TOP 10 Kanalım (sizce nasıl ?)

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar yabancı top 10 kanalı açtım sizce nasıl görüşlerinizi yazarmısınız...

1998ec87b50b4d23adac2baa5e7f8513.png

VİDEO

https://www.youtube.com/watch?v=ii7xo_1ptT0

https://www.youtube.com/watch?v=-uDRdCfIQww

kanal iyide burada bu kanalı paylaşman biraz sıkıntıya düşürebilir seni

bu türde çok çok fazla kanal var rekabet zor başarılar hocam

bunu bir 5 yıl evvel yapsaydın kraldın şimdi tabi gelişmen uzun zaman alır ama benim tavsiyem haftada 1-2 böyle video yap belki zamanla güzel yerlere gelirsin.Hakkında hayırlısı olsun

bunu bir 5 yıl evvel yapsaydın kraldın şimdi tabi gelişmen uzun zaman alır ama benim tavsiyem haftada 1-2 böyle video yap belki zamanla güzel yerlere gelirsin.Hakkında hayırlısı olsun

hocam haftada 5 video yapmayı düşünüyorum ayda 20 - 25 video tutmazmı ya :(

videolar daha profesyonel olursa tutma şansı artar , sadece slayt tarzi videolarin tutacagını pek sanmıyorum.

hocam haftada 5 video yapmayı düşünüyorum ayda 20 - 25 video tutmazmı ya :(

Bu tarz kanaldan para kazanan birinin söylediğini aynen yazıyorum,bu zamanda bu tip kanaldan para gelmesi için ortalama 100 ila 1000 arası video gerekiyor. Ama sonuç oldukca oldukça tatmin edici... miş.

Bu tarz kanaldan para kazanan birinin söylediğini aynen yazıyorum,bu zamanda bu tip kanaldan para gelmesi için ortalama 100 ila 1000 arası video gerekiyor. Ama sonuç oldukca oldukça tatmin edici... miş.

ayda 25 video atılsa 4 ayda 100 video 1 senede 300 video zaten eğer gelir arttıkça boş durcak değiliz ayda 50 - 100 videoya çıkar o günde 5 - 10 video bile çıkartırım :D

seslendirme yoksa bir işe yaramaz genede emeğe saygı

seslendirme yoksa bir işe yaramaz genede emeğe saygı

Yanlışiniz var hocam yabanci kanallarda piyasada öyle kanallar varki kalitesiz edit vs. Ses de yok ama milyonlar izlenmiş kardesim bundan 3 yil once kendi kanalina bir video yapmışti 1 dakikalik sadece resimleri arka arkaya koymustu hatta resimlerin boyutu cok kucuktu videonun %75 siyah cerceve gibiydi ama gel gelelim şuan 400 bin izlenmesi var

Yabancı özgün çalışan arkadaslar pm atarsa sevinirim

Kanalım hala index almadı adını yazıp kanallar'a tıkladığımda bile gözükmüyor önceden adı farklı bişeydi değiştirdim onunla mı alakalı acaba

önceden bir video attığım kanal hemen indexlenirdi

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

Kanalım yeni adıyla yazınca değil eski adıyla yazınca çıkıyor :(

c8f8445e4e4f4e2c9c46df2519114c75.png

Kanalım hala index almadı adını yazıp kanallar'a tıkladığımda bile gözükmüyor önceden adı farklı bişeydi değiştirdim onunla mı alakalı acaba

önceden bir video attığım kanal hemen indexlenirdi

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

Kanalım yeni adıyla yazınca değil eski adıyla yazınca çıkıyor :(

c8f8445e4e4f4e2c9c46df2519114c75.png

geç güncelleniyo sen takılma onlara rahat 100 videodan sonra anca başlarsın kazanmaya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri