Tiktok videoları yüklemek

aslan7534

Kayıtlı Üye
Dostlar merhaba, yeni bir kanal açıp tiktok videolarını bir konu altında yüklemek istiyorum bu uygunmudur müzikleri telifsiz müziklerle değiştirsem sorun olurmu sizce para kazanabilir miyim

tiktok videolarından kazanc elde etmek imkansız gibi birşey çogu kanallarda reklam yok

videoları tutturmak oldukça zor çünkü titktok video alanı çoook büyük aralarına girmek mesele

global olarak yapsam düzenli olarak yüklesem yinedemi para kazanılmaz ?

malesef kardeşim kazanamazsınız siz kendinizi çekmediginiz sürece ve üretici olmadıgınız sürece kazanç elde edemezsiniz

büyük kanallar var izlenimi onlar çekiyor arkadaşların dediği gibi aralara girmek çok zor tik tok izlenimli kanalı olan birisi yönlendirme yapmazsa çok zor para kazanma açılmaz kendinizi göstermediğiniz sürece ki çoğu videoda telif hakkı çıkıyor başka müzik ile değiştirsen video ile müzik alakasız olacaktır ki buda izleyenlerin başka kanallara yönelmesine neden olur ha dersenki benim para kazanma gibi derdim yok derseniz videoları planlar beklersiniz belki şans güler kanal tutar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri