Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sadece merak ettiğim için soruyorum: sesde hızlandırma yaparak telifi geçmemiz mümkün mü acaba ?
Hocam video sayısı çok fazla batch renderde her video için bir proje kaydetmek erek diye biliyorum.Öyle değil mi?Camtasia batch render.
Arkadaşlar tüm videoları seçerek ekleyebileceğim ve tüm hepsini seçerek hepsine sesde hızlandırma uygulayacağım hızlı render programı önerir misiniz?Bol kazançlar.
Hocam video sayısı çok fazla batch renderde her video için bir proje kaydetmek erek diye biliyorum.Öyle değil mi?
Telifi geçmenin bir yolu yok . Ses eşleşeni geçmek için kullanılıyor genelde hızlandırma.
1000 mesajımı da sana yazmışım bak![]()
Hocam video sayısı çok fazla batch renderde her video için bir proje kaydetmek erek diye biliyorum.Öyle değil mi?
ahahaha eyvallah mesaj içintelifi geçen nasıl geçiyor peki
bi sürü video var arkaplanda telifli şarkı olan ?
Anladım hocam mkv dosyaların sadece seslerini de hızlandırıyor mu hocam?[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] 'nin satışta olan http://www.ytpara.com/youtube-spamm...er-v2-toplu-engel-eslesen-ve-unlem-gecme.html botu işini görür diye düşünüyorum
bir deneme hesabı talep etmeni ve botun diğer render özelliklerini de kullanmanı tavsiye ederim kardeşim
edit: bot ffmpeg.exe kullanarak render aldığı için camtasia / sony vegas'dan daha hızlıdır..
Anladım hocam mkv dosyaların sadece seslerini de hızlandırıyor mu hocam?
Videonti![]()
Anladım hocam özel render derken anlamadım?Ben sadece videolara ses hızlandırma işlemi uygulacayacağım mkv dosyalara 600 700 mb falan değişiyor boyutlar 200mb de oluyor.evet bu bot .mkv uzantılı videoların ses hızlandırmasını yapıyor.
bildiğim kadarıyla şuanda .mkv uzantılı videolarda sadece ytspammer özel render yapamıyor (sağlıklı çıktı vermiyor)
onun haricinde diğer tüm özellikleri sorunsuz kullanabilirsiniz
mutlaka deneyin, işlerinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır eminim..
Hocam videonti sadece sesi hızlandırıyor mu?Bende var ama göremedim.
---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------
Anladım hocam özel render derken anlamadım?Ben sadece videolara ses hızlandırma işlemi uygulacayacağım mkv dosyalara 600 700 mb falan değişiyor boyutlar 200mb de oluyor.
Anladım hocam sağ olun teşekkürler bol kazançlar.evet doğru fark etmedim videoda hızlandırır.
Hocam videonti sadece sesi hızlandırıyor mu?Bende var ama göremedim.
---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------
Anladım hocam özel render derken anlamadım?Ben sadece videolara ses hızlandırma işlemi uygulacayacağım mkv dosyalara 600 700 mb falan değişiyor boyutlar 200mb de oluyor.
Anladım hocam satın alayım o zaman çok teşekkür ederimtamam kardeşim TOPLU OLARAK VİDEOLARIN SES HIZLANDIRMASINI YAPABİLİRSİN bu bot ile http://www.ytpara.com/youtube-spamm...er-v2-toplu-engel-eslesen-ve-unlem-gecme.html
NOT: o bahsettiğim ytspammer özel render, programın sunduğun farklı bir hizmet. eşleşen ve dünya engeli geçmede (görsel) gayet başarılıdır..
Anladım hocam satın alayım o zaman çok teşekkür ederimBu arada render hızı nasıl?
Çok teşekkürler hocam bol kazançlar her zaman yardımcı oluyorsunuz bana benim de araba gelmiş izmire şimdi ilçeye bekliyorumdediğim gibi bot, camtasia / sony vegas gibi teferruatlı arayüz kullanmadığından hem pratik hemde çıktı süresi gayet hızlı..
botu almadan önce bir deneyin, en azından aklınızda soru kalmasın, render hızını da test etmiş olursununuz..
(tahminim, denedikten sonra zaten satın alırsınız)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.