Toplu Küçük Resim Yapma

• Kullanıcı re-cox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

re-cox

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kopekilan.com
Arkadaşlar merhaba,

Bende dahil olmak üzere forumda birçok arkadaş çok bölümlü videolar yüklüyoruz. Küçük resim olayı da en fazla dikkat çeken kısımlardan biridir. Göstereceğim programla 1 dk içerisinde topluca küçük resimlerin üzerine bölüm numarası yazacağımızı göstericem.

Program ücretsiz olduğu için direk linki paylaşıyorum.

FastStone Photo Resizer 3.3
http://www.faststone.org/FSResizerDownload.htm

Programı açıktan sonra sol taraftaki kısımdan resimlerimizi seçiyoruz. Ben kategori ifşa falan yapmıyayım diye shakira nın resmini çoğalttım

153c9f.jpg

2.adımımız Add All seçeneği ile tüm resimlerimizi sağ tarafa atıyoruz ve aşağıdaki gibi ayarlarımızı yapıyoruz. Rename kısmına Bölüm-Episode gibi hangi dilde çalışıyorsanız onu yazın ve yanına ## işaretini koyun. Toplam bölüm sayısı 100'ün üzerinde ise ### koyun.

2b621f.jpg

Daha sonra Advanced Options kısmına gidiyoruz.

3.jpg

Text sekmesine gelip add text kutucuğunu işaretledikten sonra soldaki yazı alanına ($C2) yazıyoruz ve yazının nerede gözükmesini istiyorsak ona göre alt taraftan ayarlıyoruz. Font seçeneğinden de rengini, yazı tipini, boyutunu değiştirebilirsiniz. İllaki bölüm ismi yazmak istemeyenler insert a variable kısmından diğer seçenekleri kurcalayabilirler :)

4.jpg

Kaydediceğimiz klasörü ve formatı seçip convert tuşuna basıyoruz.
5.jpg

Sonuç :)
6.jpg

Bolum01.jpg

faydalı bilgi teşekkürler bende ilk başta videoları toplu atıp hepsinden rastgele resim alıyor sanmıştım hayallerim yıkıldı :D

Pek kulandığım bir şey değildir özel küçük resim ama teşekkürler. :) İllaki lazım olur..

Bu arada Shakira'nın resmini hangi videoyaya koyarsan koy o video hit çeker bence.. Ne hatun ama be. :)

faydalı paylaşım tşk :)
Muhtesem bir paylaşım bu :)
eyvallah müdür kralsın :D
Sağolun beyler yararım dokunduysa ne mutlu bana :)

faydalı bilgi teşekkürler bende ilk başta videoları toplu atıp hepsinden rastgele resim alıyor sanmıştım hayallerim yıkıldı :D

O tarz programlar var onlarla birlestirilirse daha yararlı olur. Yarın ona da bakar konuyu güncelleriz :)

hocam bişeyi anlamadım burdaki küçük resimler video ile alakalımı oluyor alakasızmı ?

Yararlı paylaşım,teşekkürler.

Mesajım bulunsun, çok işe yarar paylaşım, sağ olasın.

hocam bişeyi anlamadım burdaki küçük resimler video ile alakalımı oluyor alakasızmı ?

Hocam küçük resimlerini kendin ekliyosun ister dizinin kapak resmini al üzerine bu sekilde bölüm numaralarını yaz istersen de kendin küçük resimlerini alıp yine bu programla bölüm numarasını yazarsın.

hocam peki bunları topluca yükleyebileceğimiz bi şey yokmu fazla uraştırmadan

hocam peki bunları topluca yükleyebileceğimiz bi şey yokmu fazla uraştırmadan

Valla forumda küçük resim değiştirmek için imacros kodu vardı çalışıyo mu bilmiyorum bi deneyin. Ben botla kopyaladığım kanalın küçük resimlerini de alıyorum o yüzden net olarak bilemicem.

Hocam küçük resimlerini kendin ekliyosun ister dizinin kapak resmini al üzerine bu sekilde bölüm numaralarını yaz istersen de kendin küçük resimlerini alıp yine bu programla bölüm numarasını yazarsın.

pardon hocam o detayı atlamışım :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri