Toplu kanal ekleme, Multi api versiyon

furqanx42

Yasaklanmış
Hevesle yazmış olduğum video upload, editor, projesini forumdaki lider botlar olduğu için rafa kaldırmıştım. Yazılımı 2015 yılından beri sürekli boş vakitlerimde geliştiriyorum.

EN SON GÜNCELLEMESİ;

Sürekli sisteme api izni aldırarak kanal ekliyordum. (Oauth) ile fakat gmail:şifre şablonu şeklinde artık sisteme kanal eklettirme yaptım. Ve artık sistem multi api kullanıyor.

Sizce bu eklenti gerekli mi? toplu şekilde kanal eklettirme, multi api. yoksa gereksiz bir eklenti mi olmuş?

Not: henüz piyasa da olan botlarda yapıldı mı bilmiyorum. Benim için çok kullanışlı bir eklenti oldu. Belki sistemi kullanıma sunabilirim, eğer istek olursa tabi ki.

Görüntü http://i.hizliresim.com/jByW6j.png

Resim güncellenmiştir.

Yorum yapmaktan çekinmeyin..

İlginç yorumlarla karşılaştım. Kimsenin rakibi olmaya niyetim yok, youtube işleriyle uğraşan arkadaşlar ile roportaj amaçlı açtım konuyu. Hangi özelliklere ihtiyaçları var diye, eksiksiz bir bot yapmak istiyorum. Amacım para kazanmak değil, yapılan işlemi kolaylaştırmak. Böyle baltacı arkadaşları görünce botu yayına sokasım gelmiyor...

Bot X kanalından *son attığı videoyu* *ve en baştan başlayarak attığı bütün videoları çektirip kanallarınızda paylaştırabiliyorsunuz.*

Soran arkadaşlar oldu PM'den. Konuya detaylı yazmak istedim.

anlamadim ne icin bu ?

Video yükleme botu için yapılmış. "Toplu Kanal Ekleme" eklentisi, tek tek kanal eklemek yerine .txt den [email protected]:sifre şeklinde kanal ekliyebiliyorsunuz.

Multi Api:
1 apiden yaptığınız işlem YouTube üzerinde Spam olarak algılanıyor, onun için multi api algoritması kullanıldı. Farkli apiler açarak, (10-15 belki de daha fazla)

Sürekli farklı apilerden video yüklettirebileceğiz.

Yani videoyap, yutubum tarzı bir botumuz var PHP olarak. Onu sürekli geliştiriyoruz hocam. Yorumlarınıza açık bıraktım,

ip değiştirse birde ne güzel olurdu :) videoyapta düşünemiyorum bu botu :) müthiş olurdu :)

ip değiştirse birde ne güzel olurdu :) videoyapta düşünemiyorum bu botu :) müthiş olurdu :)

Bot'ta proxy(ip değiştirme) 20 farklı ip'den işlem yaptırabiliyorsunuz. Fakat ben sadece yeni güncellemiş olduğum alanları gösterdim.

Ek olarak şuanlık düşüncem Trend'de olan #anahtar kelimeleri bulup videonun açıklama kısmına otomatik yazdırmak. Böylelikle video yukarı sıralara çıkabilir düşüncesindeyim.. Teşekkürler yorum için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri