toplu edit ve ünlem geçme

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mustyy58

Kayıtlı Üye
arkadaşlar toplu edit işi için uzun zamandır alternatif programlar arıyordum, aynı işi yt video düzenleyici ile yapıyordum fakat tek tek çok vakit alıyordu. bunu kendi halinde yapacak bir şey lazım derken imacros geldi aklıma, başladık current yazmaya @exceLLency hocam ile birlikte tabi kii. ilk denemeler haliyle başarısız oldu, devam ettik uğraşmaya ve sonuç olarak tek bir komutla otuz videoyu toplu olarak editletmeyi başardık. gerçi son halinden onunda haberi yok ama neyse :)

şimdi 30 spamı bir anda yüklerseniz kanal mimlenir, ünleme düşer. özgünde atsanız dolar yanmaz, o yüzden günlük 6 7 video atın, para kazanmasını açmayın. makrosu çalıştırın o dolarları yaksın. her gün sistemli olarak gidin. bir süre sonra kanal mimlenmekten kurtulacaktır.

son olarak kodu ben denedim çalıştı deneyipte çalıştaramayan olursa buraya yazsın bakalım nedeni nedir. ayrıca video editinde sadece sinemaskop efektini ekledim görüntüyü çok bozmamak ve sadece orjinal video imzasını bozmak için. forum adının git gide ytparadan sadece paraya dönüştüğü bu günlerde bu paylaşım için kimseden para pul değil kuru bir teşekkür bekliyoruz o kadar. saygılarımızla.

VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:vm-view-btn
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ID:notrevshare
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Bilgiler<SP>ve<SP>AyarlarGörüntü<SP>İyileştirmeSesEk<SP>Açık*
TAG POS=30 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Görüntü<SP>İyileştirme
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Filtreler
TAG POS=5 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Uygula<SP>Uygulandı
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:inline-editor-save-expand
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ID:inline-editor-save-as-menu
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX ATTR=NAME:video-checkbox CONTENT=YES
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Eylemler<SP>Para<SP>KazanGizlilikGenelListe<SP>dışıÖzelLisan*
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Para<SP>Kazan
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Para<SP>Kazan
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Videolar
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:vm-view-btn
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ID:notrevshare
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX ATTR=NAME:video-checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Bilgiler<SP>ve<SP>AyarlarGörüntü<SP>İyileştirmeSesEk<SP>Açık*
TAG POS=32 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Sil
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Evet,<SP>sil
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Video<SP>Yöneticisi

Edit: makrosun yaptığı işlemler sırasıyla, videoyu editle, para kazanmasını aç, editlenen videonun orjinalini sil. tekrar başa sar.

Son düzenleme:
Ustalar bunu 30 videoya nasil loop yaptiracagiz?

VERSION BUILD=10022823
TAB T=1
TAB CLOSEALLOTHERS
URL GOTO=https://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:title CONTENT=TEST<SP>FILE<SP>-<SP>Der<SP>Komplize<SP>-<SP>S7E11
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet

Play Loop 30 yapsam dahi sürekli ilk videoyu editliyor.

yapmış olduğunuz işlem bot ile sanırım bot kullanmayı önerir misiniz ?birde ne tarz videolar yüklüyorsunuz teşekkürler.

bir şey kazanmıyorum ama yeni bir şey daha öğrendim teknik kelimelerle ilgili. Render falan geçenlerde öğrenmiştim; imacrosu bir kaç kere görmüştüm ve sonunda ne olduğunu çok kısa bir araştırma ile öğrendim. kodunuzu uyguladım şimdi sonucu görmek için bekliyorum :)

teşekkürler

bir şey kazanmıyorum ama yeni bir şey daha öğrendim teknik kelimelerle ilgili. Render falan geçenlerde öğrenmiştim; imacrosu bir kaç kere görmüştüm ve sonunda ne olduğunu çok kısa bir araştırma ile öğrendim. kodunuzu uyguladım şimdi sonucu görmek için bekliyorum :)

teşekkürler
Kardeşim tam olarak ne işe yarıyor imacros bende ilk defa karşılaştım açıklarsan yardımcı olursan bende sayende öğrenmiş olurum, bilmeyenlerde konuyu okuyunca öğrenmiş olur.
Teşekkürler...

Kardeşim tam olarak ne işe yarıyor imacros bende ilk defa karşılaştım açıklarsan yardımcı olursan bende sayende öğrenmiş olurum, bilmeyenlerde konuyu okuyunca öğrenmiş olur.
Teşekkürler...

http://www.ytpara.com/programlama/33661-hizli-bir-sekilde-video-ortasi-reklam-girme-imacros.html

şurayı okuyup yaptım. kodlarda yapılacak işlemler belirtilmiş. onları eklediğinde imacros eklentisi senin elle tek tek yapacağın işlemi kendi başına videolara uyguluyor. Atıyorum 30 tane videoyu görüntü iyileştirmeden düzenlemek istiyorsun. Imacrosta verilen kodu uygulayarak Imacros'un yapmasını sağlıyorsun. Sen yaslanıyorsun o yapıyor :D sen sadece izliyorsun :D

teşekkürler

uygulayabildin mi kardesim bir sorun cikti mi?

Ustalar bunu 30 videoya nasil loop yaptiracagiz?

Play Loop 30 yapsam dahi sürekli ilk videoyu editliyor.

O kodu ne için kullanıyorsun merak ettim?
[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] benim uzun yoldan yaptığımı (her kanalın son sayfasındaki son video pozisyonunu koda ekleyip edit ve sil yapmak) kısa yoldan yapmış gibi görünüyorsun.Yalnız daha videoya mozaik uygulanmadan parayı yakmak olmamış çoğu ünlem verdi.

Diğer yandan bu işlerle ilgiliysen şöyle bi kod araştırması ve uygulaması yapabilir misin merak ediyorum?
Biliyorsun farklı kaydet yapınca kopyası-copy çıkıyor bu kelimeyi silecek bi makro arıyorum bi aydır bulamadım.
Şöyle bi kod var uygulaması hakkında fikrin var mı?

eval - Imacros - Replace or delete all the apostraphies in a string of text - Stack Overflow

O kodu ne için kullanıyorsun merak ettim?

[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] benim uzun yoldan yaptığımı (her kanalın son sayfasındaki son video pozisyonunu koda ekleyip edit ve sil yapmak) kısa yoldan yapmış gibi görünüyorsun.Yalnız daha videoya mozaik uygulanmadan parayı yakmak olmamış çoğu ünlem verdi.

Diğer yandan bu işlerle ilgiliysen şöyle bi kod araştırması ve uygulaması yapabilir misin merak ediyorum?
Biliyorsun farklı kaydet yapınca kopyası-copy çıkıyor bu kelimeyi silecek bi makro arıyorum bi aydır bulamadım.
Şöyle bi kod var uygulaması hakkında fikrin var mı?

eval - Imacros - Replace or delete all the apostraphies in a string of text - Stack Overflow
Videoları toplu olarak efekt uyguladiktan sonra hemen para kazanmalarini kapatın. Isleniyordan çıkınca açın. Ünlem yemez. Toplu açmayın bu arada.

mobil mesaj

dün denediğim videolar ünlemden kurtulmamış. 4 videoda denedim. ikisi ünlemde kalmış ikisi soru işaretine dönüşmüş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri