Toplu Kanal Çalınması

SeaNoNe

Yasaklanmış
Web sitesi
themusicbox.tv
Arkadaşlar selamlar,
Deneme kanalı olarak bu forumdan aylar önce satın aldığım ancak aldığım kişiyi bir türlü hatırlamadığım bir 50 kanallık onaysız kanal bloğu var. Deneme kanalı yaptığım için şifreleri değiştirmedim.

kanal bilgileri şu şekilde: Screenshot by Lightshot

Varmıdır bu şekilde kanal bilgileri olan yani satıcıyı hatırlayan. Başkasının canı yanmasın amacım o yoksa kanallar çok önemli değil

Forumda bir çok kişiden mail aldım ama taslak bu şekilde değildi
Ama yurt dışından aldıklarım bu şekilde oluyor genelde
Yurtdışından da almış olabilirsin
Fiverr dan veya seoclerk ten vs.

Mail adreslerinin @'ten öncesi ve şifre tamamen aynı. Herkese bu şekilde teslim ediyorsa büyük güvenlik açığı bırakıyor kendisi. Geçmiş olsun, umarım bulunursunuz.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION]
Yok taslak başlıkları Türkçe,
Yani kendim oluşturmam imkansız çünkü bu şekilde taslak oluşturmuyorum.
Forumdan aldığıma eminim fakat kişiyi hatırlamıyorum. 4 Saat önce değiştirmesi garibime gitti. Hemen Hemen çoğu Quiz'de fakat dashboard şifresi var. Tek tek uğraşmakta istemiyorum çıkarmayla falan, boş yere zaman kaybı yarattı.

Anlamıyorum bu insanları gerçekten. Öyle böyle adınız çıkacak ortaya. 1000 tane kanalımdan sadece bu 50 tanesinin bilgileri değişiyorsa inkar edecek tarafınızda kalmıyor. Değer mi yani

açtıgım maillerde boyle bir sifreleme vs. bulunmuyor. , geçmiş olsun hocam kanallara girip ip adreslerine felan bakabilirsiniz hangi tarayıcıdan acıldıgına felan.

Hocam o zaman büyük ihtimal sana satan kişi yurtdışından almıştır
Yani forumdan satın aldığın kişi normal mail satıcısı değildir...
Sadece tahmin...

geçmiş olsun benim mailler degil gerçi sizle daha önce hiç ticaret yapmadım

açtıgım maillerde boyle bir sifreleme vs. bulunmuyor. , geçmiş olsun hocam kanallara girip ip adreslerine felan bakabilirsiniz hangi tarayıcıdan acıldıgına felan.

Kanallara giremiyorum :)
Fakat 1 maili alamamış, şüpheli etkinlik uyarısında Bengladeş ülke konumundan deneme yapıldığı maili geldi. Ordan farkettim bende durumu

Hocam o zaman büyük ihtimal sana satan kişi yurtdışından almıştır
Yani forumdan satın aldığın kişi normal mail satıcısı değildir...
Sadece tahmin...

Belkide doğru tahmindir.

Kanallara giremiyorum :)
Fakat 1 maili alamamış, şüpheli etkinlik uyarısında Bengladeş ülke konumundan deneme yapıldığı maili geldi. Ordan farkettim bende durumu

Belkide doğru tahmindir.

hocam çakal yakalanmamak için vpn gibi programlar kullanıyor . muhtemelen o yuzden oluyor oyle , gidin savcılıga suç duyurusunda bulunun eninde sonunda bulunur . buyuk ihtimallede bu forumdan birisidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri