arkadaşlar toplu edit işi için uzun zamandır alternatif programlar arıyordum, aynı işi yt video düzenleyici ile yapıyordum fakat tek tek çok vakit alıyordu. bunu kendi halinde yapacak bir şey lazım derken imacros geldi aklıma, başladık current yazmaya @exceLLency hocam ile birlikte tabi kii. ilk denemeler haliyle başarısız oldu, devam ettik uğraşmaya ve sonuç olarak tek bir komutla otuz videoyu toplu olarak editletmeyi başardık. gerçi son halinden onunda haberi yok ama neyse
şimdi 30 spamı bir anda yüklerseniz kanal mimlenir, ünleme düşer. özgünde atsanız dolar yanmaz, o yüzden günlük 6 7 video atın, para kazanmasını açmayın. makrosu çalıştırın o dolarları yaksın. her gün sistemli olarak gidin. bir süre sonra kanal mimlenmekten kurtulacaktır.
son olarak kodu ben denedim çalıştı deneyipte çalıştaramayan olursa buraya yazsın bakalım nedeni nedir. ayrıca video editinde sadece sinemaskop efektini ekledim görüntüyü çok bozmamak ve sadece orjinal video imzasını bozmak için. forum adının git gide ytparadan sadece paraya dönüştüğü bu günlerde bu paylaşım için kimseden para pul değil kuru bir teşekkür bekliyoruz o kadar. saygılarımızla.
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:vm-view-btn
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ID:notrevshare
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Bilgiler<SP>ve<SP>AyarlarGörüntü<SP>İyileştirmeSesEk<SP>Açık*
TAG POS=30 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Görüntü<SP>İyileştirme
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Filtreler
TAG POS=5 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Uygula<SP>Uygulandı
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:inline-editor-save-expand
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ID:inline-editor-save-as-menu
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX ATTR=NAME:video-checkbox CONTENT=YES
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Eylemler<SP>Para<SP>KazanGizlilikGenelListe<SP>dışıÖzelLisan*
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT
ara<SP>Kazan
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT
ara<SP>Kazan
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Videolar
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Bilgiler<SP>ve<SP>AyarlarGörüntü<SP>İyileştirmeSesEk<SP>Açık*
TAG POS=32 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Sil
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Evet,<SP>sil
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Video<SP>Yöneticisi
Edit: makrosun yaptığı işlemler sırasıyla, videoyu editle, para kazanmasını aç, editlenen videonun orjinalini sil. tekrar başa sar.
şimdi 30 spamı bir anda yüklerseniz kanal mimlenir, ünleme düşer. özgünde atsanız dolar yanmaz, o yüzden günlük 6 7 video atın, para kazanmasını açmayın. makrosu çalıştırın o dolarları yaksın. her gün sistemli olarak gidin. bir süre sonra kanal mimlenmekten kurtulacaktır.
son olarak kodu ben denedim çalıştı deneyipte çalıştaramayan olursa buraya yazsın bakalım nedeni nedir. ayrıca video editinde sadece sinemaskop efektini ekledim görüntüyü çok bozmamak ve sadece orjinal video imzasını bozmak için. forum adının git gide ytparadan sadece paraya dönüştüğü bu günlerde bu paylaşım için kimseden para pul değil kuru bir teşekkür bekliyoruz o kadar. saygılarımızla.
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS=30 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Görüntü<SP>İyileştirme
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Filtreler
TAG POS=5 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Uygula<SP>Uygulandı
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:inline-editor-save-expand
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ID:inline-editor-save-as-menu
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Eylemler<SP>Para<SP>KazanGizlilikGenelListe<SP>dışıÖzelLisan*
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Videolar
TAG POS=32 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Sil
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Evet,<SP>sil
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Video<SP>Yöneticisi
Edit: makrosun yaptığı işlemler sırasıyla, videoyu editle, para kazanmasını aç, editlenen videonun orjinalini sil. tekrar başa sar.
Son düzenleme: