Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar normalde ben 4k video dowloander kullaniyorum ama bugun nedense bi turlu video indiremedim bunun gibi smart modesi felan olan program varmi ?
Launch YouTubeByClick bu ara yeni favori programım tavsiye ederim.
1 gün sonra premiuma düşüyor crack'ını hiçbir yerde bulamadım yıllığı 7 dolardan alabilirsiniz
premium olayı bitek bendemi çıkmıyorprogramı kuralı nerdeyse 1 hafta oldu hala toplu halde video indiriyorum.
premium olayı bitek bendemi çıkmıyorprogramı kuralı nerdeyse 1 hafta oldu hala toplu halde video indiriyorum.
YouTube müzik indir MP3 & MP4, YouTube by click ile YouTube üzerinden müzik indirin.tskler rica etsem link alabilirmiyim ?
bu arada suan 4k dowloader calismiyor calisiyor ama bazi videolari coook bekletiyor . zaman kaybi yaptigindan bende suan Moo0 YouTube Downloader kullaniyorum olurda biri aramak isterse burdan gorsun diye.
şuan playlist vs indirebiliyormusunuz
YouTube müzik indir MP3 & MP4, YouTube by click ile YouTube üzerinden müzik indirin.
---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------
indiriyor hocam. Hani deneme sürümü kısıtlaması varsa bilemem ben kanaldaki tüm videoları ve playlist indirmede kullanıyorum gayette indiriyor.
yükleme zamanım
![]()
buda playlist
![]()
hocam lisans satin aldinizmi ?
Bende bu programı çok beğendim 2 3 gündür kullanıyorum, lisans hatası çıkarsa lisansı satın alırım,
Yok hocam bu tür programları sürekli kullanmadığım için lisans almam ben.
![]()
---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------
aynen hocam sürekli kullanılacak bir programsa eğer. fiyatı çok iyi bence orda burda lisans aramaya değmez bile.
![]()
hocam programın down hızı nedir?
gözlemlediğim kadarıyla sizin internet hızınızı kullanıyor. (şuan adil kullanım kotasını geçtim kesin bişey diyemem hocam)
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...unsuz-ve-hiz-kisitlamasi-olmadan-indirin.html
Pc'nizin down hızı neyse o kadar indirir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.