Arkadaşlar merhaba
Vds kullanan arkadaşlar topluca reklam aralıklarını nasıl giriyorsunuz? Youtube yeni özellikte reklam araları eklenebiliyor ama video önü ve arkası reklamlar açılmıyor. Tek tek yapmak lazım. Bunu topluca nasıl yapabiiiriz?
Güncelleme:
Sorunu çözdüm arkadaşlar çalışır şekilde aşağıda arkadaşın vermiş olduğu kodu düzenledim gayet güzel çalışıyor şuan sizlerlede paylaşayım. Bu imacros ile video önü ve video sonrasıda ekliyor ve kod içerisinde gördüğünüz dakikalara reklam ekliyor. Dakikaları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
[
Vds kullanan arkadaşlar topluca reklam aralıklarını nasıl giriyorsunuz? Youtube yeni özellikte reklam araları eklenebiliyor ama video önü ve arkası reklamlar açılmıyor. Tek tek yapmak lazım. Bunu topluca nasıl yapabiiiriz?
Güncelleme:
Sorunu çözdüm arkadaşlar çalışır şekilde aşağıda arkadaşın vermiş olduğu kodu düzenledim gayet güzel çalışıyor şuan sizlerlede paylaşayım. Bu imacros ile video önü ve video sonrasıda ekliyor ve kod içerisinde gördüğünüz dakikalara reklam ekliyor. Dakikaları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Kod:
VERSION BUILD=844 RECORDER=CR
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=2.6
'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
WAIT SECONDS=2
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:mdeform ATTR=TXT:Reklam<SP>aralarını<SP>toplu<SP>şekilde<SP>ekle
TAG POS=1 TYPE=TEXTAREA ATTR=NAME:bulk-insert CONTENT=0:25,7:15,14:16,21:15
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Reklamları<SP>ekle
WAIT SECONDS=3
TAG POS=10 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=NAME:mdeform ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=11 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=NAME:mdeform ATTR=* CONTENT=YES
WAIT SECONDS=3
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=3
BACK
WAIT SECONDS=3
Son düzenleme: