Tıklama Oranı(TO) Arttırma yöntemi

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Yeteneck

Platin Üye
Özellikle Çizgi film , dizi ve film kanalları olan arkadaşlar denediğim ve memnun kaldığım bir yöntemi söylemek istiyorum..

Tesadüfen buldum ben de bir video izliyordum 8.-9. saniye gibi bir video önerisi çıktı tam kapatayım diye tıklayacakken 10. saniyede google reklamı çıktı yanlışlıkla tıkladım..Özellikle çocuklar çizgi film izlerken çabucak bunu kapatmak istiyorlar ve direk reklama tıklıyorlar kaldı ki 24 yaşındaki ben bile düştüysem buna eminim her kategoride çalışıp TO'dan şikayetçi arkadaşların işini görecektir :)

Şimdi şu yolu izleyin
Video yöneticisi=>Video içi Programlama=>Bir video veya oynatma listesini öne çıkarın

burdan bir video veya oynatma listesi seçip özel başlama zamanı ayarlayın bunu da 9. saniye yapın arkadaşlar (isteyen 8 veya 7 de yapabilir kendinize göre optimum olanı seçin) kaydedin

bi ara denemiştim zamanlaması reklamla çakışıyo diye reklam çıkmıyodu :/

Olabilir dostum bende öyle bir etkisi olmadı gerçi veya farketmemiş de olabilirim

o zaman şöyle söyliim..Yine dizi işiyle uğraşıp video edit programlarıyla uğraşan arkadaşlar 10. saniyeye ve video içerisinde belirledikleri saniyelere

GRPH8447.png

şeklinde bir resim yerleştirebilirler tam reklam çıkan yere..hatta tam köşesine bir X işareti de koyabilirler böylece kapatmak isteyenler reklama tıklayacaklardır..bunu video içi reklamları açıp ayarlayarak da yapabilirler..

Hayırlı kazançlar

bi ara denemiştim zamanlaması reklamla çakışıyo diye reklam çıkmıyodu :/

hile hile hile yerine fikir üretin zaten reklam tıklama artar

hile hile hile yerine fikir üretin zaten reklam tıklama artar

hayırdır ? TurkWebTV seosu geldi herhalde.Fikir üretip milyar kazandıysan burda işin ne?..Bunun adı fikirdir sen uygulamak da yorum yapmak zorunda da değilsin..sorsan da spamcının önde gidenidir Allah bilir

Benim bu aklıma gelmişti şahsen ama adsense bunu fark edip ban atabilir düşüncesiyle vazgeçtim.

Çünkü bir istatistiğe baktım, videomun sol üst köşesinde çıkan önerilen videoyu kapatma oranı 20.000 izlenmede 5000. Yani er 4 kişiden birisi kapatıyor o yazıyı.

Tehlikeli söylemedi demeyin. Bir zamanlar web sitelerimizde title içerik tag resim reklamlara yakin oldugu zaman adsense banlanirdi hatirlayanlar bilir. Umarim anlatabilmisimdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri