merhaba arkadaşlar toplu kanal kapanması en son 7 ay önce olmuştu ancak o zamanlar telif hakkı sebebiyle 1 kanal yüzünden hepsi kapanmıştı.
o günden sonra 3 hesap açtım ben bunları alt kanallarla doldurdum. bugün itibariyle her hesabımda yaklaşık 15-20 kanal kapandı ama bi o kadarı da açık kaldı. ve para kazanmaya devam ediyor o kanallarım açık sıkıntısız.
Kapananları google plus sayfasından tektek siliyorum şuanda
bir kaç sorum var
1- kapanan kanalların parası yatar mı? meşhur soru
edit:2- plustan sildim kapananları youtube hesabım normal gözüküyor bu kanallar ile devam edip bu hesabı kullanmaya devam etsem taşımasam sorun olur mu?
3- vps üzerinden upload yaptığım kanallar gitti yeni vps geçmelimiyim o makina ip si mimlenmiş midir?
4- aklıma başka soru gelirse yazarım daha çook taze acılarım
.
not: bu konuyu okuyup zaman ayıran ve bilgilerini paylaşan ve paylaşmayan tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
herkese bol kazançlar.
edit: son durum
kanala girince
"Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. Daha fazla bilgi edinin"
uyarısı alıyordum
1. hesabımdaki tüm kapananları plus sayfasından sildim
şidmi normal giriyor kanallarıma ve gözüküyor aynen devam etmek istiyorum aslında :d bu nedenle özellikle 2. sorumu geliştiriyorum.
o günden sonra 3 hesap açtım ben bunları alt kanallarla doldurdum. bugün itibariyle her hesabımda yaklaşık 15-20 kanal kapandı ama bi o kadarı da açık kaldı. ve para kazanmaya devam ediyor o kanallarım açık sıkıntısız.
Kapananları google plus sayfasından tektek siliyorum şuanda
bir kaç sorum var
1- kapanan kanalların parası yatar mı? meşhur soru
edit:2- plustan sildim kapananları youtube hesabım normal gözüküyor bu kanallar ile devam edip bu hesabı kullanmaya devam etsem taşımasam sorun olur mu?
3- vps üzerinden upload yaptığım kanallar gitti yeni vps geçmelimiyim o makina ip si mimlenmiş midir?
4- aklıma başka soru gelirse yazarım daha çook taze acılarım
not: bu konuyu okuyup zaman ayıran ve bilgilerini paylaşan ve paylaşmayan tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
herkese bol kazançlar.
edit: son durum
kanala girince
"Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. Daha fazla bilgi edinin"
uyarısı alıyordum
1. hesabımdaki tüm kapananları plus sayfasından sildim
şidmi normal giriyor kanallarıma ve gözüküyor aynen devam etmek istiyorum aslında :d bu nedenle özellikle 2. sorumu geliştiriyorum.
Son düzenleme: