear Umit Eski,

You are one step away from completing your TGN Partnership process. If you check the email address linked to your YouTube account, you should see an email from [email protected] with instructions on how to complete your setup (you may need to check your spam folder).

If you do not see this email, please log into your YouTube account, navigate to the dashboard and complete the steps as shown in the screenshots here: http://goo.gl/gpWp7

There are a few more details you need to know to complete your setup which are as follows:

Claiming your videos

Once you have accepted the invite you should see a new 'Claim' button. In order to start running ads you need to claim your videos. If you do not claim your videos you will not be paid.

Reporting & Payments

Reports are sent out 30/31 days after the end of the month and payments follow 15 days after that. For example, if your first claim is in August, you will receive a report on September 31st and the corresponding payment on October 15th.

If you have any more questions please visit SUPPORT | TGN is The Gamer Nation or contact [email protected]

Welcome to TGN!

Thanks,

The BBTV Ops Team

O resimdeki dediği gibi onayı yaptım ve başka birşey gelmedi bu şekilde kaldı.

Bana en son yolladıkları mail bu şekilde ;

Dear Umit Eski,

You are one step away from completing your TGN Partnership process. If you check the email address linked to your YouTube account, you should see an email from [email protected] with instructions on how to complete your setup (you may need to check your spam folder).

If you do not see this email, please log into your YouTube account, navigate to the dashboard and complete the steps as shown in the screenshots here: http://goo.gl/gpWp7

There are a few more details you need to know to complete your setup which are as follows:

Claiming your videos

Once you have accepted the invite you should see a new 'Claim' button. In order to start running ads you need to claim your videos. If you do not claim your videos you will not be paid.

Reporting & Payments

Reports are sent out 30/31 days after the end of the month and payments follow 15 days after that. For example, if your first claim is in August, you will receive a report on September 31st and the corresponding payment on October 15th.

If you have any more questions please visit SUPPORT | TGN is The Gamer Nation or contact [email protected]

Welcome to TGN!

Thanks,

The BBTV Ops Team

O resimdeki dediği gibi onayı yaptım ve başka birşey gelmedi bu şekilde kaldı.
iyi de kardeşim adamlar yollamışlar sana dasbooardı SUPPORT | TGN is The Gamer Nation

Kardeşim o hiç Dashboard a benziyormu ya bi bakarmısın? Support burası soruların sorulduğu bir alan buranın Dashboard la bir alakası yok.

Mesaja dönüş yaptılar arkadaşlar. Şuanda Dashboard ları yokmuş VISO Catalyst kullanıyorlarmış temmuzda herkese VISO Catalyst gönderilecekmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri