Toplanın Awe Mağdurları

ceyksparrow

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar geçen bir konuda grup,imza ve hasthag oluşturacağımı söylemiştim.İmza kampanyasında pek başarılı olduğumu söylemeyeceğim ama sizlerinde yardımıyla düzeltebilirim sıkıntı yok neyse birlikten güç doğar demişler .
Facebook grubumuz.

https://www.facebook.com/groups/1583039908580934/

Change Org Kampanyamız

https://www.change.org/p/awesomeness-tv-pay-people-s-money

Twitter Hasthag'ımız ;

#AwesomenessTVisBurglar

Hep beraber yüklenelim arkadaşlar .Birlikten güç doğar belki o kadar insanın emeğini kurtarabiliriz.
[MENTION=10576]muratcakmak[/MENTION] [MENTION=11791]bojan54[/MENTION] [MENTION=10498]TedBundy[/MENTION] [MENTION=7893]kojoli[/MENTION] , [MENTION=13812]intel[/MENTION] , [MENTION=12445]predatory[/MENTION] [MENTION=14405]pampa[/MENTION] [MENTION=15253]darktears[/MENTION] , [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] [MENTION=11176]kiltuy[/MENTION] , [MENTION=9549]flyx[/MENTION]

Son düzenleme:
Bence sizde bireysel diğer arkadaşın yaptığı gibi firmaya küfredin mail atsın size, paranızı ay başında ödicez diye, adamlar o dilden anlıyor sanırım, alırsınız umarım paranız kalmasın her yolu deneyin.

Bence sizde bireysel diğer arkadaşın yaptığı gibi firmaya küfredin mail atsın size, paranızı ay başında ödicez diye, adamlar o dilden anlıyor sanırım, alırsınız umarım paranız kalmasın her yolu deneyin.
Hocam benim derdim paramı almak değil ki ,benim derdim bunların ya kapanması ya da düzgün çalışması benim çok param kalmadı ama yazık insanların ne kadar paraları kalıyor yani emek harcıyor insanlar oraya.

[MENTION=12751]ceyksparrow[/MENTION]

Awe yaklaşık 1.5 yıldır doğru düzgün para ödemiyor. Siz ne zamandan beri mağdursunuz?

[MENTION=12751]ceyksparrow[/MENTION]

Awe yaklaşık 1.5 yıldır doğru düzgün para ödemiyor. Siz ne zamandan beri mağdursunuz?

az önce de dediğim gibi benim büyük bir maduriyetim yok fakat forumda insanlar imza kampanyası face hasthag diyor sürekli fakat kimse icraate geçmiyor ben bu yüzden yaptım :)

az önce de dediğim gibi benim büyük bir maduriyetim yok fakat forumda insanlar imza kampanyası face hasthag diyor sürekli fakat kimse icraate geçmiyor ben bu yüzden yaptım :)

Anladım. Awe mağduru pek kalmadı aslında. Üzeri yıllandı. Yaralar kabuk bağladı. 1.5 yıldır kanal bağlayan da yok.

Hocam benim derdim paramı almak değil ki ,benim derdim bunların ya kapanması ya da düzgün çalışması benim çok param kalmadı ama yazık insanların ne kadar paraları kalıyor yani emek harcıyor insanlar oraya.
Aslında bir nevi mafya gibi hesapların üstüne yatmış durumdalar, haklı sebepler gösteriyorlar kanıt sağlayın diye yanlız senin olan hesabıda atmıyorlar, Youtube görmüyor işte bildirim yapıcaksın hangi birinin bildirimine yetişsin diyorsun, Google Turkiyedeki yetkililere özgün kanallarınızın bazılarına el koyduğunu söyleyin, hesap istemezlerse ve çoğunluk olup inandırabilirseniz, Awenin bulunan hesaplarını kontrol edecektir Youtube, tabi TR deki Google yetkilileri Youtube ye bildirirse bu durumu.

Aslında bir nevi mafya gibi hesapların üstüne yatmış durumdalar, haklı sebepler gösteriyorlar kanıt sağlayın diye yanlız senin olan hesabıda atmıyorlar, Youtube görmüyor işte bildirim yapıcaksın hangi birinin bildirimine yetişsin diyorsun, Google Turkiyedeki yetkililere özgün kanallarınızın bazılarına el koyduğunu söyleyin, hesap istemezlerse ve çoğunluk olup inandırabilirseniz, Awenin bulunan hesaplarını kontrol edecektir Youtube, tabi TR deki Google yetkilileri Youtube ye bildirirse bu durumu.

benimde merak ettiğim youtube dan kimseyle muhattap olamıyorsun nereye mail atabiliriz? biliyor musun

benimde merak ettiğim youtube dan kimseyle muhattap olamıyorsun nereye mail atabiliriz? biliyor musun
Google Türkiye Ofisi
Google Türkiye İstanbul Ofisi Tekfen Tower Buyukdere Caddesi No: 209 Kat:9 34394 Istanbul
0212 319 76 36-0212 319 76 38- (0212) 444 21 07
Google

Ofislerinde küçükde olsa Youtube ye ait bir köşe olduğunu biliyorum, yanlız sizden kanallarınızın linkini isticekler, adınızı soyadınızı alıcaklar, kanallarınız özgün olduğunu belirtsenizde kanıt istiyebilirler fakat genel olarak şikayetinizi belirtirseniz 1 kişi yerine 20 ayrı kişi yapsa daha etkili olur, birde eksi yönü şu var, adamlar kanallarınızın linkini isticek içeriklerin sizin olmadığını farkedince başka sıkıntılar doğabilir, hayal bile edemiyeceğiniz derinlikde sıkıntılar..

Awe den parayı alamayalı tam 1 yıl oldu. Zaten hiç para da alamadım. Yani "1-2 ay aldım da sonrasında ödemediler" gibi bir durum yok. Bir kuruş dahi alamadım. 9 ay dedim, 10,11 derken 1 yıl oldu. Forma imzamı attım. Umarım bir sonuç alabiliriz. Bunu duyurmak için de elimizden geleni yapmalıyız.

imzaladım . geçen hafta aweye insan gibi mail attım paramı niye ödemiyorsunuz diye onlarda kanalında para göremiyoruz dedi kazandığım paranın ekran görüntüsünü attım sonra ses soluk yok 1 haftadır sövüyorum yine tık yok ne geniş partnermiş arkadaş

garip olucak ama 3 ay güzel bi dille çıkarmaya çalıştım kanalımı çıkarmadılar,agzımı bozunca 10dk sonra kanalımı atmışlardı partnerden :p

If you have not been paid, report them to the Better Business Bureau of Los Angeles http://www.bbb.org/los-angeles/contactus , and leave a review on Yelp
http://www.mi7.co/2014/01/awesomeness...
AwesomenessTV
11821 Mississippi Ave
Los Angeles, CA 90025
(310) 601-1960
[email protected]

I have been with Awesomeness TV for 4 months. I will be talking about my time with them in a live broadcast on YouTube. You are all welcome to post any comments , questions or complaints you may have. Before I joined AwesomenessTV I was with RPM / Maker Studios. So I am able to compare the networks.
I submitted a help request. And it when unanswered for for 15 days. After the 15 days the status was changed to solved. That is something that happens a lot. I have been with the Awesomeness TV youtube partnership network for about 4 months. I'm not sure how much longer I will be able to work with the company. Before I joined the network I knew there would be problems. Everyone said they had poor support. Everyone said there were problems with payments. So why did I still join the network. Because the company was bought by DreamWorks Animation. And I thought that would gave the the network the chance to become something great, eventually. But so far there are no signs of that happening. I am not sure how many people Awesomeness TV has working in their support and payment departments. They don't have enough people. Or the people they do have are just incompetent. Out of all the YouTube partner networks. Awesomeness TV has the very worst payment system . For the past few months. There has been a problem with payment each month. You have to contract them many times before they will pay you. With the other networks like RPM or Fullscreen. You give them you payment info once and that's it. Then they will automatically send you your payments each month. But not Awesomeness TV. With Awesomeness TV they ask you for your payment info each month. And you have to hope and pray for them to eventually pay you.

Let me go back to the start. I went to the AwesomenessTV website. I filled out the form to join the network. Then about three days later. I got an email from YouTube. Asking me to click on a link if I wanted to join Awesomeness TV. After that my channel was part of the network. And after that nothing happen. I was expecting a welcome email or something from Awesomeness TV. But I never got one. I thought maybe if I waited a few days they would email me. But that never happen. After a week went by with no email from them. I did a search on Google and found their support website. https://awesomenesstv.zendesk.com/home For the past few months it has been a pain in the neck dealing with them. As I said before the company does not have enough people or the right people working deal. And it's just not me that has had a bad experience with them. If you go to YTtalk and other websites. Many people will say they are a bad network to join.
http://yttalk.com/forums/youtube-vide...

http://yttalk.com/threads/applied-to-...

If you are with Awesomeness TV and have not been paid. You need to report them to the Better Business Bureau in Los Angeles CA. Also go to the Linkedin website, do a seach for ( AwesomenessTV ) you will find people that work for the company.

AwesomenessTV
11821 Mississippi Ave
Los Angeles, CA 90025

(310) 601-1960

[email protected]

Şöyle bişey buldum ve biraz önce mail gönderdim sizde deneyebilirsiniz. Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama verilen yerdeki [email protected] bu adrese şikayet edebiliyormuşuz sanırım.

Şöyle bişey buldum ve biraz önce mail gönderdim sizde deneyebilirsiniz. Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama verilen yerdeki [email protected] bu adrese şikayet edebiliyormuşuz sanırım.

Kısaca diğer network şirketleriyle karşılaştırınca Awesomeness'ın çok yetersiz kaldığını, fazla çalışanı ve ilgileni olmadığını, ödeme sistemlerinin Allah'a emanet olduğu şeklinde bir yazı.

Bu maili kırparak siz de [email protected] adresine yollayın. Hatta Youtube ve Awesomeness'ın kendisine de yollayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri