Tıklanan reklamın hangi kanal, video veya reklam olduğu (Yardım)

• Kullanıcı FGorkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

FGorkem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Youtube işinde uzun zamandır uğraşmama rağmen çok iddialı birisi değilim, bugün sabah baktığımda tbm 0.15 civarlarındaydı demin eve geldiğimde öylesine bir kontrol etmek istedim ve tbm'nin uçuk rakamını gördüm.

Sorum ise bu tıklamanın hangi reklam olduğunu, hangi kanal veya videoya ait olduğunu öğrenebilir miyim? Youtube Analytics'e geç yansıdığı için oradan öğrenebileceğimi düşünmüyorum. Adsense üzerinden menüleri kurcaladım fakat bulamadım mümkünse ya da bilen varsa anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler :), herkese hayırlı kazançlar.

Bu da beni konu açmaya iten tablo (dediğim gibi az kazanıyorum ama şükür :) ).

KnLGD1.jpg

Düzeltme: Biraz daha kurcalayarak ne tür reklam olduğunu öğrendim ve hedefleme türünü fakat hangi kategoriye ait olduğunu ya da hangi kanal-videoya ait olduğunu bulamadım resim aşağıda arkadaşlar hangi videoya veya kanala ait olduğunu bulabilir miyiz?

e5MRA5.png

Arkadaşlar merhaba,

Youtube işinde uzun zamandır uğraşmama rağmen çok iddialı birisi değilim, bugün sabah baktığımda tbm 0.15 civarlarındaydı demin eve geldiğimde öylesine bir kontrol etmek istedim ve tbm'nin uçuk rakamını gördüm.

Sorum ise bu tıklamanın hangi reklam olduğunu, hangi kanal veya videoya ait olduğunu öğrenebilir miyim? Youtube Analytics'e geç yansıdığı için oradan öğrenebileceğimi düşünmüyorum. Adsense üzerinden menüleri kurcaladım fakat bulamadım mümkünse ya da bilen varsa anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler :), herkese hayırlı kazançlar.

Bu da beni konu açmaya iten tablo (dediğim gibi az kazanıyorum ama şükür :) ).

KnLGD1.jpg

Eger kanal sayin az ise 2-3 gun sonra analyticsden o gun sana hangi video bu parayi kazandirmis gorebilirsin. Hangi reklam turu oldugunu bulmak icinse adsense hesabinda sol taraftaki menude urunler yazar, onun altinda liste devam eder. Reklam turune tiklarsan orda hangi reklam turunun kac tl ucret verdigini gorursun. Ama hangi reklam oldugunu bulabilme sansin yok malesef.

Eger kanal sayin az ise 2-3 gun sonra analyticsden o gun sana hangi video bu parayi kazandirmis gorebilirsin. Hangi reklam turu oldugunu bulmak icinse adsense hesabinda sol taraftaki menude urunler yazar, onun altinda liste devam eder. Reklam turune tiklarsan orda hangi reklam turunun kac tl ucret verdigini gorursun. Ama hangi reklam oldugunu bulabilme sansin yok malesef.

Boşa kürek çektik o zaman, 13-14 kanalım var aslında çok kanalım olduğu söylenemez eğer bulabilirsem örnek etiketleri buradan yazacağım :). Yardım için teşekkürler.

Arkadaşlar araştırdım buldum sonunda, ABD'den 1 tıka 2.12$ vermiş. Veren video vine videosu (hiç beklemiyordum). Videodaki etiketlerde aşağıdakiler bol şans.

android apps, android appz, android, android software, iphone, jailbreak, tobacco, tobacco shop, cuba, vine, vine software,

Arkadaşlar araştırdım buldum sonunda, ABD'den 1 tıka 2.12$ vermiş. Veren video vine videosu (hiç beklemiyordum). Videodaki etiketlerde aşağıdakiler bol şans.

android apps, android appz, android, android software, iphone, jailbreak, tobacco, tobacco shop, cuba, vine, vine software,

peki video başlığı yada açıklamada bu etiketler geçiyormu?

Hocam riskli iş yapıyorsunuz. Reklam ile içerik arasında bağ olmadığı gördüklerinde hesabınız kapatılabilir. Bu tarz risk almayın derim.

Hocam riskli iş yapıyorsunuz. Reklam ile içerik arasında bağ olmadığı gördüklerinde hesabınız kapatılabilir. Bu tarz risk almayın derim.

bir kanal aç içine 200 tane androıd ios vs vs video at 5 gün parakazanmasını açma ünlem vs sil sonra bu niche leri at 3 gün sonra adsenseye bağla :D

Vine'da bir android application değil mi sonuçta, tütün mamülleri ile alakalı bir vine olduğu için diğerlerinin de sorun olacağını sanmıyorum :D. Açıkçası bayadır vardı bu videolar. Bundan sonra da sorun olmaz herhalde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri