TL yerine Dolar yapma

antheras55

Kayıtlı Üye
İyi günler ben bu youtube işine yeni başladım fakat kazancım tl olarak gösteriyor. Dolar olarak kazanma imkanım varmı nasıl apabilirim ?

İyi günler ben bu youtube işine yeni başladım fakat kazancım tl olarak gösteriyor. Dolar olarak kazanma imkanım varmı nasıl apabilirim ?

Bulunduğunuz Lokasyon nedeniyle yerel para birimi olarak "TL" değerlendiriliyor. Değiştirme şansınız konumunuz ayni iken mümkün değil.

hadi yav. Mesela şimdi bi euro olarak kazanmak var. Neredeyse euro oldumu 3 katı fazla kazanırdık :/ TBM oranı 0.14 lerde geziyor. Birinde gördüm TBM 0.75 di bunu nasıl yapabiliriz hocam bilginiz vamrı

hadi yav. Mesela şimdi bi euro olarak kazanmak var. Neredeyse euro oldumu 3 katı fazla kazanırdık :/ TBM oranı 0.14 lerde geziyor. Birinde gördüm TBM 0.75 di bunu nasıl yapabiliriz hocam bilginiz vamrı

Öncelikle hoşgeldiniz bu tip soruları sormadan önce forumu araştırınız. Bu sorduklarınızın hepsi ilgili kategorilerde yer almakta..

Hoşbulduk hocam, araştırdımda bulamadım yardımcı olsanız link vs :/

Malesef olmuyor ben ekimde açtığım ilk adsense halen $ olarak açıldı ve değişmedi.Aralıktan itibaren ise diğer adsense TL olarak ayarlı yani anlayacağın TLden başka olmuyor.

başka lokasyon bir vps alıp tüm işlemleri ordan yapmaya başlarsanız ve türkiyedeki bilgisayarınızdan hiç giriş yapmazsanız bence böyle yapılırsa bir şey olmaz

tbm olayı çok senin elinde olan birşey değil girdiğin etiket kaliteli video yeni video v.s bu gibi özelliklere bağlı olarak google nin videona koyduğu reklama verdiği tıklama başı maliyet(tbm) dir bunu artırmaya yardımcı konular için forumda yada youtube de muslera06 (serkan )hocanın saatlik 3-5 videosu var onları izle yada forumdaki konularını mesajlarını oku sana çok faydası olacaktır...

hocam bir vakit önce dolardı hesaplarımız tl ye döndü,fakat dolarkende paralar bankaya tl olarak yatıyordu.yani değişen pek birşey yok

bende yeniyim bu yt işinde. ayın 12 sinde gmail açtım tel onayladım 1 tane video yükledim 12 sinde adsenseye basvurdum hemen kabul ettiler.
euro olarak gösteriyor benimde.

Hocam euro ile 3 kat kazanırdık olmuyo ki :) zaten tüm kazanclar evrensel para dile dolar bazında hesaplanıp para birimine dönüştürülüyor. yani 10 tık tbm 1$ olan arkadaş 10$ kazanırken sen 10xtürklirası kuru kadar kazanıyorsun :) TBM de aynen öyle. eskide 0,3$ iken şimdi 0,6-0,7 tl Sakın kafana takılmasın hemen hemen aynı kazanıyoruz aynı şartlar altındayız :) Önemli olan nasıl tıklandığın... Bol kazançlar kolay gelsin...

Aynen benim hesap € ve tbm 0,3 - 0,4 € yani TL ye çevirirsen senin verdiğin ortalama rakamlara varıyor

onu yapmak mümkün olsa herkes öyle yapardı zaten :) dolar olarak kazansak kazancımız 2 ye katlanırdı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri