Toplu Kanal Kapanması ve adsense(Soru)

AhmetPolat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba dün gece toplu kıyım oldu ve adsenseme bağlı tüm kanallarım kapandı buda artık adsenseyi etkiliyor bildiğiniz üzere toplu kapanmalardan sonra adsense sağlam kalmıyor.Size sorum pini ve banka hesabı daha dün girilmiş hesabı ne yapmalıyım önerileriniz nelerde hesabın içinde kesinleşmiş 4 hane var.Önerilerinizi bekliyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Not:Adsense hesabı ağustos ayında açıldı.Dünkü toplu kapanma haricinde kapanma yaşanmadı.

Banlanmassa alırsın paranı yapcan cok fazla bişey yok adsenseyi silsen bile sildikten sonrada banlandı mesajı gelenler görmüştüm adsense devri malasef yava yavas bitiyor.

Aynı durum dün bana da oldu bugün adsense banlanmış , eğerki adsenseye bağlı youtube kanalı kapanıyorsa banlanıyor o adsense.İnşallah kapanmaz alırsın paranı

adsense devri bitiyo partner zaten bitti nerden alcaz biz parayı arkadaş :D

İçinde fazla miktar para olmaz ise umrumda değil ama yüksek miktarda para var birde o paraya bağlıyım öğrenciyim umarım banlanmaz ve paramı alabilirim.

İçinde fazla miktar para olmaz ise umrumda değil ama yüksek miktarda para var birde o paraya bağlıyım öğrenciyim umarım banlanmaz ve paramı alabilirim.
hocam spamdan kapanan bütün kanalları telefon onayını yapıp kökten sil yoksa hiç alamazsın parayı

Spamdan kapanan kanalları kökten sildim sabah görür görmez sizce beklemede mi kalayım yoksa adsenseyi silmeli miyim?

adsenseyi silip denemeni öneririm senin gibi benim ve birçok kişinin başına geldi kanalları silsende ödemeden 1-2 gün önce banlandı adsenseler ne yaptıysak çözüm olmadı alamadık ödeme en mantıklısı adsenseyi silmek gözküyor silipde ödeme alan oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri