Tıhandım kaldım

• Kullanıcı alican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

alican

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar...
Youtube işine gireli 2 - 3 ay oldu. Youtube ile sağlam paralar kazandım 3 tane kanal ile..Eklediğim bir video 10 milyon izlendi. Youtube 1 milyondan sonra para kazanmayı devre dışı bıraktı ve ben o videodan o ana kadar bir gecede 7500 dolar kazandım ve video öyle topluluk kurallarına uymayan bir video değildi... Eğer para kazanma devre dışı bırakılmasaydı belkide 100 bin 150 bin doları geçecektim, çünkü para kazanma anlık oralark artıyordu. Adsenseyi 5 dakikada bir yeniliyordum 30 dolar, 20 dolar, 40 dolar gibi muazzam kazandırıyordu. Ee öyle olunca bizde hedef büyüttük clio değilde bi honda veya audi alalım dedik....

Sonra nemi oldu..youtube para kazanmayı devre dışı bıraktıktan sonra para gelmemeye başladı..Şu anda 10 tane kanalım var, video bulmakta sıkıntı çekiyorum. O herkesin bildiği kaynakları kullanıyorum bende ama yeterli değil. Bundan sonraki felsefem ustanın söylediği gibi çok kanal, çok video. Ama bildiğimiz bu kaynaklarla olacak iş değil, daha fazla kaynak lazım. Bu konuyu okuyan ve fikri olan prof arkadaşlardan ücretli veya ücretsiz kaliteli fikirler bekliyorum.

kanallar yabancı arkadaşlar...

buda adsense resmi...

attachment.php

Merhaba arkadaşlar...
Youtube işine gireli 2 - 3 ay oldu. Youtube ile sağlam paralar kazandım 3 tane kanal ile..Eklediğim bir video 10 milyon izlendi. Youtube 1 milyondan sonra para kazanmayı devre dışı bıraktı ve ben o videodan o ana kadar bir gecede 7500 dolar kazandım ve video öyle topluluk kurallarına uymayan bir video değildi... Eğer para kazanma devre dışı bırakılmasaydı belkide 100 bin 150 bin doları geçecektim, çünkü para kazanma anlık oralark artıyordu. Adsenseyi 5 dakikada bir yeniliyordum 30 dolar, 20 dolar, 40 dolar gibi muazzam kazandırıyordu. Ee öyle olunca bizde hedef büyüttük clio değilde bi honda veya audi alalım dedik....

Sonra nemi oldu..youtube para kazanmayı devre dışı bıraktıktan sonra para gelmemeye başladı..Şu anda 10 tane kanalım var, video bulmakta sıkıntı çekiyorum. O herkesin bildiği kaynakları kullanıyorum bende ama yeterli değil. Bundan sonraki felsefem ustanın söylediği gibi çok kanal, çok video. Ama bildiğimiz bu kaynaklarla olacak iş değil, daha fazla kaynak lazım. Bu konuyu okuyan ve fikri olan prof arkadaşlardan ücretli veya ücretsiz kaliteli fikirler bekliyorum.

kardeşim o videonun içine başka video linkleri koysaydın iyi olurdu senin için.
10 m değilde başka bir videon 1m izlenirdi. şu anda geç değil ama ilk fırsatı kaçırmışsın maalesef
inş tekrardan o kazançları görürsün kardeşim

hay maşallah tekrar o günleri görürsün umarım :)

inş amin arkadaşım..

---------- Mesaj saat 16:12:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:10:19 civarında gönderildi. ----------

kardeşim o videonun içine başka video linkleri koysaydın iyi olurdu senin için.
10 m değilde başka bir videon 1m izlenirdi. şu anda geç değil ama ilk fırsatı kaçırmışsın maalesef
inş tekrardan o kazançları görürsün kardeşim

onu da yaptım zaten...başka videolardanda kazandım...

Vay arkadaş, 1K - 8$'a denk gelmiş. Çok iyi rakam. Keşke kapanmasaymış reklamın. Kısmet. :)

Kötü bir durum heleki o rakamı görüpte 1m da devre dışı kalması, cinnet sebebi, umarım yeni bir yol bulursunuz

hem de nasıl cinnet sebebi. itiraz ettim topluluk kurallarına uyuya dedim, kabul etmediler, mail attım tık yok..

Oha çok sağlam para gerçekten. Üzüldüm adına eski günlerine döner kazancın inşallah. Bu Youtube sağ solu belli olmuyor, hiç bir sebepten sırf para vermemek için bile kapatabiliyor adamlar çok sakat bir durum o yüzden ne olursa olsun ek ücret gibi düşünmek lazım bunu. Gerçi bu parayı ben kazansam gözüm dönerdi yani ne yalan söyleyeyim.:D

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. umarım herkes böyle kazanır ve yarı yoldada kalmaz, kazancı kalıcı olur...

İyi kazanç kapısıymış umarım tekrar yakalarsın böyle bir video.Tbm de iyiymiş video ne ile alakalıydı.

Böylelikle para kazanma devre dışı kalan kanallardan para gelmez lafıda tarih oldu desenize

İyi kazanç kapısıymış umarım tekrar yakalarsın böyle bir video.Tbm de iyiymiş video ne ile alakalıydı.

video amerika ile ilgili bir haber videosu. ben bu videoyu eklediğim zaman tüm abd kanalları peşimde koştu. youtubeden yazdılar yayınlamak için izin istediler telif haklarını satın almak istediler...

telif haklarını satmam zor hatta imkansız olduğu için sadece youtube embedi ile yayınlamalarına izin verdim, bu şekilde hem reklam yaptım hemde kazanmış oldum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri