Tıklanma Olayı Hakkında

• Kullanıcı Mcrock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mcrock

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Bir Sorum Olacaktı
Kanalımda Yaklasık 50 Kisiye Reklam Tıklattım Bundan Eminim Üzerinden 1.5 Hafta 2 Hafta Filan Gecti YTİstatistiklerde Görünmüyor Bazıları Adsensede Görünür Dedi Ben Adsenseyi Hala Aktiflestirmedim Sorun Bundan Kaynaklı Olabilirmi?Cünkü Diger Hesabımda Aktif Ederken Sorun Cikti Bazilari Kanalın Dusukken Aktıfletırmeye Kalkma Onaylamıyorlar Falan Demisti Ve Suan Bu Yuzden Aktıflestırmedım.Bu Yuzden Reklam Tıklarımı Saymıyor Olabılırmı?
Butun Kanallarımla Partnerlıkle Hallettıgım Icın Pin Olayi Vs Sorun Olmamıstı Muslera06 Partnerlık Icın Ugrasmayın Ilk Baslarda Adsense Gidin Kesintisiz Filan Daha Karlı Dıyınce Partnerlıge Gecmedım Ama Galıba Adsense Partnerlıkten Daha Sıkıntılı?

Arkadaşım reklamlarını arkadaşlarına tıklattırma bırak tıklayan tıklar nedeni belkide arkadaşlarına tıklattırdıgın içindir ?

Bu Kadar Zeki Oldugun İcin Seni Tebrik Ediyorum Ve Plaket Veriyorum. Bu Kadar Video İzlenmesine Ragmen Hala Para Kazanma Olmadigi İcin Deneme Amaclı Yaptım+Öyle Yapsam Ne Olucak Adsense Veya YT Arkadasına Tıklatmıssın TeamSpeakden Faceden Sayılmazmı Dıyor?Az Mantıklı Dusunup Mantıklı Konusun Postmu Kasıyorsunuz Anlamadım Ne Amacsız Insanlarsınız Bırsey Sordugumuza Pısman Edıyorsunuz Adamı...

Adsense hesabini onaylasan yani etkin olsa tiklar yansiyabilirdi sorun adsense iliskilendirmende yada adsense hesbainin aktif olmamasindan dolayi.Once adsense sorununu hallet.Kanallarinda Adsense iliskilendirmesi ETKIN yaziyormu vs onlari kontrol et.

Ayrica Yeni duzenlemelerden sonra Tiklar bile yansimiyabilir adsenseye oda var.Ay basinda belli oluyor hersey artik.Youtube analysticdende tik sayisini goremezsin kazanci gorursun zaten.

Bu Kadar Zeki Oldugun İcin Seni Tebrik Ediyorum Ve Plaket Veriyorum. Bu Kadar Video İzlenmesine Ragmen Hala Para Kazanma Olmadigi İcin Deneme Amaclı Yaptım+Öyle Yapsam Ne Olucak Adsense Veya YT Arkadasına Tıklatmıssın TeamSpeakden Faceden Sayılmazmı Dıyor?Az Mantıklı Dusunup Mantıklı Konusun Postmu Kasıyorsunuz Anlamadım Ne Amacsız Insanlarsınız Bırsey Sordugumuza Pısman Edıyorsunuz Adamı...

Zeki olan sensin kardeşim yakında " adsenseden ban yedim ne yapmam lazım" adlı bi konu açarsan ozaman anlarsın ne demek istediğimi. Yazdıgım cevapta ne seni kötülemek yada dalga geçmek amaçlı yazmadıgımın altını cizerek post kasma olayınada ihtiyacım olmadıgı belirtirim yasının 22 olduguna inanmıyorum algılama yada yanlış anlama sorunların varsa lütfen buraya değil bi doktara git.

EKLEME: adsensenin destek sayfasınıda bi gözden geçir reklamlara kimin tıklayıp tıklamayacagını orada söylüyor. Bol kazançlar diyeyim:)

Hırsızlık şerefsizliktir. Bu forumda benim gibi bir sürü Adwords yayıncısı da var. Suratımıza gelip ben sizden çaldım diyorsun. Bir de sana hak ettiğin cevabı veren kişiye atar yapıyorsun. Ne yüzsüz adamsın. Moderatörler böyle başlıklara izin vermesin artık. Deneme amaçlıymış. Google koca harflerle yazıyor "denetmek için falan tıklatmayın" diye.

Hırsızlık şerefsizliktir. Bu forumda benim gibi bir sürü Adwords yayıncısı da var. Suratımıza gelip ben sizden çaldım diyorsun. Bir de sana hak ettiğin cevabı veren kişiye atar yapıyorsun. Ne yüzsüz adamsın. Moderatörler böyle başlıklara izin vermesin artık. Deneme amaçlıymış. Google koca harflerle yazıyor "denetmek için falan tıklatmayın" diye.

Ya Arkadasım Sız MegaZekamısınız Bakın Serkan Abi Ne Güzel Cevap Verdi Sorunlumusunuz Siz?Videolar O Kadar İzleniyor Tek Bir Tıklanma Olmazmı Kazanc Olmazmı Faceden Utube Gır Vıdeo Bul Tıklat Dedım Adama Tıklamıs Bunu Google Nerden Anlıyacak,Anlasa Bile Sanane Senı Ne Ilgılendırır Ne Hırsızlılıgı Bırazcık Olgunlasın Boş Boş Konusuyorsunuz Hırsızlık Dıyor Postmu Kasıyorsun Amacın Ne Senın Madem Hırsızım Bılısıme Fılan Sıkayet Et Hadi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri