PROGRAMIN ÖZELLİKLERİ
Program excel & visual basic programlarının yardımıyla yapılmıştır.
Programı açtığınızda excel ile alakası olduğunu tahmin bile edemezsiniz.
Rahatlıkla kanal bilgilerinizi girebilirsiniz.
Rahatlıkla girdiğiniz tüm kanalları görüntüleyebilirsiniz.
Rahatlıkla kanallarınız arasında arama yapabilirsiniz.
Göz yormaması için ne koyu nede açık tonlar kullanılmıştır. Turuncu uygun diye düşünüyorum.
Bence program cüzi bir miktara satılabilirdi. Ancak herkes faydalansın diye tamamen ücretsiz.
Ücretsiz yaptım diye her yere adımı da koymadım. Bir tek ana menüde pencere çubuğunda anadolu4511 yazıyor.
Programın bana göre tek eksik yanı;
Kanal bilgilerinde düzenleme yapılacağı veya bir kanal silineceği zaman excel'e
geçmek gerekiyor. Ama çokta büyütülecek bir eksiklik değil diye rahmin ediyorum.
ÖNEMLİ NOT:
PROGRAM EXCEL 2010 DA AÇILIYOR. (Ben 2010 ile açıyorum.)
PROGRAM EXCEL 2007 DE AÇILIYOR. (2007 ile açan kişi sayısı artıyor.)
Yukarıda yazan programlardan birini kurmanız gerekiyor.
Daha sonra excel dosyasını açınız.
Eğer "düzenlemeleri" etkinleştirmek gerekirse etkinleştirin.
Eğer "makroları" etkinleştirmek gerekirse etkinleştirin.
Program büyük ihtimalle açılır.
Bu kez video koymayacağım. Ama resimleri aşağıda.

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bazı arkadaşlar program ücretsiz olduğu için "güvenmiyorum" diyor. "Güvenli olmayabilir". Ve bunun anlamına gelen yorumlar yapıyorlar.
Bu yorum sayısı 1 değil, 2 değil, 3 oldu. Her insanın bir sabrı vardır. Bu çamur atan yorumlardan sıkıldım ben.
Madem şüpheleniyorsunuz, indirin kontrol edin. Veya araştırın. Şüphelendiğiniz her neyse öyle bir durum var mı diye.
Gerçekten ben bu uygulamayı ben art niyetle oluşturmuş isem gelin ne yazacaksanız yazın. Ben bu uygulamayı 10-20 lira desem daha değerli mi olacaktı.
Ben bir daha bunun gibi bir şey yapacak olursam satıcam bu kez. O zaman uygulamaya güvenli gözüyle bakılcak herhalde.
Program excel & visual basic programlarının yardımıyla yapılmıştır.
Programı açtığınızda excel ile alakası olduğunu tahmin bile edemezsiniz.
Rahatlıkla kanal bilgilerinizi girebilirsiniz.
Rahatlıkla girdiğiniz tüm kanalları görüntüleyebilirsiniz.
Rahatlıkla kanallarınız arasında arama yapabilirsiniz.
Göz yormaması için ne koyu nede açık tonlar kullanılmıştır. Turuncu uygun diye düşünüyorum.
Bence program cüzi bir miktara satılabilirdi. Ancak herkes faydalansın diye tamamen ücretsiz.
Ücretsiz yaptım diye her yere adımı da koymadım. Bir tek ana menüde pencere çubuğunda anadolu4511 yazıyor.
Programın bana göre tek eksik yanı;
Kanal bilgilerinde düzenleme yapılacağı veya bir kanal silineceği zaman excel'e
geçmek gerekiyor. Ama çokta büyütülecek bir eksiklik değil diye rahmin ediyorum.
ÖNEMLİ NOT:
PROGRAM EXCEL 2010 DA AÇILIYOR. (Ben 2010 ile açıyorum.)
PROGRAM EXCEL 2007 DE AÇILIYOR. (2007 ile açan kişi sayısı artıyor.)
Yukarıda yazan programlardan birini kurmanız gerekiyor.
Daha sonra excel dosyasını açınız.
Eğer "düzenlemeleri" etkinleştirmek gerekirse etkinleştirin.
Eğer "makroları" etkinleştirmek gerekirse etkinleştirin.
Program büyük ihtimalle açılır.
Bu kez video koymayacağım. Ama resimleri aşağıda.

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bazı arkadaşlar program ücretsiz olduğu için "güvenmiyorum" diyor. "Güvenli olmayabilir". Ve bunun anlamına gelen yorumlar yapıyorlar.
Bu yorum sayısı 1 değil, 2 değil, 3 oldu. Her insanın bir sabrı vardır. Bu çamur atan yorumlardan sıkıldım ben.
Madem şüpheleniyorsunuz, indirin kontrol edin. Veya araştırın. Şüphelendiğiniz her neyse öyle bir durum var mı diye.
Gerçekten ben bu uygulamayı ben art niyetle oluşturmuş isem gelin ne yazacaksanız yazın. Ben bu uygulamayı 10-20 lira desem daha değerli mi olacaktı.
Ben bir daha bunun gibi bir şey yapacak olursam satıcam bu kez. O zaman uygulamaya güvenli gözüyle bakılcak herhalde.
Son düzenleme: