Tık Sayısı Ani Yükseliş.

Ümit Korkmaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar 800 izleme 259 tık. Benim ortalamamın çok çok üzeri.

Tbm 0,32

Sıkıntı olur mu

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 142
biri bilerek tıklıyor olabilir. Tecrübeli kişiler yazsınlar

800 izlenmeye 259 tık gerçekten çok fazla. Bir problem olduğu kesin.

hocam biri girip reklamlarına ard arda tıklamadıysa bişey olmaz sanırım ama o izlemeyede o kadar tık çok aşırı

Banada öle gibime geliyo tık cok fazla izlenme göre :D

Reklam türlerine bakın hocam eğer video'nun haricinde bir reklam türüne bu kadar tıklanma var ise muhtemelen bir saldırı yaşıyorsunuz. Hiç olmadı reklam türlerinden bugünün tıklamalarıyla geçmiş günlerde ki tıklamalarınızı karşılaştırın.

%33 ortalama ile 350 tık oldu.

Ben bu tıkı kanallarım kapanmadan evvel 10 bin gösterime alıyordum. Artmaya devam ediyor. Hadi hayırlısı. Adsenseye bir sıkıntı olmaz işallah. 3 senedir kullandığım tek adsensem.

Dedikleri gibi bir saldırı olabilir, o değil de sizin tbm normalde de bu civarda mı :)

Klasik bir cevap olacak fakat yinede söyleyeyim.Eğer kendiniz herhangi birine tıklama yaptırmadıysanız sorun olmayacaktır.Herhangi biri sürekli ard arda reklamlarınıza tıklayıp size zarar vermek peşinde olsa dahi sürekli tık yapılan ip youtube tarafından tespit edilecektir.Bu ip'in size zarar verme peşind eolduğunu kayıt edeceklerdir.Yinede tarafınıza bir saldırı olduğunu düşünüyorsanız adsense'de bir forum doldurup gerekli yere bildirin.

dedikleri gibi video haricinde reklama tıklanmada olmalı ki tbm de yüksek.biri saldırıyordur büyük ihtimalle.

tık normal derdim film falansa fakat o tbm o tık.. bence destek ekibiyle konuş gugulun yutubun destekleriyle ani yükseliş var de inceleyin de o zaman banlanmazsın

hocam bence saldırı alıyorsunuz çünkü eskiden biz hileyle kasmaya çalıştığımızda TBM bu kadar yüksek oluyordu hatta 1.5 tl bile oluyordu... kesinlikle bir şeyler yapın yoksa sıkıntı yaşıcaksınız bence.. hatta adsenseye mail felan atın tecrübeli arkadaşlara danışarak.. saldırı mı alıyorum felan diye.. inşallah sıkıntı yaşamazsınız

Dedikleri gibi bir saldırı olabilir, o değil de sizin tbm normalde de bu civarda mı :)

Benim tbm 0,15 ile 0,40 arası değişiyor sürekli. Yerli içerik olan kanallarım kapandıktan sonra 0,20 den aşağı düşmüyor.

Sadece nish kelimeler üzerine slayt hazırlayarak yüksek tbm yi yakaladım. İzlenim sayısı az ama olsun. Yeni slayt ekledikçe oda artıyor.

Oncelikle adsense hesabindan reklam turleri bolumune girip bu kadar yuksek tbm oraniyla bu kadar cok tik alan reklam turu hangisiymis ona bak. Hatta mumkunse onunda ekran goruntusunu koyarsan iyi olur. Suanda izlenim alan, yeni yukledigin bi video var mi kanallarinda?

Oncelikle adsense hesabindan reklam turleri bolumune girip bu kadar yuksek tbm oraniyla bu kadar cok tik alan reklam turu hangisiymis ona bak. Hatta mumkunse onunda ekran goruntusunu koyarsan iyi olur. Suanda izlenim alan, yeni yukledigin bi video var mi kanallarinda?

Yeni yüklediğim videolar var ama henüz gösterim az almışlar. Eski kanallarımdan birinde muhtamelen.

Reklam türü olarak baktım video türü.

Arkadaşlar 800 izleme 259 tık. Benim ortalamamın çok çok üzeri.

Tbm 0,32

Sıkıntı olur mu

abi proxy ile tıklama yapılabilir saldırılar bu şekilde gerçekleştiriliyor zaten.

Aynı ip den gelen tıklamayı 24 saatte 1 sayar adsense.

Ama bence normal to video içi reklamların falan da açıksa uzun videolarsa anormal bir durum yok. Daha 19 saat falan var günün bitmesine to düşer zaten gösterim arttıkça.

Aynı sıkıntı bendede var bugün daha önce hiç bukadar tık almamıştım.

27.05.2014--1.463 Görüntüleme - 102 Tık - 0,10 TBM
26.05.2014--2.649 Görüntüleme- 58 Tık - 0,14 TBM
25.05.2014--2.271 Görüntüleme - 53 Tık - 0,12 TBM
24.05.2014--2.428 Görüntüleme - 34 Tık- 0,12 TBM

En 4 gün böyle ama en yüksekleri bunlar daha öncekilerde 15-20 maksimum bugünde hızla artıyor tırstım bişey olur diye

%20nin üstündeyse ve ani günlük bi patlamaytsa korkun.benim 1 haftadır %12nin altına düşmedi sıkıntı yok ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri