Tıklar Gidip Geliyor

• Kullanıcı BFOlmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BFOlmaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Bi bakıyorum 16 tık 1.68 $ kazanç var bi bakıyorum 18 tık 2.15 kazanç var.

Sonra tekrar bakıyorum eskisine dönüyor falan anlamadım neden böyle oluyor

Sürekli baktıgın için öyle oluyo.Bende eskiden öyleydim :D

adamın tbm 0.10 ne güzel daha niye tbm arttırmakla uğraşsın ki

Arkadaş post kasıyor konuyu okumadığı nerden belli.İbretlik bir manzara

---------- Mesaj saat 19:10:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:53 civarında gönderildi. ----------

NErde yazıyor 0.10 olduğu bide ona bakarrsan adamında tbmsi 1.59 niye artırmasın
oynamalar tbmye bağlı değişiyor diye düşünerekten öneri yaptım :)

Açıklamaya bakar mısın :)))))))

---------- Mesaj saat 19:10:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:53 civarında gönderildi. ----------

koptum varya :D:D zaten bu da moda oldu daha önce benzer bi konu açılmışsa başlığı görür görmez adam giriyo böyle bi cevap yazmak için :D

koptum varya :D:D zaten bu da moda oldu daha önce benzer bi konu açılmışsa başlığı görür görmez adam giriyo böyle bi cevap yazmak için :D

ewt yaa işe baksana

---------- Mesaj saat 19:16:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:31 civarında gönderildi. ----------

NErde yazıyor 0.10 olduğu bide ona bakarrsan adamında tbmsi 1.59 niye artırmasın
oynamalar tbmye bağlı değişiyor diye düşünerekten öneri yaptım :)

2 tık eklenmesiyle 0.47 dolar kazanmış

Ne alaka Ne biçim insanlarsınız ya adama iyi niyetli bir öneride bulunduk anladığımızla ... Post kasıyor da neyin nesi. Nisyantv ye gir bak videolarımı incele O çalışmayı yapmak kolay değil youtube de bugün video yüklemiyoruz...Moda felanda olmuş Değil Siz Kendiniz Biraz Büyük görüyorsunuz herhalde yanlış anladığım konuyu izah edebilirdiniz :confused:
Bu gün sabahtan niche çalışmaya başlayacaktım ama sabahtan buradayım neredeyse tüm içeriklere göz attım .

Görüşler için teşekkürler.

TBM değerlerim aslında iyi ortalama 0.20 $ oluyor sadece bazı tıklar sürekli git gel yapıyor bunu merak etmiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri